تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های این استان در ۱۷ آذر به‌دلیل شیوع آنفلوانزا

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه اعلام کرد که به‌منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان و جلوگیری از گسترش آنفلوانزا، تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ تعطیل و آموزش در این روز به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.
تصویر تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های این استان در ۱۷ آذر به‌دلیل شیوع آنفلوانزا

به گزارش سایت خبری پُرسون، علیرضا حیدری، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، با اشاره به برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران استان اعلام کرد: با توجه به افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزا و ضرورت حفظ سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان، فعالیت بخش آموزشی مدارس و دانشگاه‌های استان در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ تعطیل و آموزش صرفاً به‌صورت غیرحضوری ارائه خواهد شد.

وی افزود: با تعطیلی مهدهای کودک و پیش‌دبستانی، مادران شاغلی که فرزند در این دو رده دارند، می‌توانند در این روز دورکار باشند. همچنین مادران شاغل دارای فرزند در مقطع ابتدایی نیز در صورت موافقت مدیر دستگاه، امکان استفاده از دورکاری را خواهند داشت.

حیدری تأکید کرد که تعطیلی اعلام‌شده برای دانشگاه‌ها تنها شامل کلاس‌های آموزشی است و فعالیت‌های اداری و ستادی این مراکز طبق روال معمول ادامه خواهد یافت.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1116226

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون