به گزارش سایت خبری پرسون، محمدرضا خباز نماینده ادوار مجلس در یادداشتی نوشت: کشور از نظر معیشت مردم در شرایطی قابل درک است، ولی قابل وصف نیست. وقتی که طبق آمار مدیرکل مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون اعلام می شود ۵۷ درصد از جمعیت ایران ســوءتغذیه دارند و کالری لازم را دریافت نمی کنند، نشان دهنده وضعیت فوق العاده ســخت بیش از ۵۰ درصد جمعیت ایران است که ناشی از تصمیم گیری دولت هاســت. چون این مورد از جمله مواردی است که صد درصد ناشی از سوءمدیریت است.
آمار تورم مدتی است که از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار منتشر نمی شود یعنی به وسیله عدم انتشــار و پنهان کردن آمار تورم، ادعا شود که تورم پایین آمده است. این درحالی است که باید دنبال راه چاره و تدبیر درســت بود. یکی از علمای حوزه علمیه قم، آقای زکایی می گوید در آینده ای نه چندان دور و با مرگ نسل های دهه ۴۰ به پایین دیگر چیزی به نام اعتقاد در بین نسل های جوان دیده نخواهد شد. عامل اصلی هم فقر است. پیامبر عظیم الشان(ص) اسلام فرمودند از دری که فقر وارد شد از همان در کفر هم وارد می شود همان گونه که در اعتقادات و برخوردهای خانواده های با وضعیت وخیم مالی اثر نامطلوبی داشته اســت.
یکی از نمایندگان مجلس هفته گذشته در تریبون مجلس اعلام کرد که ســاعتی ۴۲۰ میلیارد تومان اسکناس به معنای پول پرقدرت چاپ می شــود که تورم به دنبال دارد. پس دیگر نباید به یقه کسی در آن طرف آب بچســبیم بلکه باید یقه رئیس کل بانک مرکــزی را بگیریم. درحالی که باید بودجه های اضافی حذف شود. درآمد سرانه کشور کاهش فوق العاده ای یافته هرچند تحریم ها هم بی اثر نیست. اگر قصد جراحی اقتصاد کشور را داریم در قدم اول باید شفاف سازی شود و در قدم بعدی جلوی اختالس ها گرفته شود. ضمن اینکه ارتباط مسالمت آمیزتری با دنیا در دستور کار باشــد و در نهایت دولت باید برنامه اقتصادی داشته باشد.
وقتی تمایل به سمت شرق به خصوص چین داریم جای آن دارد که جست وجو کنیم این کشور چگونه به اقتصاد دوم دنیا تبدیل شد؟ چرا روش کشورهایی مثل کره جنوبی، مالزی و سنگاپور را بررسی نمی کنید و روش های انجام شده دنیا را در کشــور اجرا نمی کنید؟ خداوند متعال از ما مدیران بیشتر به خشم می آید چون فقط حرف زده و قول می دهیم که گویی قرار است فردا مشکلات تمام شود! اما مشکلات هنوز پا برجاست. خود این قول ها و عمل نکردن ها هم به اعتماد مردم لطمه می زند علاوه بر همه آنها مردم را ناامید می کند.
وقتی همه کشور یکدست شد، انتظار می رفت که هیچ مانع و بهانه ای برای حل مشــکلات نباشــد. نهادهای انتصابی هم پشت سر دولت آمدند ولی هیچ خبری از برنامه هفت هزار صفحه ای آقای رئیسی نیست. علاوه بر آن مدیران انتخاب شده توان حل مشکلات کشور را ندارند و قول های زیادی می دهند و می خواهند با گفتاردرمانی کشور را اداره کنند. مدتی توسط مدیران نفتی گفته می شد پول های فروش نفت دریافت شده درحالی که فقط می توانیم مواد اولیه و دارو وارد کنیم. وقتی مردم می بینند در سفره شــان هیچ تغییری به وجود نیامده بدبین می شوند.
بنابراین انتظار می رود در مرحله اول قول های بی سرانجام ندهند و نمک بر زخم مردم نریزند ضمن اینکه کشورهایی که ظرف ،۳۰ ۴۰ سال از حضیض ذلت به اوج عزت رسیدند را الگو قرار دهید و با داخل کشور بومی ســازی کرده و عمل کنید و مهم تر از همه تلاش نکنید بودجه متورم و چاق تنظیم کنید و عائله بودجه کشور زیادتر شــود. ۳۲ دستگاه به گفته رئیس مجلس از بودجه عمومی کشور پول دریافت می کنند تا حجاب را کنترل کنند. اکنون کار به جایی رســیده که همفکران دولت هم ناکارآمدی ها را به گردن نمی گیرند و از وضعیت اقتصادی کشــور ابا دارند. ببینید آنها که استخوان هایشان زیر بار تورم شکسته شده چه می کنند؟
منبع: آرمان ملی