عضو شورای اسلامی شهر انزلی در پاسخ به پیشنهاد پرسون وعده داد:

پیگیری نامگذاری یک خیابان به نام ملوان در شهر انزلی

عضو شورای اسلامی شهر انزلی در پاسخ پیشنهاد پرسون در خصوص نامگذاری یک خیابان در این شهر به نام ملوان، وعده داد موضوع را در شورای شهر و کمیته نامگذاری پیگیری کند.

گیلان

کارشناس بازار سرمایه گفت: عرضه خودرو در بازار کالا با توجه به نبود مرجع رسمی ‌برای تعیین قیمت می‌تواند با توجه به شفاف بودن خریدار و فروشنده از دلالی جلوگیری کرده و نرخ بازار بورس کالا در بازار آزاد اثرگذار باشد.

صنعت معدن تجارت

رئیس تعزیرات حکومتی در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

برگشت وجه اضافه گران فروشان به مردم

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در صورتی که شکایتی از سوی هموطنان به این سازمان مبنی بر گران فروشی گزارش شود و مورد رسیدگی قرار گیرد، گران فروش باید وجه اضافه بر پرداخت را به شاکی پرداخت کند.

بازار

یک عضو اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

تجارت 12 میلیارد دلاری ایران و عراق در سال گذشته

یک عضو اتاق بازرگانی ایران از صادرات 12 میلیارد دلاری ایران به عراق در سال گذشته خبر داد، گفت: براساس ارزیابی های صورت گرفته تا پایان دی ماه سال 1400 مبادلات تجاری ایران به عراق 9 میلیارد دلار بوده که با سه میلیارد دلار سه ماه پایانی سال گذشته در مجموع 12 میلیارد دلار ارزش صادرات ایران به عراق بوده است.

صنعت معدن تجارت

‎مهدی دادفر در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

‎دلیل نامعلوم ممنوعیت واردات خودرو

‎دبیر انجمن وارد کنندگان خودرو گفت: معلوم نیست مخالفت هیئت عالی نظارت با واردات خودرو به چه دلیل بوده است، چرا که هم مجلس و هم دولت با این موضوع موافقت کرده اند.

صنعت معدن تجارت
سازمان آگهی های پُرسون