ورود شورای امنیت به بحث بهداشت و امنیت بینالمللی به مرور بیشتر شده است. از دوران پساکرونا سخن از راهاندازی شورای اضطراری بهداشت جهانی، مانند شورای امنیت است که البته فعلاً در ایده مطرح و مدافعان و مخالفان متعددی دارد.
کانال تلگرامی امریکانا به موضوع ورود نوع جدید ویروس کرونا به پنج ایالت آمریکا که در گزارش رسانههای آمریکایی منتشر شده است پرداخت و مطلب زیر را منتشر کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: انشاءالله مسئولانی که مسئول این موضوعات هستند و توجه نمیکنند، خودشان و بچههایشان گرفتار بیماری بشوند تا بفهمند کسی که بیماری سرطان دارد و برای تهیه داروها باید ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کند چه حالی دارد و چه میکشد.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۴۰ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال کشور کم تحرک هستند و فعالیت بدنی مناسب ندارند که این شرایط میتواند زمینهساز ابتلا به بیماریهای غیرواگیر باشد.
دبیر علمی سی و نهمین کنگره روانپزشکان ایران از بیماری افسردگی به عنوان یکی از رایجترین اختلالات روانپزشکی نامبرد و گفت: در کشور ما تعداد مبتلایان در زنان ۲ برابر مردان است.
زوجین نابارور با هزاران امید و آرزو، در مسیر درمان قدم می گذارند؛ اما خیلی از این زوجین، تاب و توان تأمین هزینه های درمانی را ندارند و قید بچه دار شدن را می زنند.
وزیر بهداشت کشورمان در گفتوگوی تلفنی با دکتر صالح الحسناوی وزیر بهداشت عراق، ضمن قدردانی از همراهی نیروهای بهداشتی و درمانی کشور عراق در خدمت رسانی به زائران اربعین، خواستار ارتقای کیفی خدمات سلامت و تسهیل دسترسی حاضران در مراسم عظیم راهپیمایی اربعین به خدمات سلامت شد.
کارشناس سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقای سلامت دهان و دندان در دوران بارداری و شیردهی را یکی از دغدغههای برنامههای بهداشتی برشمرد.
یک متخصص بیماریهای عفونی به بیان نکاتی که زائران اربعین باید پس از بازگشت از سفر رعایت کنند، پرداخت و توصیه کرد همه افراد از هفته آینده همه نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.
رسیدن شب هنگام به مرز، کوتاه کردن زمان پیادهروی، مصرف مایعات زیاد با داروی ORS و موکول کردن پیادهروی افراد آسیبپذیر به زمانی غیر از اربعین، از جمله توصیههای رئیس سازمان اورژانس کشور برای پیادهروی اربعین است.
عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی گفت: بروز مسمومیت غذایی در این قبیل تجمعات وجود دارد و ممکن است مزاج بعضی افراد با غذاهایی که توزیع میشود، سازگاری نداشته باشد.
یکی از چهرههای مشهور در زمینه طب سنتی فردی به نام حسین روازاده مشهور به دکتر روازاده است که در سالهای اخیر خبرهای زیادی از ادعاهای وی منتشر شده و وزارت بهداشت بارها نسبت به آن هشدار داده. اما خب چه بخواهیم بپذیریم و چه رد کنیم، دکتر روازاده طرفداران خاص خودش را دارد و دقیقا همان طیف گریزان از داروهای سنتی به سراغ درمانهای تجویزشده از این شخص میروند.
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تا کنون بیش از ۱۳۰ هزار زائر به مراکز درمانی مستقر در پایانههای مرزی مراجعه و از خدمات درمانی و فوریت های پزشکی استفاده کردند.
بزرگترین درس بحران دارویی ۹ ماهه در کشور، این بود که اتکای تمام و کمال دولت به تولید داخل برای تأمین داروهای بیماران خاص، میتواند بحرانهایی را به وجود آورد که رنج و درد آن متوجه بیماران خواهد بود.
دانشیار گروه آرتوز و پروتز دانشگاه علوم پزشکی شیراز