کناره گیری امام جمعه لواسان در طول هفته گذشته بسیارسر و صدا کرده است. آنچنان که آنهایی که نمی شناختندش هم به واسطه طرفداری مردم از او، در این مدت شناختشان از او بیش تر و کامل تر شده است. امام جمعه ای که در راه مبارزه با فساد بدون رودربایستی نشانه می گرفت و ظاهرا همین موضوع، رویه ای ای عادی در بین ائمه جمعه نیست.
یک جامعه شناس در واکنش به تفاوت دیدگاه مردم و حکومت راجع به حاکمیت طالبان در افغانستان گفت: طالبان حکومت جهل و خرافه است و هیچ سودی برای ایران ندارد. حاکمیت تا به امروز در این رابطه متعادل عمل کرده است.
در کنار سرعت خارقالعاده تکنولوژی و تاثیر آن بر ذهن و زندگی انسانها، حیات سیاسی و اجتماعی نوع بشر نیز بهطور بیسابقهای ناآرام و متغیر و سریع شده است.
ایران با ضریب مهاجرت ۱۵ درصدی نخبگان، در میان ۶۱ کشور در حال توسعه در رتبۀ اول قرار دارد. بر این اساس میتوان تخمین زد طی دهههای اخیر چند واحد از ضریب هوشی متوسط ایرانیها صرفاً به سبب مهاجرت کاهش پیدا کرده است.
امام جمعه لواسان پس از 7 سال با وجود اقدامات مثبت و انقلابی از امامت نماز جمعه این منطقه کنار گذاشته شده که این تصمیم سبب اعتراضاتی از سوی مردم شده است.
پرسون از کاهش شدید انتشار جراید در ایران گزارش می دهد؛
حرف اول و آخر انتشار اخبار در جامعه را مطبوعات می زند، در کشور ما از بدو تولد مطبوعات مکتوب تا همین سه دهه پیش روزنامه ها تنها منبع انتشار اخبار را برعهده داشتند.
نزدیک به سه هفته از شهریور سپری شده است. آمار بالای کرونا در اولین مرور تیترها، مورد توجه هموطنانمان قرار دارد. هنوز واکسیناسیون اکثریت مردم کشورمان عملی نشده است. حال باید دید در هفته های بعدی با ورود محموله های جدید واکسن به کشورمان، آمار بیماران مبتلا به کرونا و یا درگذشتگان این ویروس منحوس، تغییر خواهد کرد؟! وقایع افغانستان هم همچنان در تیررس نگاه های هموطنانمان قرار دارد. مردم ایران با وجود مشکلات گرانی، بیماری و مرگ و میر عزیزانشان، همچنان دیار آشنای افغانستان را می نگرد.
آیا ایران قرار است در المپیک ها یکی بعد از دیگری پسرفت داشته باشد؟ آیا مدیران ورزشی دولت سیزدهم از عملکرد ضعیف این دوره از مسابقات، درس گرفته و از گماردن مدیران کاربلد بهره می برند؟!
دکتر بیژن عبدالکریمی از نمونه روشنفکرانی است که جامعه ایران نیازمند آنان است. هر کس میتواند با او و با نگاهش مخالف یا موافق باشد، ولی بعید است که نسبت به انگیزهها و رفتار او احترام نگذارد.
خیلی از آنهایی که عزم رفتن میکنند، ایران را دوست دارند اما مجبور هستند برای رسیدن به آرامش بیشتر زندگی در سرزمین دیگر را تجربه کنند. هیچ کس زندگی در غربت و جدایی از خانواده را دوست ندارد اما گاهی ...
اگر قرار است استاد، مستقل نباشد و طوطیوار هر چه را گفتند تکرار کند چه نیاز به استاد؟ در هر کلاس دانشجویان را بنشانند و شبکههای متعدد تلویزیون را برای آنان روشن کنند و یکی را هم مراقب بگذارند تا چشم برندارند...امیدواریم در سطح عالی این خطا جبران شود چرا که دستور به بازگشت دکتر عبدالکریمی به دانشگاه آزاد عقب نشینی نیست. پاسداشتِ سرمایه و اعتبار است.
آنچه در سعادت جامعه نقش اساسی دارد، شایستگی و جامع الشرایط بودن مدیران و کارگزاران آن جامعه است. در سازمانها نیز موفقیت سازمان در رسیدن به اهداف و مأموریتهای سازمانی منوط به مدیرانی کاردان و لایق میباشد. بنابراین انتخاب کارگزاران و مدیران اصلح سزاوار توجه و بررسی فراوان است و باید معیارهایی برای سنجش افراد و انتخاب ایشان در نظر گرفته شود. مسلماً معیارهای سنجش در هر جامعه باید متناسب با ارزشها و جهان بینی آن جامعه تعریف شود.
تا همین چند وقت پیش هر چه در توان گفتار و نوشتارم بود به کار میبستم که از خیل مشتاقان مهاجرت و جلای وطن بکاهم، گاهی موفقیتهای خوبی حاصل کردم و جوانانی را به ماندن و ساختن در ایران و برای ایران متقاعد ساختم.
خطیبان نماز جمعه، اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه دولت ذکر کردند و گفتند که عملی کردن وعده های رییس جمهوری و وزرا در حد امکان موجب برگشت اعتماد از دست رفته مردم نسبت به دولت می شود.