عقبه سیاسی و معرفی تیم

مردم باید بدانند به چه کسی رای می دهند نه به شخص بلکه این عقبه سیاسی است که حمایت می کند و بعد هم باید نسبت به عملکرد رئیس جمهور منتخب پاسخگو باشد و اینگونه نشود که فردی ۸ سال ریاست جمهوری را با پشتوانه برخی جناح های سیاسی به پایان می رساند و بعد هم که نسبت به برخی عملکردها انتقادات وارد می شود هیچ کدام از احزاب و تشکل های عقبه رئیس جمهور پاسخگویی نداشته باشند.
تصویر عقبه سیاسی و معرفی تیم

به گزارش سایت خبری پرسون، حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی در یادداشتی نوشت: اولویت در انتخابات پیش رو این است کسی که در معرض انتخابات قرار می گیرد و به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری تایید می گردد باید عقبه سیاسی مشخصی داشته باشد و پاسخگو باشد.

نمی شود فردی با عقبه های سیاسی متفاوت رئیس جمهور کشور شود و بعد هم پاسخگوی عملکرد خود نباشد. لذا به نظر می رسد فردی که نامزد ریاست جمهوری می شود باید عقبه سیاسی اش بپذیرد که پاسخگوی عملکرد وی در عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی باشــد.

مردم باید بدانند به چه کسی رای می دهند نه به شخص بلکه این عقبه سیاسی است که حمایت می کند و بعد هم باید نسبت به عملکرد رئیس جمهور منتخب پاسخگو باشد و اینگونه نشود که فردی ۸ سال ریاست جمهوری را با پشتوانه برخی جناح های سیاسی به پایان می رساند و بعد هم که نسبت به برخی عملکردها انتقادات وارد می شود هیچ کدام از احزاب و تشکل های عقبه رئیس جمهور پاسخگویی نداشته باشند. مساله بعدی که مهم است اینکه ما یک سری اولویت ها در کشور داریم که عمدتا بحث اقتصادی و سیاست خارجی است.

کسی که می خواهد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود باید شفاف برنامه های اجرایی خود را در راستای برنامه ۵ ساله هفتم و سیاست های کلان نظام ارائه دهد. لذا به نظر می رسد که دیگر کسی با شعار به فردی رای نخواهد داد و دوره شعار دادن تمام شده و مردم به تجربیات و سوابق آن فرد نگاه می کنند و عملکردش را مورد رصد قرار می دهند و سپس به دنبال این هستند که فردی که به انتخابات وارد می شود نسبت به مطالبات مردم حساسیت داشته باشد. اینگونه نباشد که فقط شعارهای آرمانی و ایدئولوژیک بدهد و بخواهد خودش و تیمش را پشت آن تمایلات ایدئولوژیکی خود قرار دهد.

از طرف دیگر امروز حضور کاندیداها به عنوان نامزد ریاست جمهوری به تنهایی در انتخابات کفایت نمی کند و حداقل هر نفر باید ۵ تا 6 وزیر کلیدی خود را در قالب رئیس جمهور به مردم معرفی کنند تا مردم به یک تیم رای دهند. اینطور نباشد که طرف رئیس می شود و بعد بگویید حالا چه کسی را وزیر کنیم. بعد هم معلوم نیست که وزرا با هم کار تیمی کرده اند، انسجام دارند و.... خلاصه بعد از ۴۵ سال نباید درگیر تیمی شویم که خودش در درون خود دعوا و درگیری دارد و مسئولیت را می پذیرد و بعد از یکی دو سال وزرا یا کنار گذاشته می شوند یا استیضاح می شوند و یا استعفا می دهند. لذا به نظر می رسد هر کسی نامزد انتخابات می شود باید وزرای کلیدی خود را در مناظره ها معرفی کند و متخصصین امر آنها را مورد پرسش و پاسخ قرار دهند.

منبع: آرمان ملی

681201

سازمان آگهی های پرسون