خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

آنچه سید حسن نصرالله را برای من به عنوان یک شهروند ایرانی، عاشق این مرز و بوم، فارغ از علقه های مذهبی و ایدئولوژیک و نگرش های سیاسی و گرایش های فکری، همیشه و همواره در جایگاه ویژه و رفیعی قرار داده و در برابر پروپاگاندای تخریبی، تبلیغاتی مخالفان و منتقدان سید، حجت موجهی برای دلبستگی و علاقه مندی به وی مهیا کرده است، عشق و علاقه این سید لبنانی به ایران و ایرانی بوده است.

پس از گزارش‌های منتشر شده از سوی منابع ایرانی درباره سفر قریب‌الوقوع وزیر امور خارجه روسیه به این کشور، وزارت خارجه روسیه سفر او به ایران را تأیید کرد.

با انتقال ۱۰ شهید دیگر به بیمارستان‌های نوار غزه، شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۸ هزار و ۳۲۹ شهید افزایش یافت.
یکی از نظامیان اسیر اسرائیلی به نشانه تشکر از مجاهدان قسام که طی بیش از 15 ماه جنگ و حملات ارتش رژیم صهیونیستی جان آن‌ها را حفظ کردند، سر او را می‌بوسد. این لحظات که مورد توجه قرار گرفته را می‌بینید.
تشییع نصرالله و صفی الدین، فراتر از خداحافظی حزب با دو دبیر کل خود که یکی طولانی ترین و دیگری کوتاهترین دوران رهبری حزب را به خود اختصاص داده اند، به عنوان یک نقطه عطف مهم، تاریخی و حساس برای مردم لبنان خواهد بود.
به ادعای ناظران رویکرد متناقض ترامپ در ارتباط با ایران در کنار طرح‌های هولناکش برای منطقه موجب شده تا خاورمیانه به پاشنه آشیل ایالات متحده تبدیل شود؛ در همین قاب ترامپ فارغ از اظهاراتش در باب تعامل با تهران، در عمل به دنبال اجرایی کردن اهرم‌هایی است که پیشتر شکست خورده و صرفا هزینه‌زاست و می‌تواند متحدان منطقه‌ای‌اش را قربانی کند.
جنبش حماس فلسطین خواستار مشارکت گسترده در مراسم تشییع پیکر شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی‌الدین» در بیروت شد.

مذاکرات مستقیم آمریکا و روسیه در عربستان، برخی اظهارنظرها را دوباره فعال کرده است که چرا ایران، چنین کاری انجام نمی‌دهد و برخی نگرانی‌ها را به رسانه‌ها آورده که ممکن است در این مذاکرات، برخی مسائل ضدمنافع ایران هم انجام شود.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در واکنش به عملیات دریافت اجساد اسرای اسرائیلی از مقاومت غزه که قرار است فردا پنجشنبه اجرا شود گفت: فردا جنازه چهار کشته را تحویل خواهیم گرفت و روز سختی برای اسرائیل خواهد بود.
اوکراین بعد از آمریکا و روسیه، سومین قدرت هسته‌ای جهان بود. اما این کشور به‌واسطه فرمانبرداری از آمریکا، در دسامبر 1994 میلادی (آذر 1373 شمسی) با امضای معاهده بوداپست متعهد شد که کلیه سلاح‌های هسته‌ای خود را تحویل دهد و در مقابل، آمریکا و انگلیس تعهد دادند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین در مقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند. اوکراین به تعهد خود به‌طور کامل عمل کرد اما از آن پس به یک کشور حاشیه‌ای و آسیب‌پذیر تبدیل شد.
سازمان آگهی های پرسون