رای اعتماد وزیر پیشنهادی مجلس در حالی برگزار میشود که کشور درگیر جنگی تمامعیار با اسرائیل است و از سوی دیگر پیامکهای تخریب مدنیزاده رگباری نمایندگان را نشانه گرفته است.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری طی نشستی به آخرین تحولات سیاست خارجی، روند مذاکرات و عملیات اطلاعاتی اخیر در سرزمینهای اشغالی میپردازد.
عضو هیئت رئیسه مجلس در واکنش به عملیات وعده صادق ۳، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران پاسخ سخت و متناسبی به دشمن داد و حق پاسخ به هر تجاوزی برای جمهوری اسلامی ایران محفوظ است.
نماینده مجلس با تأکید بر اینکه امنیت کشورمان قابل معامله نیست و بر سر آن ملاحظهای نداریم، گفت: اسرائیل در توهم قدرت، باخت سنگینی را برای خود رقم زد، چون نهتنها نتوانست ساختار دفاعی ما را فلج کند، بلکه حالا مشروعترین مجوز برای پاسخگویی را در اختیار جمهوری اسلامی قرار داد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی بار دیگر خوی وحشیگری خود را به دنیا نشان داد و ثابت کرد که به هیچیک از تعهدات بین المللی پایبند نیست.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در پی آنچه "جنایت" اخیر خواند، به رژیم صهیونیستی نسبت به "پاسخ سخت، پشیمانکننده، عبرتآموز و ویرانگر" نیروهای مسلح ایران هشدار داد.
دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی، نه فقط یک مراسم تشریفاتی بلکه تجلیگاه تبیین شاخصهای مجلس تراز انقلاب بود؛ مجلسی که باید در خط مقدم خدمت به مردم، مبارزه با فساد، تقویت اقتصاد مقاومتی و حفظ وحدت ملی گام بردارد. رهبر انقلاب در این دیدار با بیانی صریح و راهبردی، نمایندگان را به کارآمدی، مسئولیتپذیری و حرکت در مسیر آرمانهای انقلاب فراخواندند.
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت: این قطعنامه هیچگونه پشتوانه فنی یا حقوقی ندارد و صرفاً با اهداف سیاسی، تحت فشار چند کشور خاص صادر شده است.
عملکرد نمایندگان و بهتبع آن کل مجلس، ابهامات و انتقادات فراوانی را درباره نهادی ایجاد کرده است که انتظار میرود در رأس امور باشد؛ درحالی که عملاً با چنین جایگاهی فاصله بسیار زیادی دارد. این انتقادات بهویژه در هفتههای اخیر و به دلیل برجسته شدن دخالتهای نمایندگان در عزلونصبها اوج گرفته است.
یکی از نکتههای مقام معظم رهبری در دیدار نمایندگان مجلس با ایشان ، تعامل بیشتر با دولت بود که یکی از شاخصههای این تعامل این است که کمتر وزرا به مجلس احضار شوند و تا آنجا که میشود پیش از سوال، حلوفصل شود. البته بعضی مواقع متاسفانه واقعاً نمیشود و وزرا کار نمیکنند و تنها با احضار به مجلس است که مسائل موردنظر نمایندگان را پاسخ میدهند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه، با وجود زمین، واگذاری آن به مردم اجرا نمیشود؛ گفت: هیچگونه توجیهی قابل قبول نیست و باید هم قوه قضائیه به عنوان مدعیالعموم و هم مجلس به عنوان نظارهگر اجرای قانون، به موضوع ورود کنند.
رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرمودند: نماینده باید خود را پاسخگو در قبال خدا و قانون بداند و لازمه پاسخگو بودن دخالت ندادن اغراض شخصی در تصمیمگیریها و رأیگیریها است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی با صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریمها، خود را موظف میداند بر مسیر مذاکرات نظارتی مسئولانه داشته و به دولت برای پیشبرد آن کمک کند.