رییس مرکز پژوهش های مجلس، با اشاره به بخشی از نتایج نظرسنجی صورت گرفته در این مرکز، عنوان کرد: 80 درصد مردم معتقدند حملات موشکی ایران توانسته به میزان زیاد یا خیلی زیادی به اسرائیل ضربه وارد کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: این نبرد نشان داد رژیم صهیونیستی و آمریکا نهتنها امنیتآفرین نیستند بلکه تهدیدی جدی برای ثبات منطقه محسوب میشوند.
مجلس دوازدهم بعد از درگیری نظامی بین ایران و اسرائیل با سرعت وارد میدان قانون گذاری شد و طرح تشدید مجازات جاسوسان را تصویب کرد ؛ طرحی که دایره وسیع و جدیدی برای جاسوسی، افساد فی الارض و مجازات اعدام را قانونی می کند و شعب ویژه ای ذیل نظر دادگاه های انقلاب را برای بررسی پرونده ها اختصاص می دهد.
رئیس گروه پارلمانی APA مجلس شورای اسلامی در نامهای به روسای این گروه پارلمانی گفت: حملات رژیم صهیونیستی تهدیدی گسترده برای نظم، ثبات و صلح منطقهای و بینالمللی به شمار میرود.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از پیگیری جدی وضعیت معلمان خرید خدمات آموزشی و حقالتدریس آزاد خبر داد و گفت: پرداخت حقوق و بیمه تابستانی این معلمان در آستانه نهایی شدن است.
یک نماینده مجلس با اشاره به فصل جابهجایی مستأجران تاکید کرد سامانه خودنویس میتواند با حذف هزینههای اضافی و واسطهها، به کاهش فشار اقتصادی بر مستأجران کمک کند.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: راه اندازی مترو هشتگرد تا قزوین ضمن کاهش آلودگی هوا و حوادث جادهای، موجب تقویت خط جنوب قزوین نیز خواهد شد.
نماینده مردم اهواز در مجلس، با اشاره به تهدیدات اخیر برخی مقامات آمریکایی و صهیونیستی علیه رهبر معظم انقلاب، این اظهارات را مصداق محاربه با اسلام دانست.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از آمادگی کامل نظام سلامت کشور برای ارائه خدمات درمانی و تأمین تجهیزات و دارو در شرایط اضطراری خبر دادند.
در نیمه دوم دهه ۸۰، تمسخر واکنشهای غرب به مسئله هستهای و نادیده گرفتنِ اراده جامعه بینالمللی، قطعهای از پازل محبوبیت پوشالی رئیسجمهور وقت و اسباب موجسواری سیاسی او محسوب میشد. در سالیان دهه ۹۰ نیز، حل اختلاف هستهای با غرب و انتفاع عموم مردم از آثار اقتصادی آن به متغییری تعدیلکننده بدل شد و حسن روحانی هشتسال اقامت خود را در پاستور بدان مدیون است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از تأمین مناسب دارو و شیرخشک در روزهای جنگی ابراز رضایت کرد و بر لزوم برنامهریزی برای شرایط سختتر با توجه به قانون هفتم توسعه تأکید نمود.
پس از تجاوز اخیر به میهن، طبیعی بود و هست که تصمیماتی از طرف ساختار سیاسی و نهادهای زیرمجموعه این ساختار گرفته شود. اولین آنها توافق درباره آتشبس بود که ماهیت آن تا حد زیادی متفاوت از شعارهای تندروها بود و مورد استقبال مردم هم قرار گرفت.
نماینده اصفهان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این وحدتی که امروز شاهد آن هستیم نشان از آن ندارد که پایدار باشد. مردم ایران که صاحب تمدن و ذکاوت هستند و در زمانی که دشمن به کشور آنها حمله میکند همبستگی میان آنها ایجاد میشود. در این هنگام حاکمیت باید از این همبستگی نگهداری کند، اما اگر همان سیاستهای سابق را پیش ببریم، بروز شکاف قابل تصور است.
مجلس در ۱۲ روز حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به خاک ایران نه تنها تعطیل نشد، بلکه با تصویب قوانین راهبردی نشان داد که در بزنگاههای تاریخی، به عنوان تکیهگاه امنیت ملی کشور عمل میکند.
ایران عزیز ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دو نوع زخم برداشت؛ زخم هجوم اف۳۵ها، موشکها و پهپادهائی که از اسرائیل آمدند و زخمی که وطنفروشان و وطننشناسان بر پیکر میهن وارد کردند. اولی، امری طبیعی است که در هر جنگی پیش میآید و همگان انتظار آن را دارند و راه درمان آن مقاومت و دفاع در برابر دشمن است. ولی دومی را با هیچ دارو و مرهمی نمیتوان درمان کرد.
نماینده سابق مجلس تایید می کند که بستن اینترنت راه را برای تبلیغات یکسویه اسرائیل هموار کرد اما معتقد است که امنیت ملی در بحران ها بر هرچیز دیگری اولویت دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت: برخلاف تبلیغات و عملیات روانی دشمن صهیونیستی، مردم با همه تفاوتهای ظاهری و با همه سلیقههای سیاسی و اجتماعی، به تشییع شهدا آمدند.