رئیس جامعه انجمنهای حرفهای اقامتگاههای بومگردی با اشاره اینکه اقامتگاههای بومگردی دارای درجهبندی کیفی برای ارائه خدمات هستند، گفت: هماکنون بالاترین قیمت ارائه خدمات در یک اقامتگاه بومگردی به همراه صبحانه محلی برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان است.
چین تمامی محدویتهای مرتبط با کرونا را برای ورود مسافران خارجی به این کشور برای نخستینبار پس از همهگیری کووید رفع کرد و از روز چهارشنبه انواع ویزا را برای ورود خارجیها صادر میکند.
رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران گفت: از آنجا که سفر درایام ماه مبارک رمضان حرام نیست وظیفه مسئولان این است که متناسب با شرایط ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز جوری برنامه ریزی کنند که هم مسا فران در سختی قرار نگیرند و هم روزه داران با مشکل مواجه نشوند.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و و شوراها در مجلس گفت: از آنجا که امسال ماه مبارک رمضان با ایام عید تلاقی پیدا کرده باید ساز و کاری اندیشیده شود تا مردم بتوانند از ظرفیت اماکن تفریحی و گردشگری در فاصله افطار تا سحر بهره ببرند.
خانه مسافرهای بدون مجوز در ایام عید، برای اقامت دو نفر در یک اتاق دو تخته شبی ۱.۵ میلیون و برای اقامت مسافران نوروزی در ویلاهای استخردار شبی ۳۰ میلیون تومان اجاره می گیرند.
مدیران ارشد وزارت امور خارجه حمایت و همکاری کامل خود با کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در برگزاری هرچه بهتر و با شکوه تر رالیهای بین المللی که در نوروز امسال برگزار خواهد شد را اعلام کردند.
نرخهای متفاوت در فصلهای سال و مسائل سیاسی کشور نیز باعث افول گردشگری شده است. نبود روابط با سایر کشورها و بیثباتی اقتصادی اثرات جبران ناپذیری بر صنعت گردشگری میگذارد که غیر قابل جبران است.
شهرک امیردشت متل قو، در محیطی بسیار زیبا کنار حاشیه جنگل و سواحل دریای خزر با آب و هوایی مفرح و دلپذیر در منطقه نزدیک برجهای دوقلو متل قو، ساخته شد. پس از گذشت سالها از قدمت آن هنوز هم به عنوان زیباترین و پرجاذبهترین شهرک اختصاصی کشور شناخته میشود.
سخنگوی دولت با اشاره به بیمه راهنمایان گردشگری گفت: در وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تلاشهای زیادی در این باره انجام شده که در دست پیگیری می باشد.
ماجرای تخریب بافت تاریخی شیراز، برگزاری جشنواره صنایع دستی فجر، لزوم تدوین سند صنایع دستی و تعطیلی کاخ موزه ها به دلیل بارش برف از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
نبود رویکرد جامع، علمی و تخصصی، ضعف برنامه ریزی، رهاشدن جاذبههای گردشگری و تاریخی، قفل شدن سرمایه گذاری و از همه مهمتر ضعف مدیریتی سبب شده تا گردشگری با همه زیرشاخههایش در نوشهر ابتر و ناقص رها شود.