حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

شاگرد طلافروشی که به خانواده نامزدش قول داده بود جشن عروسی مجللی بگیرد، برای عمل کردن به قولش نقشه سرقت کشید. او و همدستانش طعمه‌هایشان را از میان طلافروشان انتخاب می‌کردند و با حمله به آنها دست به سرقت می‌زدند.
چند نفر که با مردی دچار اختلافات مالی شده بودند برای تسویه حساب، پسر ۲۱ ساله او را ربودند و ۳ ماه در منطقه‌ای مرزی در حوالی سراوان نگه داشتند تا اینکه سرانجام در عملیات ضربتی پلیس، جوان ربوده‌شده آزاد شد.
جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: ماموران انتظامی در اجرای طرح سه روزه "برخورد با خودروهای شوتی و حامل سوخت قاچاق" در این استان ۱۴۵ دستگاه خودرو حامل سوخت خارج از شبکه توزیع را توقیف کردند.

براساس حکم اولیه دادگاه انقلاب در خصوص افساد فی‌الارض از طریق جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد توسط محمد قبادلو، وی به اعدام محکوم شد.
رئیس قوه قضاییه گفت: باید سازوکاری تعبیه شود که فاصله ابلاغ یک مصوبه خلاف قانون در یک دستگاه اجرایی تا ابطال آن مصوبه از ناحیه دیوان عدالت اداری به کمترین زمان ممکن برسد.

قانونگذار پیش از سال 1392بسیاری از جرائم برهم زننده امنیت را در حکم محاربه و افساد فی‌الارض می‌دانست و پس از این سال با استفاده از نظر فقهی دیگر مستقلا این جرائم را افساد فی‌الارض دانسته است.
سازمان آگهی های پُرسون