مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اصلاح الگوی ازدواج و افزایش نرخ باروری هنوز محقق نشده و اهداف کاهش سقط غیرقانونی و طلاق نیز به نتیجه نرسیده است
احمد نادری، عضو کمیسیون آموزش و اجتماعی مجلس، در جریان بررسی عملکرد یک‌ساله دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه، از فاصله چشمگیر میان وعده‌ها و دستاوردهای دولت در حوزه‌های اشتغال، رفاه و تأمین اجتماعی انتقاد کرد و گفت: «تنها نیمی از هدف ایجاد یک میلیون شغل محقق شده و طرح کالابرگ با هزینه ۱۱۷ هزار میلیارد تومانی، رضایت کمتر از ۴۵ درصد مردم را جلب کرده است.»
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور تنها سه درصد است و قطعا نمی‌توان بدون توجه به این محدودیت، درباره میزان اجرای احکام برنامه هفتم قضاوت کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی قانون ‌موافقتنامه چهارچوب همکاری در زمینه حمل و نقل راه‌آهن بین وزارت راه ایران و وزارت حمل و نقل ترکیه را برای اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وقتی از صادرات ۶ میلیارد دلار به واردات ۶ میلیارد دلار می‌رسیم نمی‌توان ارزش پولی ملی را حفظ کنیم، زمانی که برق کارخانه قطع می‌شود تولید کارخانه کم می‌شود و تولید کارخانه که کم شد صادرات کم می‌شود و صادرات که کم شد ارزش پول ملی کم می‌شود.
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه:

رشد اقتصادی کشور در نیمه نخست ۱۴۰۴ منفی بوده است

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به بررسی عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم، گفت: طبق برآوردها، رشد اقتصادی کشور در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ منفی بوده است.
ابراهیم عزیزی نماینده شیراز در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه، ۱۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: در برنامه مصوب نقش مهمی برای دستگاه های فرابخشی مانند سازمان برنامه و بودجه، ستاد کل نیروهای مسلح و شورای عالی امنیت ملی نیز پیش بینی شده است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تنها تکیه‌گاه اقشار آسیب‌پذیر در شرایط فعلی، همین یارانه‌ها و ارز ترجیحی است و هرگونه تصمیم شتاب‌زده در این زمینه می‌تواند تبعات سنگینی داشته باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد که آمریکا در مذاکرات اخیر پیشنهاد کرده ایران ابتدا مواد غنی‌شده را تحویل دهد و در مقابل تنها یک سال اسنپ‌بک تعلیق شود، اما ایران شرط کرده است که همه تحریم‌ها هم‌زمان لغو شوند. این اختلاف موضع، روند گفت‌وگوها را متوقف کرده و باعث بن‌بست در مذاکرات شده است.
اسکندر مومنی، وزیر کشور، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که امسال نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از اتباع کشور خارج شده‌اند که حدود ۷۰ درصد از آنها به صورت خودمعرف اقدام کرده‌اند.
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در نشست علنی مجلس با بررسی اجرای سال اول قانون برنامه پنجساله هفتم گفت که در حوزه امنیت و سیاست خارجی تنها ۲۸ درصد برنامه اجرا شده و تحقق کامل آن نیازمند هماهنگی بیشتر دستگاه‌های مسئول و پشتیبانی دولت است. وی بر اهمیت تقویت توان بازدارندگی، محور مقاومت و دیپلماسی اقتصادی تأکید کرد.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، با تأکید بر ضرورت همکاری دولت و مجلس در اجرای برنامه هفتم پیشرفت گفت: نباید در اصلاحات انرژی اشتباهات تکراری گذشته را تکرار کنیم. وی با اشاره به اینکه ارزیابی سال نخست برنامه هفتم اقدامی پیشگیرانه است، افزود: هدف این بررسی‌ها، شناسایی ضعف‌ها و حل مشکلات مردم است، نه صرفاً ارائه گزارش کار از سوی دولت.
وزیر امور خارجه، سیدعباس عراقچی، در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی گزارشی جامع از اقدامات وزارتخانه‌اش در اجرای مواد ۱۰۰ و ۱۰۱ قانون برنامه هفتم توسعه ارائه داد. او گفت وزارت خارجه در ۱۴ ماه گذشته، در چهار مسیر «امنیت‌محور، اقتصادی، تولید قدرت و جریان‌ساز» فعالیت کرده و در عرصه منطقه‌ای، نقش فعالی در محور مقاومت، دیپلماسی اقتصادی و تقویت جایگاه ایران در جهان ایفا کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون