راهکارهای مناسب برای کاشت فلفل در خانه

یکی از کارهای لذت‌بخش کاشت سبزی و فلفل در خانه است که در ادامه 11 نکته مفید برای کاشت فلفل خانگی را می خوانید.
تصویر راهکارهای مناسب برای کاشت فلفل در خانه

به گزارش سایت خبری پرسون، یکی از کارهای لذت‌بخش کاشت سبزی و فلفل در خانه است. این کار می‌تواند روحیه شما را تغییر دهد.

مثلا می‌توانید فلفل قرمز تند را خودتان در خانه پرورش دهید.

۱. برای این کار ابتدا بذر فلفل را خریداری کنید. این بذرها در دمای پایین و سرد خوب عمل نمی‌کنند، بنابراین کاشتن آن در دمای خانه می‌تواند خوب باشد. البته معمولاً ۱۴ تا ۳۰ روز طول می‌کشد تا این بذرها جوانه بزند.

۲. چند گلدان کوچک را از خاک پر کنید و بذرها را در این گلدان‌ها بکارید و روی آنها خاک بریزید.

۳. بذرها را به مدت ۶ تا ۸ ساعت در روز در مکانی آفتابی قرار دهید. فلفل برای رشد به نور خورشید زیادی نیاز دارند.
بنابراین بذرهای خود را در کنار پنجره پرنور قرار دهید.

۴. جایی‌که حداقل ۸ ساعت نور در روز به دانه‌های آن برسد.
دمای خاک را بین ۲۱ تا ۲۷ درجه سانتی‌گراد نگه دارید. چون فلفل‌ها محیط‌های گرم و مرطوب را ترجیح می دهند. دمای خاک را مرتباً بررسی کنید تا دمای آن مناسب باشد و اگر دمای محیط فلفل‌هایتان خیلی سرد هستند، گرمای خانه را افزایش دهید.

۵. نهال‌ها را یک بار در روز آبیاری کنید. هنگام کاشت فلفل مطمئن شوید که خاک هرگز به طور کامل خشک نشود. بهتر است برای اطمینان از مرطوب بودن خاک روزی یک بار آنها را چک کنید و در صورت نیاز به آنها آب بدهید.

۶. بعد از یک ماه، متوجه خواهید شد که نهال‌های شما با ارتفاع حدود ۷ تا ۱۰ سانتی متر رشد کرده‌اند. هنگامی که این اتفاق افتاد، زمان آن است که آنها را از گلدان‌های کوچکی که در ابتدا انتخاب کردید به باغچه یا گلدانی بزرگ‌تر منتقل کنید.

۷. یک مکان آفتابی با خاکی که زهکشی خوب دارد، انتخاب کنید. مطمئن شوید که این مکان حداقل ۸ ساعت در روز نور خورشید دارد تا به رشد فلفل‌ها کمک کند.
حواستان باشد نهال‌های فلفل را با فاصله مناسب کنار هم بکارید تا جایی برای رشد داشته باشند.

۸. فلفل ها را روزانه آب دهید. مطمئن شوید که سطح خاک خشک نشود. شما باید فلفل‌های خود را هر روز آب دهید.

۹. وقتی فلفل‌ها شروع به باردهی کردند کود دهید. هنگامی که متوجه شکوفا شدن فلفل‌ها شدید، از کود مایع با پتاسیم بالا برای تغذیه فلفل‌ها استفاده کنید. دستورالعمل های رقیق سازی روی کود را دنبال کنید و مایع را با آب در قوطی آبیاری مخلوط کنید. سپس محلول را نزدیک ریشه فلفل‌هایتان بریزید تا مواد مغذی به آن‌ها برسد.

۱۰. اگر فلفل‌ها دچار آفت شوند می‌توانید به آرامی حشرات کوچک را با آب یا حوله کاغذی پاک کنید. برای حشرات بزرگ، آنها را با دست بردارید و سپس بکشید.

۱۱. ۱۰۰ تا ۱۵۰ روز صبر کنید تا فلفل‌های شما بالغ شوند. فلفل معمولاً ۳ تا ۴ ماه طول می‌کشد تا آماده خوردن شود. اگرچه ممکن است سخت باشد، سعی کنید صبور باشید - هر چه بیشتر اجازه دهید فلفل ها رشد کنند، تندتر خواهند بود.

۱۲. فلفل‌ها را زمانی که قرمز و چروک شده‌اند برداشت کنید. فلفل‌های قرمز تند اول به رنگ سبز هستند، سپس به رنگ زرد متمایل به نارنجی در می‌آیند و در نهایت در مرحله رسیدن قرمز می‌شوند. وقتی فلفل‌هایتان به رنگ قرمز روشن درآمد و چروک‌های خفیفی روی پوستشان دیده شد، آماده هستند.

منبع: همشهری آنلاین

457373

سازمان آگهی های پرسون