به گزارش سایت خبری پرسون از مرکزی، مهدی ثامنی روز سه شنبه افزود: ۷۳ کتابخانه نهادی و هفت کتابخانه مشارکتی استان مرکزی با توجه به اوج گیری کرونا تعطیل هستند و فعالیت های ترویجی از طریق فضای مجازی ادامه دارد.
وی اظهار داشت: در شرایط قرمز کرونایی سالن مطالعه و امانت کتاب برای جلوگیری از انتقال بیماری در کتابخانههای استان مرکزی ممنوع است و فعالیت از طریق فضای مجازی انجام میشود.
مدیرکل کتابخانههای استان مرکزی گفت: طرح تحویل کتاب در خانه با هدف ترویج فرهنگ مطالعه با عنوان «پیک آگاهی» در استان مرکزی آغاز شده و علاقه مندان میتوانند در شرایط ایجاد شده از این طرح برای مطالعه استفاده کنند.
ثامنی افزود: در اجرای این طرح تفاهمنامهای با اداره کل پست استان منعقد شده است و علاقمندان به مطالعه با سفارش کتاب، مرسوله فرهنگی خود را از پستچی تحویل میگیرند.
وی اظهار داشت: مراحل انجام سفارش این گونه است که فرد متقاضی با ثبت درخواست در سامانه اینترنتی www.samanpl.ir و انتخاب کتاب مورد نظر با مراجعه به سایت www.markazipl.ir و جستجوی تلفن کتابخانه با کتابخانه تماس و ثبت سفارس انجام میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی گفت: مدت زمان مجاز برای امانت کتاب یک ماه تعیین شده و پس از اتمام مدت، مجدد تماس گرفته میشود و کتاب به کتابخانه عودت داده میشود.
وی اظهار داشت: خدمات کتابخانههای عمومی در فضای مجازی ادامه خواهد داشت و در این بستر اقدامات فرهنگی انجام میشود و افراد میتوانند از برنامههای فرهنگی کتابخانهها استفاده کنند.
یک میلیون و ۸۴ هزار و ۹۳۶ جلد در قالب ۹۰۴ هزار و ۱۶۲ عنوان کتاب در کتابخانههای استان مرکزی وجود دارد.