متخصصان علوم آزمایشگاهی در برزیل به تازگی دریافتند یک مولکول در سم نوعی مار وجود دارد که مانع از تولید مثل و گسترش کرونا ویروس در سلولهای میمون میشود.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که واکسن کووید۱۹ مُدرنا (Moderna) دو برابر بیشتر از واکسن فایزر(Pfizer) آنتیبادی (پادتن) تولید میکند و همچنین ممکن است در پیشگیری از ابتلای افراد واکسینه شده بهتر عمل کند.
تقریبا در هر صنعتی نه تنها توجه کافی به کار زنان نمیشود بلکه از آنها قدردانی نیز به عمل نمیآید. این امر در علم نیز صادق است. با این حال تعداد قابل توجهی از دانشمندان زن در حال پیشرفت در حوزههایی که اکثرا در سلطه مردان است، هستند.
آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا گفت: زنان بارداری که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا میشوند با خطر فزاینده ناشی از پیامدهای این بیماری روبرو هستند که حدود ۱۷ درصد آنها به بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا میکنند.
گروهی از پژوهشگران آلمانی به سرپرستی "محمد لطفالهی" دانشمند ایرانی، الگوریتمی ارائه دادهاند که به بررسی سلولها و ارائه درمان بهتر برای بیماریهایی مانند کووید۱۹ کمک میکند.
بر اساس مطالعات محققان دانشگاه جورج تاون آمریکا، شناسایی دقیق ناحیه آسیب دیده در مغز پس از سکته مغزی میتواند در بهبود مشکل تکلم نقش بسزایی داشته باشد.
در کمیته ساماندهی تحقیقات کووید 19، به طور خلاصه به اهمیت و اولویت اقدامات پیشگیرانه در زمینه همه گیرى کووید19 و برخى سیستم هاى هشدار براى تشخیص زودهنگام موج هاى اپیدمى اشاره شده است.
فوق تخصص نوزادان گفت: متاسفانه در حال حاضر سویه دلتای کرونا بسیاری از کودکان را گرفتار کرده و به شدت نوزادان و کودکان در معرض ابتلا به این نوع از ویروس کووید ۱۹ هستند.