با اشاره به وعده های فضایی کاندیداها؛

سنگ بزرگ نشانه نزدن است؟!

15 روز مانده است تا روز رای گیری. رییس جمهوری که قرار است بار مشکلات اقتصادی را یک تنه به دوش بکشد. وعده هایی که این روزها رسانه ای شده اند، آنقدر شیرین و دلفریب اند که سنگ بزرگ نشانه نزدن است را به یادمان می اندازد.

انتخابات

نظام جمهوری اسلامی طی امسال انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را به عنوان مهمترین رخداد سیاسی کشور در پیش رو دارد که دارای ابعاد داخلی و بین المللی زیادی است و واکنش‌های سیاسی و اجتماعی بسیار زیادی را در پیش خواهد داشت و در این انتخابات با تاثیرگذاری داخلی و خارجی، رعایت اخلاق اسلامی بسیار مهم و حائز اهمیت است و همه دست‌ اندرکاران، برگزارکنندگان، ناظران و داوطلبان انتخابات و هواداران آنها باید در کنار وظایف قانونی خود به موضوع اخلاق در انتخابات توجه ویژه‌ای داشته باشند.

انتخابات

مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان خبر داد؛

افزایش 14 درصدی میزان وقوع آتش‌سوزی‌ها/ تخصیص اعتبار ۲ میلیارد تومانی برای خرید تجهیزات

یکی از معضلات پیش‌روی جوامع انسانی آتش‌سوزی‌هایی است که سالانه خسارات زیست‌محیطی و مالی بالایی را وارد می‌کند.


زنجان

کشور ما به دلیل شرایط آب و هوایی که دارد به عنوان مهم ترین تولید کننده خشکبار با کیفیت در سرتاسر دنیا زبان زد عام و خاص است؛ اما این روزها به دلیل افزایش قیمت ارز این کالا که تولید داخل است رهسپار صادرات می شود و آن میزان که برای تعادل در بازار به شکل واردات صورت می گرفت باکاهش مواجه شده است.

بازار

اگر نگاهی به نظرات مردمی، در فضاهای مجازی بیندازیم، ودر کنار هم قرار دادن رفتارها و عکس العمل های هموطنان، به بی اعتمادی و بدبینی گسترش یافته ای می رسیم که همه در حال رنج کشیدن از آن هستند. رنجی که بر زندگی و تعاملات ما سایه انداخته و هر روز پررنگتر از قبل می شود.

عمومی

جنگ اقتصادی که از سوی غربی ها به رهبری امریکایی ها با کشورمان برپا شد موجی از مشکلات را برای کشور به وجود آورده است که یکی از ترکش های این جنگ اقتصادی کاهش جمعیت است.

بازار
سازمان آگهی های پُرسون