به گزارش سایت خبری پرسون، فصل تابستان فصل شکوفا شدن گل ها، باغچه ها و شکوفه ها می باشد. همچنین فصلی است که در آن می توانید محصولات خود را برداشت کنید اما سوال این جاست که چه چیزهایی در این فصل می تواند برای کاشت و برداشت بهترین گزینه باشد؟
اگر دوست دارید که پاسخ این سوال را بدانید، در این قسمت ما را همراهی کنید تا چیزهایی که بهتر است در فصل تابستان بکارید را به شما معرفی کنیم.
میوه و سبزیجاتی که بهتر است در تابستان بکاریم
خیار
خیار یکی از بهترین محصولات برای فصل تابستان می باشد و خنکی آن به شدت مناسب این فصل است. خیار های ایرانی بهترین نوع خیار برای کاشت در این فصل می باشند. بهتر است که خیار هایی را بکارید که هنگام برداشت اندازه ریزی دارند. این خیار های بوته ای طعم بسیار عالی خواهند داشت.
گوجه فرنگی
آیا تا به حال یک باغچه تابستانی را دیده اید که در آن گوجه فرنگی وجود نداشته باشد؟ گوجه فرنگی یکی از ضروری ترین اجزای سالاد محسوب می شود و حتماً باید برای فصل تابستان از آن استفاده کنید. همچنین می توانید گوجه فرنگی ها را برای تهیه سس های مخصوص نیز در باغچه تابستانی خود بکارید.
معمولاً گوجه فرنگی ها نیاز دارند که در فصل رشد کاشته شوند و کمی برداشت آنها طول می کشد زیرا باید در گرما و نور کامل خورشید قرار بگیرند. حداقل 48 ساعت در روز نور نیاز دارند. پس فصل تابستان برای رشد آن ها بسیار مناسب است.
فلفل
فلفل می تواند به اندازه گوجه فرنگی و بادمجان در فصل تابستان بسیار مناسب باشد زیرا تمام شرایط رشد فلفل از جمله نور کامل و خاک غنی در فصل تابستان فراهم است. فقط باید مداوم به آن آب بدهید.
برای این که به فلفل ها آب مناسبی برسانید، باید کاملاً حواستان جمع باشد. دست شما برای کاشت فلفل از جمله فلفل تند و یا شیرین باز است و در نتیجه تنوع زیادی را می توانید تجربه کنید.
لوبیا
لوبیا ها گزینه مناسبی برای فصل تابستان هستند و در این فصل شروع به میوه دادن می کنند. همچنین مصرف بسیار بالایی در غذاهای خانگی دارند. لوبیا فواید بسیار زیادی دارد و می تواند در یک خاک تابستانی رشد خوبی را از خودش نشان دهد.
همچنین برای پرورش یافتن نیاز به گرما و نور خورشید دارد که در فصل تابستان همه این ها فراهم خواهد بود. لوبیا را در خاکی بکارید که کود هم به آن رسیده باشد و همچنین می توانید در کنار آن کلم بروکلی ، هویج و نخود هم بکارید.
نارنج
بیشتر انواع نارنج ها برای فصل تابستان گزینه مناسبی هستند. همچنین مصرف غذایی نارنج در فصل تابستان بسیار زیاد است. نارنج در کنار گیاهانی مثل کدو حلوایی هم رشد بسیار عالی دارد.
پرورش نارنج شبیه گوجه فرنگی می باشد اما مدت زمان رشد آن کمی طولانی است و کافی است که خاکی را انتخاب کنید که زهکشی مناسب دارد، همچنین نور کافی به آن برسد و به اندازه کافی آب بخورد.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین با سیب زمینی های معمولی متفاوت است. سیب زمینی شیرین به هوای گرم تری برای رشد نیاز دارد. در نتیجه در تابستان گزینه مناسب تری می باشد. سیب زمینی ها به سرما حساس هستند و چه بهتر که همین تابستان آن ها را بکارید.
آن ها نیاز به خاک گرم دارند و به راحتی پرورش پیدا می کنند و بالغ می شوند و همچنین خواص سیب زمینی شیرین بسیار زیاد است.
بامیه
بامیه گیاهی است که عاشق هوای گرم می باشد و دوست دارد که مستقیماً در معرض نور خورشید در عرض چند هفته قرار بگیرد. بامیه را می توانید در فصل تابستان در داخل از منزل هم بکارید و هیچ مشکلی برای آن پیش نخواهد آمد.
البته چه بهتر که نور کافی به خاک آن برسد تا بتوانید برداشت منظمی از این گیاه داشته باشید. بعد از این که بامیه ها به اندازه 5 تا 6 سانت رسیدند، می توانید آن ها را جدا کنید.
گل همیشه بهار
گل همیشه بهار نیاز به خاک گرم دارد . به همین دلیل توصیه می کنیم که آن را در فصل تابستان بکارید تا در معرض کافی نور خورشید قرار بگیرد و همچنین در کنار گیاهانی مثل چغندر بسیار عالی عمل می کند و برگ آن بسیار مغذی می باشد.
انواع خاک ها نیز برای گل همیشه بهار مناسب است و می تواند سازگاری خوبی را از خودش نشان دهد اما فقط باید به زهکشی مناسب خاک و کود مناسب آن دقت داشته باشید. خاک آن را نیز تا جایی که می توانید مرطوب نگهدارید و اجازه ندهید که خشک شود.
بادمجان
بادمجان به شدت آب و هوای گرم را ترجیح می دهد و کاشت آن در اواسط و اواخر فصل تابستان بسیار حائز اهمیت است. بادمجان دمای بسیار بالا را دوام می آورد و مانند فلفل و گوجه فرنگی عمل می کند. همچنین باید خاکی با زهکشی بالا داشته باشد.
حداقل سه هفته بعد از آخرین باران بهاری صبر کنید و بعد بادمجان را بکارید. این گیاهان عاشق گرما هستند اما باید ریشه هایشان مرطوب و خنک باقی بمانند. پس مراقب باشید که دچار کم آبی نشوند.
اسفناج
اسفناج گیاه نسبتا منحصر به فردی می باشد و به شدت در گرما عملکرد خوبی را از خودش نشان می دهد. به شرطی که خاک زهکشی کافی داشته باشد و در برابر نور جانبی کامل قرار بگیرد. پرورش اسفناج راحت است. حتی می توانید آن را در داخل خانه نیز بکارید. فقط باید گرمای لازم و نور خورشید را به آن برسانید. اسفناج را می توان در لابلای لوبیا ها نیز کاشت.
ذرت
ذرت در مقایسه با سبزیجات تابستانی دیگر پرورش پیچیده تری دارد اما اگر آگاهی کامل را داشته باشید و کمی بیشتر به جزئیات آن توجه کنید، قطعاً گزینه مناسبی برای کاشت در فصل تابستان خواهد بود. همچنین طعم بی نظیر را در غذاهای مختلف ایجاد می کند.
در بخش دیگری هم قبلا گفته بودیم که ذرت مانند بعضی از گیاهان دیگر به فضای کافی نیاز دارد. بنابراین آن ها را باید در ردیف هایی کوچک بکارید که هر کدام از این ردیف ها فاصله مشخصی از هم داشته باشند.
به طور منظم به این گیاه آب بدهید اما مراقب باشید که ریشه ها در آب غوطه ور نشوند. خاک آن نمی تواند خشکی را در مدت زمان طولانی تحمل کند. کاشت ذرت در کنار لوبیا و نارنج کار بسیار عالی می باشد. در واقع این سه مانند سه خواهر هستند.
موسیر
موسیر پرورش بسیار آسانی دارند و می توانید آن ها را به صورت مجموعه و گروهی بکارید. کاشت موسیر ها در اواخر پاییز و اوایل تابستان گزینه مناسبی هستند. اواخر تابستان نیز می توانید آن ها را برداشت کنید. موسیرها به نور کامل نیاز دارند.
همچنین باید خاک غنی داشته باشند و به آن ها کود گیاهی برسد. زهکشی خاک نیز برای آن ها بسیار مهم است. موسیر در کنار گیاهانی مثل چغندر، گوجه فرنگی و کلم رشد بسیار خوبی خواهد داشت.
ملون
ملون گزینه بسیار مناسبی برای فصل تابستان می باشد و می توانید از بین انواع مختلف آن ها هر کدام را که دوست داشتید، انتخاب کنید و در فصل تابستان بکارید.
ملون ها معمولاً در خاکی که مقدار کمی شن در آن وجود داشته باشند، رشد بسیار خوبی دارند. خاک آن ها نیز باید زهکشی عالی داشته باشد. آن ها را معمولاً در نور کامل می کارند اما باید مراقب باشید که دچار خشکی و کم آبی نشوند زیرا به شدت در برابر خشکی حساس هستند. تا زمانی هم که میوه ندادند ، باید آب زیادی بخورند.
تمشک
تمشک جزء سبزیجات محسوب نمی شود اما پرورش آن بسیار راحت است و می توانید آن را در سالاد و غذا های تابستانه و میان وعده ها یا دسر ها اضافه کنید. طیف وسیعی از تمشک ها وجود دارند که مراقبت و پرورش آن ها بسیار راحت است. همچنین می توانید آن ها را داخل گلدان بکارید.
مثلاً تمشک سیاه گزینه مناسبی می باشد. تمشک نیاز به نور کافی و کامل دارد. خاک آن نیز باید زهکشی مناسبی داشته باشد و قلیایی بودن خاک نیز باید کاملا خنثی باشد و اسید آن باید معمولی باشد.