این سوپ، که بخشی از دستورهای بینالمللی محسوب میشود، ترکیبی از مواد غذایی سالم و متنوعی است که به بدن انرژی میبخشد و حس سیری طولانی مدت ایجاد میکند.
سالاد نخود و بادمجان کبابی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب نخود پخته با بادمجان، فلفل دلمهای و سیر کبابی تهیه میشود و بسیار خوشمزه و خاص است.
عطر و طعم نان داغ خانگی با هیچ نانی قابل مقایسه نیست. اکثر نان ها نیاز به ورز دادن زیاد دارند و روند پخت تقریبا سختی دارند ، اما این نان آلمانی نیاز ی به ورز دادن ندارد و حتی آشپزهای تازه کار نیز می توانند براحتی این نان را در منزل تهیه کنند.
پاتلیجان چولاما یک غذای خوشمزه ترکی است که بدون گوشت آماده می شود و مزه بسیار متفاوت و خاصی دارد، طرز تهیه پاتلیجان چولاما را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
سالاد قارچ و پنیر کبابی یکی از انواع سالادهای خنک و خوشمزه تابستانی است که از ترکیب قارچ و هویج بلانچ شده با پنیر کبابی، زیتون، پیازچه، گردو و ... تهیه میشود.
سرخ کن بدون روغن، که به عنوان سرخ کن هوا یا ایرفرایر نیز شناخته می شود، دستگاهی محبوب برای پخت و پز سالم است. با این دستگاه شگفت انگیز می توانید غذاهای متنوعی درست کنید.
پلوها یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده هستند که می توانید با گوشت یا مرغ تهیه کنید و شما می توانید این بار قرار است با سویا می توانید این پلو را تهیه کنید.
برخی از خانم ها برای پوست کندن بادمجان کبابی و دودی دچار مشکل می شوند و برایشان دشوار است، چندین روش ساده اما مناسب برای پوست کندن بادمجان کبابی وجود دارد.
غذاهای نذری عطر و طعم به یاد ماندنی دارند راز خوشمزگی غذاهای نذری در ادویه های مصرفی این غذاهاست، ادویه های غذای نذری را در این مطلب بهتان معرفی کرده ایم.
اگر قصد دارید به اندازه جمعیت ۱۰۰ نفره، شربت نذری تهیه کنید، ما دستور تهیه چند مدل نوشیدنی خانگی محبوب همراه با حساب و کتاب اقلام مصرفیشان را برایتان آوردهایم.
متخصص تغذیه با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و برنج آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد.
شامی پوک یکی از خوشمزهترین غذاهای استان گیلان برای ناهار، شام و افطار نونی و مراسم مختلف مثل نذری محرم است. گیلانیها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل میکنند.