واکنش انتقادی به روند شروع مذاکرات میان ایران و آمریکا امری غیرقابلپیشبینی نبود، در میان منتقدان، چهرهها و تفکراتی وجود داشتند که با استدلال غلط یا درست، مذاکره با آمریکا را افتادن در مسیری میدانستند که انتهای آن بنبست است.
حدود دو ماه پیش که دلار نزدیک به ۹۰ هزار تومان شده بود، تندروهای مجلس با خوشحالی تمام، فرصت را مناسب دیدند تا با استیضاح و انداختن وزیر اقتصاد با یک تیر سه نشان بزنند.اول؛ نمایش دهند که به فکر مردم و رفع گرانی هستند. دوم؛ ضرب شستی هم به پزشکیان نشان دهند. سوم؛ دق و دلیهای سیاسی قبلی که از همتی داشتند را به نحوی خالی کنند.
نماینده مردم بوکان در مجلس با قدردانی از تیم مذاکرهکننده ایران، تأکید کرد که در این شرایط حساس باید از مذاکرات حمایت شود و از تندرویها پرهیز گردد تا انسجام ملی حفظ شود.
نماینده بروجن نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا شکست در عین الاسد و طبس، انهدام پهباد گلوبال و شکست در وعده صادق یک و دو را به یاد بیاورد.
عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان، گفت: پیشنهاد جمهوری اسلامی مذاکره بوده اما به صورت غیر مستقیم؛ چون ما آمریکا را کشوری بدعهد میدانیم.
رئیس مجلس در واکنش به تذکری درباره بیاطلاعی مجلس از مذاکرات عمان، تأکید کرد که مجلس حتماً در جریان مذاکرات بوده و هیچ اقدامی خارج از مسیر قانونی صورت نگرفته است.