گردشگری و توریسم

جدیدترین اخبار میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران را در سایت پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

دریاچه گهر در منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه دورود، با ثبت در فهرست تالاب‌های بااهمیت بین‌المللی کنوانسیون رامسر، به بیست‌وهشتمین سایت ایران در این فهرست جهانی تبدیل شد؛ رویدادی که به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان، علاوه بر معرفی ظرفیت‌های طبیعی استان در سطح بین‌المللی، مسئولیت حفاظت و مدیریت اصولی این زیست‌بوم کم‌نظیر را سنگین‌تر می‌کند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی تأکید کرد:

سیاست‌گذاری گردشگری باید بر پایه داده‌های دقیق باشد

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر اهمیت داده‌های دقیق در سیاست‌گذاری گفت: اجرای حساب گردشگری می‌تواند جایگاه این صنعت را در اقتصاد کشور و نظام حکمرانی به‌صورت مستند و داده‌محور نشان دهد.
همزمان با سالگرد افتتاح برج میلاد و هفته ملی کودک برگزار می‌شود؛

جشن تولد برج میلاد با شهروندان؛ برنامه‌های ۱۶ و ۱۷ مهر اعلام شد

برج میلاد تهران همزمان با سالروز افتتاح خود و آغاز هفته ملی کودک، روزهای ۱۶ و ۱۷ مهرماه میزبان مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، هنری و خانوادگی خواهد بود؛ از نمایشگاه خودروها و موتورسیکلت‌های کلاسیک «پلاک طهران» تا برنامه‌های ویژه کودکان، جنگ خانوادگی و اجرای موسیقی شاد که از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برگزار می‌شود.
آماده‌سازی مدارک یکی از اولین و مهم‌ترین مراحل مهاجرت است. این کار فقط به جمع‌آوری مدارکی مانند پاسپورت، مدرک تحصیلی و سابقه کار محدود نمی‌شود؛ بلکه باید ترجمه، تأیید و تکمیل مدارک نیز به‌درستی انجام شود.
مسئولان گردشگری کیش افزایش پروازها را پیش‌شرط بازگشت گردشگران می‌دانند، اما تأکید دارند احیای کامل این صنعت به حمایت عملی از فعالان اقتصادی، برگزاری رویدادها، تبلیغات مؤثر و تقویت سهم اقتصاد محلی از گردشگری نیاز دارد.
ایران با برخورداری از ۳۰ اثر ثبت‌شده در فهرست میراث جهانی یونسکو و تنوع کم‌نظیر طبیعی و فرهنگی، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری دارد، اما تحقق هدف جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی نیازمند سرمایه‌گذاری، توسعه زیرساخت‌ها و تبدیل جاذبه‌ها به تجربه‌ای ماندگار برای گردشگران است.
محسنی بندپی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی با تأکید بر ضرورت تحول دیجیتال در صنعت گردشگری گفت: استفاده از هوش مصنوعی باید در برنامه‌ریزی، بازاریابی، انتخاب مقصد، رزرو خدمات و ارتقای تجربه گردشگران وارد شود.
جشنواره تابستانی کیش از اول شهریور آغاز شده و قرار است تا ۲۰ آبان، همزمان با روز کیش، ادامه داشته باشد. این رویداد ۸۰ روزه با شعار «سفر به زندگی» برگزار می‌شود و برنامه امسال تنها به اجرای چند برنامه تفریحی محدود نیست. تسهیلات سفر، قرعه‌کشی هفتگی، فعال‌ شدن ظرفیت‌های گردشگری و تجاری جزیره و تلاش برای افزایش پروازها، بخش‌هایی از برنامه‌ای هستند که با هدف بازگرداندن رونق به گردشگری کیش اجرا می‌شود.
با امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بانک ملی ایران و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، زمینه تأمین مالی ۳۰ هزار میلیارد ریالی طرح‌های گردشگری و صنایع‌دستی فراهم شد؛ توافقی که با هدف تسهیل سرمایه‌گذاری، کاهش زمان بررسی طرح‌ها و شتاب‌بخشی به اجرای پروژه‌های اشتغال‌زا و دارای توجیه اقتصادی به امضا رسید.
معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه تایلند در پی مجموعه‌ای از سوءرفتارهای گردشگران صهیونیست، سفیر رژیم صهیونیستی در بانکوک را احضار و نسبت به آسیب زدن این رفتارها به احساسات، فرهنگ و سبک زندگی مردم تایلند اعتراض کرد.
با حضور وزیر میراث فرهنگی و مدیرعامل بانک ملی ایران انجام شد؛

یاد کودکان شهید میناب ماندگار می‌شود؛ رونمایی از بسته فرهنگی "با هم برای ایران"

بسته فرهنگی "با هم برای ایران" با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب، با حضور سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و محسن سیفی، مدیرعامل بانک ملی ایران رونمایی شد؛ اقدامی که در چارچوب مسئولیت اجتماعی بانک ملی و با تهیه ۱۰ هزار بسته فرهنگی برای توزیع در مدارس و مراکز آموزشی مناطق محروم کشور انجام شده است.
خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و کارشناس تاریخ معاصر، در حاشیه جشنواره "به گستره یک شهر" قزوین؛

به جای موضوعات کم‌ارزش، تاریخ قزوین را به تصویر بکشیم|قزوین گنجینه‌ای تاریخی برای نسل جوان است

خسرو معتضد با توصیف قزوین به‌عنوان "یک قله شامخ تاریخ و تمدن ایران"، گفت: این شهر با برخورداری از میراث تاریخی ارزشمند، بناهای تاریخی و قلعه الموت، ظرفیت بزرگی برای جذب گردشگر و معرفی تاریخ ایران به نسل جدید دارد.
بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین تم‌پارک ایران با نام "دنیای گمشده" در مجموعه ارم تهران به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای که با حمایت و سرمایه‌گذاری بانک شهر و با هدف توسعه فضاهای تفریحی مدرن و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان افتتاح شده است.
مدیرکل بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف در گفت‌وگو با پُرسون قزوین مطرح کرد؛

نمایشگاه دستاوردهای وقف قزوین، روایتگر امیدآفرینی و خدمت به مردم است

سیدمحراب کلامی آل‌هاشم،مدیرکل بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: نمایشگاه دستاوردهای وقف استان قزوین، جلوه‌ای از ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی موقوفات است که با حرکت در مسیر بهره‌وری می‌تواند به توسعه استان و امیدآفرینی برای مردم منجر شود.
عظیمی مدیرکل نظارت فنی بر اماکن موقوفات و اماکن مذهبی اوقاف و امور خیریه کشور:

به نمایشگاه وقف قزوین نمره ۱۰۰ از ۱۰۰ می‌دهم|نمایشگاه دستاوردهای وقف قزوین فراتر از ظرفیت استان بود

رضا عظیمی، مدیرکل نظارت فنی بر اماکن موقوفات و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، با تمجید از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای وقف در قزوین گفت: این نمایشگاه فراتر از ظرفیت استان برگزار شد و با معرفی بخشی از اقدامات و پروژه‌های شاخص موقوفات، تصویری امیدآفرین از نقش وقف در مسیر توسعه و خدمت به مردم ارائه کرد؛ به این اقدام شایسته نمره ۱۰۰ از ۱۰۰ می‌دهم.
همزمان با سفر وزیر میراث فرهنگی به قزوین انجام شد:

۵ ستاره‌ها به قزوین رسیدند؛ کلنگ هتل "الموت" بر زمین خورد

همزمان با سفر سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، به استان قزوین، عملیات کلنگ‌زنی نخستین هتل ۵ ستاره قزوین با نام «الموت» با حضور وزیر میراث فرهنگی و محمد نوذری، استاندار قزوین، آغاز شد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سفر به قزوین؛

صالحی‌امیری: الموت را جهانی کرده‌ایم؛ حالا نوبت رونق گازرخان است

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، همزمان با روز قزوین و با همراهی محمد نوذری، استاندار قزوین و جمعی از مدیران ارشد استانی، در روستای گازرخان الموت حضور یافت و با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند تاریخی، فرهنگی و بومی منطقه، بر بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی منطقه تأکید کرد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و هنری گفت: توسعه صنعتی بدون توجه به حوزه فرهنگ می‌تواند به فرسودگی جامعه منجر شود و ایجاد بسترهای مناسب هنری، لازمه سلامت جوامع صنعتی است.
سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در سفر به لرستان از طرح‌های در حال اجرای پیرامون قلعه فلک‌الافلاک بازدید کرد؛ طرحی که با آزادسازی حریم این اثر تاریخی و ایجاد بیش از ۱۷ هکتار فضای گردشگری، فصل تازه‌ای برای گردشگری خرم‌آباد رقم می‌زند.
وزیر میراث‌فرهنگی بر توسعه همکاری‌های گردشگری با عراق تأکید کرد:

ایران و عراق به دنبال افزایش مبادلات گردشگری هستند

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های گردشگری میان ایران و عراق، هدف‌گذاری رسیدن به پنج میلیون گردشگر میان دو کشور طی یک سال آینده را مطرح کرد.
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی از رونمایی "سفر کارت" با سقف اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد؛ تسهیلاتی که قرار است از هفته آینده برای حمایت از سفرهای داخلی و استفاده از خدمات اقامتی در اختیار مسافران قرار گیرد.
سازمان آگهی های پُرسون