دستور تهیه سس خیار شور برای غذا و ساندویچ

سس خیارشور یک نوع سس خوشمزه با طعمی جذاب است که به عنوان دیپ هم میتوانید از آن استفاده کنید که طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد.
تصویر دستور تهیه سس خیار شور برای غذا و ساندویچ

به گزارش سایت خبری پُرسون، یکی از خوشمزه ترین سس‌ها میان انواع و اقسام این نوع چاشنی، سس خیارشور ساندویچ و سالاد است که به طرق مختلف در رستوران‌ها آماده و سرو می‌شود. طعم فوق العاده آن دلیل اصلی علاقه خانم های خانه‌دار برای آموزش این سس است که در ادامه به آن پرداخته ایم. این سس طعم هر ساندویچ یا برگری را بقدری خوشمزه می‌کند که با یکبار امتحان، طرفدارش خواهید شد.

روش تهیه سس خیارشور برای ساندویچ

خیار شور ۳۰۰ گرم

سس مایونز ۹۰۰ گرم

ریحان، شوید و جعفری به مقدار لازم

پودر زنجبیل، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

سیر ۱ حبه

طرز تهیه سس خیارشور

ابتدا خیارشورها را کاملا شسته و خشک می‌کنیم.

با رنده درشت رنده می‌کنیم؛ اگر علاقه به سس رقیق دارید آب خیارشور رنده شده را نگیرید ولی اگر مایلید سس خیارشور شما غلیظ تر شود می‌توانید آب آن را جدا کنید.

حالا سس مایونز را با خیارشور رنده شده بطور کامل مخلوط می‌کنیم.

حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات معطر ساتوری شده است که میتوان گفت راز اصلی خوشمزگی این سس محسوب می‌شود.

بعد از اضافه کردن سبزیجات معطر به سس، سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

راز دوم خوشمزگی این سس، ادویه‌ها بخصوص پودر زنجبیل هست که نباید از ترکیب حذف شود.

* در صورتی که تمایل دارید سس خیارشور رژیمی تهیه کنید، می‌توانید به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید.

منبع: آرمان ملی

1000705

سازمان آگهی های پُرسون