تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

محققان کانادایی دریافتند ترکیب داروهای ضد ویروسی و آنتی ‌بادی درمانی، می ‌تواند آنفلوانزای فصلی را درمان کند و به پیشگیری از همه ‌گیری بعدی آنفلوانزا کمک کند.
ویتامین E، یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و مانع از آسیب به عروق و پیشگیری از سکته قلبی می‌شود. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی نیز کمک می‌کند و جلوگیری از پیشرفت آلزایمر، بهبود بیماری‌های چشم، مقابله با کم‌خونی، کندشدن روند پیری سلول‌ها و... از جمله تاثیرات آن بر سلامت بدن است.
ژنتیک در میزان موی نوزادان هنگام تولد نقش مهمی دارد با این حال عوامل دیگری نیز وجود دارد که ممکن است بر رشد مو تأثیر بگذارد. یکی از آنها رنگ‌ پوست است؛ افرادی با رنگ‌های تیره‌تر معمولا موهای بیشتری نسبت به نوزادانی با پوست روشن‌تر دارند، و بله این هم یک عامل ژنتیکی است.
بیماران بهبودیافته از کرونا همچنان از علائم طولانی‌مدت این بیماری مانند سردرد رنج می‌برند؛ در حالی که برخی ممکن است سردرد خفیف را تجربه کنند، در بعضی دیگر سردرد شدید موجب مختل شدن برنامه روزانه آنان می‌شود.
بسیاری از خانم ها برای اصلاح صورت از تیغ استفاده می کنند اما این روش مزایا و معایبی دارد که زنان قبل از تیغ زدن صورت خود حتما باید بدانند.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که انتخاب زمان برای نوشیدن قهوه بسیار حائز اهمیت است و مصرف قهوه در برخی ساعات روز عوارضی را برای بدن به همراه دارد.
اطلاع از اهمیت تشخیص و مراقبت به موقع بیماری و خودمراقبتی دیابت نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بروز عوارض دارد؛ با اتخاذ روش‌هایی در زندگی می‌توانید برای برنامه‌ریزی بلندمدت کنترل قندخون آماده شوید.
مصرف داروهای اعصاب و داروهای ضد افسردگی و داروهایی که برای بیماران پارکینسونی استفاده می‌شود یبوست را به همراه دارد.
یک تحلیل جدید نشان می‌دهد که جایگزین کردن نمک با کلرید پتاسیم، فشار خون و در نتیجه خطر حمله قلبی، سکته و بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

تغییر در سبک زندگی، رژیم غذایی متعادل و بکار بردن ترفندهایی در آشپزی موجب کاهش کلسترول و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی می شود.
گروهی از محققان سوئدی در یک مطالعه که با کمک محقق ایرانی دکتر "مهرداد رفعت" انجام شد، از توسعه ایمپلنت پروتئینی مشتق شده از پوست خوک خبر دادند که می‌تواند بینایی افراد نابینا را به آنها بازگرداند.
افرادی که استرس زیادی را تجربه می‌کنند و به فردی استرسی در میان اطرافیان معروفند معمولا خیلی‌ها به آن‌ها می‌گویند "آخر استرس تو را می‌کُشد"، یا اینکه "استرس عمرت را کوتاه می‌کند". اما آیا واقعا اینطور است؟ آیا استرس باعث سکته قلبی یا دیگر مشکلات خطرناک برای سلامتی می‌شود؟
محققان دانشگاه بولونیا ایتالیا در آخرین یافته‌های خود از کشف یک ژن که نقش مهمی در ترمیم قلب دارد، خبر داده‌اند.
به شکل عمده چنین تصور می‌شود که جریان خون آکنده از اکسیژن قرمز است و در سوی مقابل، خونی که سطح پایینی از اکسیژن داشته باشد آبی به نظر می‌رسد اما آیا چنین استدلالی به لحاظ پزشکی صحیح است؟
سازمان آگهی های پرسون