تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

بسیاری از عادات غلط زندگی و یا برخی شرایط پزشکی از قبیل عدم نوشیدن مایعات کافی، عدم ورزش، استرس بیش از حد، انسداد روده، بیماری روده مانند سندرم روده تحریک پذیر، سرطان کولون، سرطان رکتوم و ... در ابتلا به یبوست موثر هستند، اما با چه شیوه‌هایی می‌توان این مشکل را تا حد زیادی کاهش داد؟

بهترین صبحانه صبحانه‌ای است که ۲۰ تا ۳۰ درصد از کالری مورد نیاز در روز را تأمین کند و عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد مسن کاهش دهد.

اگر طعم ماست را دوست دارید، احتمالا نه فقط از مصرف ماست معمولی لذت می‌برید بلکه طرفدار ماست یونانی نیز هستید، بنابراین این را بدانید که مصرف روزانه ماست یونانی تاثیر غیرمنتظره‌ای بر کلسترول خون دارد.
یک متخصص طب سنتی می‌گوید: هر گیاهی هرچقدر هم برای سلامت مفید باشد، مصرف طولانی‌مدت آن توصیه نمی‌شود. چون بعضی از این گیاهان دارویی با داروهای شیمیایی که افراد مصرف می‌کنند، تداخلات خطرناکی دارند و می‌توانند عارضه بدهند.

بیماری قلبی به نظر می‌رسد با سرطان سینه مرتبط باشد. زنان مبتلا به سرطان سینه پیشرفته، ۱۰٪ بیشتر احتمال ابتلا به بیماری قلبی پیشین دارند. بیماری قلبی ممکن است توانایی بدن برای مبارزه با سرطان را تضعیف کند.
بینایی خوب موهبتی است که به مراقبت و تغذیه نیاز دارد، به خصوص با افزایش سن که بینایی ضعیف می‌شود مراقبت از آن نیز ضرورت بیشتری پیدا می‌کند. در حالی که از قدیم این ایده رایج بوده که هویج برای بهبود سلامت چشم مفید است، این گیاه تنها قهرمان داستان نیست.
تحقیقات جدید نشان داده که در موضوع صبحانه، هم اندازۀ وعده‌ها و هم کیفیت تغذیه، نقش مهمی در حفظ سلامتی دارد؛ بویژه برای افراد مسنی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستند.
فست فود‌ها معمولاً حاوی سطوح بسیار بالایی از قند و چربی هستند و مصرف بیش از حد آنها در رژیم غذایی، سبب ایجاد التهاب در مغز می‌شود. این پدیده «التهاب عصبی» نامیده می‌شود و مجموعه‌ای از رویداد‌ها را به وجود می‌آورد که منجر به التهاب بیشتر می‌شود و می‌تواند به سلول‌های مغزی (نورون‌ها) آسیب برساند.

یکی از بزرگترین چالش‌ها در رژیم غذایی، آماده‌سازی وعده‌های غذایی رژیمی است. بنابراین، در این مطلب چند شام سیرکننده و رژیمی را برای سهولت کار شما معرفی کرده‌ایم.
مصرف کله پاچه می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و بالا رفتن چربی و کلسترول در بدن شود و به همین دلیل برخی از افراد به طور قطعی نباید این غذا را مصرف کنند.
بیماران دیابتی لازم نیست از بابت خوردن تن ماهی به خود نگرانی راه دهند. زیرا مقدار قند موجود در آن کم که نه بلکه هیچ است. بنابراین این ماده غذایی حداقل از لحاظ وجود قند ایمن و مطمئن است و نمی تواند دردسرساز باشد.

محققان دانشگاه‌های مختلف طی تحقیقاتی دریافتند که در نان تُست شده و دیگر خوراکی‌های نشاسته‌ای ماده خطرناکی وجود دارد که باید از صبحانه حذف شوند.

سازمان آگهی های پرسون