مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

انتقاد زنگنه از بودجه‌بگیران غیرپاسخگو:

دولت می‌تواند با ابزار تخصیص جلوی هدررفت منابع را بگیرد

محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: ما چندین بار در مجلس تلاش کردیم که این‌ها ( نهادهایی که بودجه دریافت می‌کنند اما در زندگی مردم تاثیر ندارند) را حذف کنیم و به این وضعیت نظم دهیم، اما متاسفانه قدرت و نفوذ و ارتباطات‌شان مانع از این کار شده است.
نایب‌رئیس دوم کمیسیون انرژی، با تاکید بر مزایای تغییر فرآیند مالیات بر ارزش افزوده از حالت پسینی به پیشینی، این اقدام را عاملی مهم برای بهبود فضای کسب‌وکار و کاهش صدور فاکتورهای صوری دانست.
نماینده مردم بم در مجلس، با تاکید بر اهمیت برگزاری باشکوه مراسم اربعین، گفت: راهپیمایی اربعین فرصتی بی‌نظیر برای رساندن پیام مظلومیت مردم غزه به جهانیان و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی است.
یکی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «با اجرای دقیق احکام برنامه هفتم، می‌توان بحران آب را مدیریت کرد»، تاکید کرد: اجرای طرح‌های یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی و نیز اجرای طرح‌های آبیاری نوین هم در کاهش مصرف آب تاثیر بسیاری دارد و هم اینکه موجب افزایش میزان و کیفیت محصولات کشاورزی می‌شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از برگزاری نشست‌های تخصصی با هدف بررسی راهکارهای حذف زیرمیزی پزشکان خبر داد و گفت: هدف ما اجرای عدالت در درمان و حفظ کرامت بیماران و پزشکان است.
رئیس کمیسیون عمران در نامه‌ای به رئیس‌جمهور با انتقاد از تعلل وزارت نفت و سازمان برنامه در تأمین و توزیع مواد اولیه قیر، خواستار اجرای قانون برای تسریع پروژه‌ها و جلوگیری از تبعات حقوقی شد.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی در مراسمی که به مناسبت روز خبرنگار و با حضور فعالان رسانه‌ای این شهرستان برگزار شد، ضمن تبریک این روز و قدردانی از زحمات خبرنگاران، به بیان دیدگاه‌ها و مواضع خود در خصوص مسائل روز پرداخت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان معاون وزیر بهداشت درباره کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، ریشه این بحران را بی‌توجهی به سیاست‌های پیشگیرانه در حوزه سلامت دانست.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به افزایش اعتبار طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها در سال جاری، آن را ابزاری برای توسعه مناطق محروم، کاهش فرار مالیاتی و پیشبرد پروژه‌های عمرانی و حیاتی کشور دانست.
نقد رشیدی‌کوچی به ادبیات سیاسی سعید جلیلی:

حملات تندروها به منصوبان رهبری به ضرر خودشان است

نماینده سابق در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه عده‌ای که غالبا از طرفداران آقای جلیلی هستند، ادبیات مراد خود را تکرار کرده و به شدت به کسانی که به نوعی به مقام معظم رهبری منصوب هستند، حمله می‌کنند.
نماینده آستانه اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس:

هزار میلیارد تومان خسارت جنگ دوازده‌روزه هنوز تخصیص نیافته است

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس از برآورد کلی هشت هزار میلیارد تومانی خسارت‌های جنگ دوازده‌روزه خبر داد و اعلام کرد که با وجود تصویب اعتبار هزار میلیارد تومانی برای بنیاد مسکن، تخصیص این منابع هنوز انجام نشده است. وی تاکید کرد که روند آواربرداری در تهران آغاز شده اما در بسیاری از استان‌ها همچنان متوقف است و طرح دوفوریتی برای پرداخت خسارت‌ها به صحن مجلس ارائه شده است.
تعطیلات سه هفته‌ای مجلس؛ فرصتی برای وزیر نیرو یا بهانه‌ای برای تعلل؟

استیضاح وزیر نیرو در کما، نمایندگان در تعطیلات!

صدوخرده ای از نمایندگان مجلس پای ورقه ای را امضا کرده اند که قرار است با آن آقای عباس علی‌آبادی وزیرمحترم نیرو استیضاح شود.
سازمان آگهی های پُرسون