خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه این رژیم در پرونده غزه با دولت آمریکا کاملا هماهنگ است و به گفته وی، در حال حاضر هیچ امکان عملی برای پر کردن شکاف میان دیدگاه‌های حماس و اسرائیل وجود ندارد.

دفتر نخست وزیری رژیم اسرائیل بامداد یکشنبه اعلام کرد که پس از رایزنی های امنیتی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» و با حضور وزیر جنگ، مقامات ارشد امنیتی و تیم مذاکره کننده، تصمیم گرفته شد که اسرائیل طرح «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، برای آتش بس موقت در غزه در ایام ماه رمضان و عید فصح را تصویب کند.
منابع رسانه‌ای صهیونیستی در ماه‌های اخیر از بیش از ۶۰۰ اقدام جاسوسی به نفع ایران از جمله جمع‌آوری اخبار از محیط‌های نظامی و امنیتی توسط شبکه‌های جاسوسی کشف‌ شده، خبر داده بودند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد شمار شهدای این منطقه از زمان شروع عملیات طوفان‌الاقصی در ۱۵ مهر ۱۴۰۲ (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) تاکنون به ۴۸ هزار و ۳۶۵ نفر رسیده است.

سازمان آگهی های پرسون