به گزارش سایت خبری پرسون از مرکزی، سعید فرخی روز چهارشنبه در نشست کار گروه گذر از پیک مصرف استان مرکزی در اراک، افزود: این صنایع فشارها و زیان های فراوانی را متحمل شدند و با ظرفیت پایین فعالیت دارند اما درک آن ها از شرایط موجود بالا است.
وی بیان کرد: شمار زیادی از دستگاههای اجرایی نشان دادند میتوانند مصرف خود را تا ۵۰ درصد کاهش دهند و به طور قطع مدیریت کمبود انرژی الکتریکی با برنامهریزی و نحوه صحیح مصرف قابل کنترل است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: مشکل کمبود برق در آینده نیز وجود دارد و در برخورد با ماینرهای غیرمجاز نباید هیچ اغماضی شود.
مدیرعامل برق منطقهای باختر نیز در این نشست گفت: صنایع سیمان، فولاد و ایرالکو همکاری خوبی در تامین برق داشتهاند و اگر همکاری آنها نبود خاموشیها و مشکلات ناشی از آن مضاعف میشد.
«محمد الله داد» افزود: بنا به پیشبینی اداره هواشناسی روزهای آتی افزایش دما در استان رخ میدهد و درخواست از همه مشترکان این است که با حساسیت مدیریت مصرف را مدنظر داشته باشند تا شوک و محدودیت جدی اتفاق نیفتد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: مصرف برق در ادارات و دستگاههای اجرایی این استان بهتر از هفتههای قبل شده اما در هفته جاری برق ۱۴ دستگاه اجرایی و بانک پرمصرف این استان قطع شده است.
«محمد الهداد» افزود: اگر تمامی مشترکان به صرفهجویی در مصرف برق توجه ویژه داشته باشند و همکاری لازم را انجام دهند، مشکل خاصی تا پایان فصل تابستان ایجاد نمیشود.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و در این استان بیش از ۷۶۰ هزار مشترک برق وجود دارد.