مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ با تشریح مصوبات این کمیسیون، توضیحاتی درباره نحوه اعمال معافیت‌های مالیاتی و پلکان‌های مالیات حقوق‌بگیران در سال آینده ارائه کرد.
جمشید قائم‌مقام، نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس، با اشاره به مشکلات توسعه‌ای گلستان و سهم نامتناسب این استان از منابع کشور، از رئیس‌جمهور خواست با نگاه عادلانه و تغییر رویه در تخصیص بودجه، مانع ادامه روند کنونی شود. وی همچنین قوانین سخت‌گیرانه را مانعی برای پیشرفت استان دانست.
محمد بیگی نماینده مردم قزوین، در مجلس در گفت‌وگو پُُرسون؛

اختصاصی پُرسون| پرونده بخش شدن اقبالیه در مسیر وزارت کشور با جدیت دنبال می‌شود/ فیلم

دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس با تشریح نتایج سفر به اقبالیه، از پیگیری همزمان پروژه فاضلاب شهری، تسریع در واگذاری زمین‌های طرح جوانی جمعیت برای بیش از ۵۰۰ خانواده، دنبال‌کردن پرونده بخش‌شدن اقبالیه و رایزنی با وزیر نیرو برای افزایش حق‌آبه کشاورزان خبر داد.
مجلس خبرگان رهبری در آستانه چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای تبیینی، از عموم مردم شریف ایران دعوت کرد با حضور پرشور و آگاهانه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر عزت، اقتدار و انسجام ملی جمهوری اسلامی ایران را به نمایش بگذارند.
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس از تهیه پیش‌نویس اولیه «بسته تدابیر فوری ارتقای معیشت و انسجام اجتماعی» خبر داد؛ بسته‌ای که با هدف مقابله با نوسانات اقتصادی، کاهش فشار معیشتی و بازسازی سرمایه اجتماعی تدوین شده و قرار است پس از اخذ نظرات نخبگان و مردم، برای تصمیم‌گیری نهایی در اختیار مسئولان کشور قرار گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موفقیت تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران در رقابت‌های بین‌المللی کرواسی، این دستاوردها را موجب شادی ملت ایران و تقویت غرور ملی و هویت ورزشی کشور دانست.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست اعضای شورای هماهنگی دهه فجر تأکید کرد که اساس انقلاب اسلامی متعلق به مردم است و ستادهای دهه فجر باید با میانجی‌گری اجتماعی و تسهیل‌گری، ایده‌های مردم را عملی کنند و نسل جوان را با چرایی انقلاب آشنا سازند.
گامی بزرگ برای توانمندسازی عشایر؛

کارخانه خوراک دام در خراسان رضوی افتتاح شد

کارخانه خوراک دام اتحادیه تعاونی‌های عشایری خراسان رضوی با هدف تکمیل زنجیره تولید، کاهش هزینه‌های دامداری و افزایش بهره‌وری، با حضور مسئولان استانی و نماینده مجلس در شهرستان فریمان به بهره‌برداری رسید.
در جلسه غیرعلنی مجلس با حضور مقامات نظامی و دیپلماتیک، روند مذاکرات ایران و آمریکا بررسی شد. نمایندگان بر اقتدار و منافع کشور تأکید کردند و همزمان اصلاح ایرادات شورای نگهبان در طرح ملی هوش مصنوعی را تصویب کردند.
سازمان آگهی های پُرسون