آذری جهرمی:

ستاد قالیباف نظرسنجی‌های غیرواقعی به او ارائه می‌کرد

آذری جهرمی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت که در جریان انتخابات، میزان حمایت از محمدباقر قالیباف به تدریج کاهش می‌یافت، اما ستاد انتخاباتی او نظرسنجی‌های نادرست تولید و همان را به قالیباف ارائه می‌کرد تا تصور کند وضعیت حمایت از او بهتر از واقعیت است.
تصویر ستاد قالیباف نظرسنجی‌های غیرواقعی به او ارائه می‌کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، آذری جهرمی با اشاره به روند انتخابات گفت که محبوبیت قالیباف در طول رقابت‌ها روز به روز کاهش می‌یافت و وضعیت واقعی رأی‌دهندگان با گزارش‌های ستاد همخوانی نداشت.

نظرسنجی‌های غیرواقعی

وی تأکید کرد که ستاد انتخاباتی قالیباف نظرسنجی‌هایی تولید می‌کرد که درست نبود و همان را به او ارائه می‌دادند. این کار باعث شد رئیس مجلس از افت واقعی حمایت مردمی مطلع نشود و تصمیم‌گیری‌های کمپین تحت تأثیر داده‌های نادرست قرار گیرد.

پیامدهای ارائه اطلاعات غلط

به گفته تحلیلگران، ارائه داده‌های نادرست به نامزدهای انتخاباتی می‌تواند استراتژی کمپین را مختل کند و فرصت‌های واقعی برای جذب رأی‌دهندگان را از بین ببرد.

منبع: خبر فوری

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091303

سازمان آگهی های پُرسون