معاون امنیتی وزیر کشور گفت: مراسمهای عزاداری به شرط رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و به طور مشخص استفاده صد در صدی از ماسک، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و با اولویت استفاده از مکانهای باز و دارای تهویه هوا برگزار شود.
یک مقام آگاه با اشاره به احتمال واگذاری مدیریت سامانه سماد به وزارت ارتباطات و فناوری نسبت به تغییرات احتمالی در اسناد و مدارک بارگذاری شده در این سامانه هشدار داد.
کمیسیون اصل 90 مجلس با حضور معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان انرژی اتمی و نمایندگانی از مرکز پژوهشها و اعضای کمیسیون برای ارزیابی نحوه اجرای قانون اقدام راهبردی پرداختند و پیشنهاداتی برای تقویت آن برگزار شد.
دیروز رئیس جمهور طی نطقی در روزهای آخر عمر دولت اشارهای به کارنامه این دولت کرد اما مهمترین بخش از اظهارات روحانی را باید این بخش دانست:« ما توانمان را در این زمینه بکار گرفتیم؛ اما معنای این کار این نیست که کار ما بینقص بوده است، حتماً نقص داشتیم و ما معصوم نیستیم و تلاش ما بر این بوده که عیب و نقصمان کمتر باشد، اما اگر عیب و نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی و طلب عفو و رحمت میکنیم، برای اینکه در حد توانمان در آن شرایط اقدامات خود را انجام دادیم.
دولت روحانــی با مشـــکلات دولــت قبل سکاندار امور اجرایی کشور شد و شاید بتوان شعار و نماد معروف «کلید» را مبتنی بر خردگرایی و دلیلی بر حل مسائل دولت احمدینژاد دانست.
رئیس دفتر رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: کشور بخاطر جنگ اقتصادی و کرونا با شرایط بسیار سخت و دشواری رو به رو بود دولت دوازدهم با وجود همه سختیها و مشکلات، تلاش کردکه روند توسعه کشور متوقف نشود و مردم مشکلات کمتری را در زندگی و معیشت خود متحمل شوند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاداز بی تفاوتی دولت روحانی به سفره خالی مردم در ایام کرونا گفت: نمیتوان اصناف را تعطیل کرد در حالی که نان شب برخیها به درآمد روز آنها وابسته است.
رئیسجمهور در آخرین نشست با مدیران ارشد دولت تدبیر و امید با بیان اینکه رسانه های داخلی حریف توطئه های رژیم صهیونیستی نشد،گفت: به جای اینکه به دشمن فحش بدهند به آنها که میخواستند از این کشور حراست کنند، حمله میشد. این توطئه دشمن بود.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه هیچ یک از دولت های جمهوری اسلامی با این حجم از بلایا رو به رو نبوده است گفت: در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی از منجنیق فلک سنگ فتنه می بارید. دولت تدبیر و امید سینه خویش را سپر بلای ملت و کشور کرد.
سالهاست که همه این را میدانند حال ایران خوب نیست؛ به ویژه روسای جمهور چند دهه گذشته اما هیچ یک برای حل این وضعیت نابسامان راه به جایی نبردند حتی با اقدامات خود حال ایران بیمار را وخیمتر کردند.
حسن روحانی، رئیسجمهوری در روزهای پایانی عمر دولتش با سبک و سیاق همیشگی تقصیر ناکارآمدیها و وضعیت کنونی کشور در تمام بخشها را به گردن زمین و زمان میاندازد، الا کمکاری و اتخاذ تصمیمات اشتباه در دوره هشت ساله ریاستجمهوری اش.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم استفاده از افراد با تجربه در کابینه سیزدهم گفت رئیسی با داشتن شخصیتی عدالت محور و صاحب تجربه و مدیریت از افراد صاحب فکر و اندیشه و معتقد و توانمند استفاده کند تا این افراد در جهت رفع مشکلات مردم خستگی ناپذیر باشند.
حسن روحانی که برای دو دوره از سالهای 1392 تا 1400 پست ریاست جمهوری را بر عهده داشت دیروز آخرین جلسه هیات دولت را برگزار کرد و ضمن انداختن عکس یادگاری از مردم برای کم و کاستیهای دولتش عذر خواهی و طلب عفو کرد.
سخنگوی دولت گفت: دولت یازدهم و دوازدهم به شکل تصادفی و ناخواسته با سونامی زیادهرویها و افراط گری های متعددی مواجه شد که نه فقط ایران بلکه کم و بیش همه جهان را شوکه کردند. در این سالهای افراطی گری که نزدیک به یک دهه طول کشید، نوعی خوش اقبالی و لطف خداوند بود که دولت تدبیر و امید توسط مردم برگزیده شده بود و توانست سایه های شوم را از کشور دور کند.
آثار ماندگار دولت روحانی، از جمله شکاف ظالمانه میان مترفینِ مسرف و مستکبران نیمدرصدی با بقیه جامعه، اقتصادِ نابسامان میلیونها خانوار نیازمند، هزاران کارخانه تولیدی تعطیل شده، میلیونها جوان بیکارِ مأیوس، کسری بودجهی سهمگین دولت، گرانی سرسامآورِ ارزاقِ عمومی، تورمِ افسارگسیخته، سیستمِ ربویِ بانکهای بحرانآفرین...، دولت جدید را تا چندینسال رها نخواهند کرد.