به گزارش سایت خبری پُرسون، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: با تشدید فعالیت رستورانها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی در سراسر کشور افزایش یافته است و از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین، طرح نظارتهای بهداشتی بهطور جدی اجرا شده و در این مدت، روزانه حدود ۳۰ هزار نفر در روز در سراسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند.
وی افزود: بازرسیها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و در همین راستا، موارد متعددی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تاکنون تعداد زیادی اخطار صادر شده و برخی از واحدهای متخلف نیز پلمب شدهاند.
رئیسی تأکید کرد: آمار دقیق این بازرسیها و برخوردها، پس از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذیصلاح، در نخستین روزهای کاری پس از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.
بازرسیهای بهداشتی از رستورانها تشدید میشود
وی ادامه داد: بازرسیهای بهداشتی از رستورانها و اماکن عمومی در حال انجام است و تعداد نیروهای بازرس نیز در حال افزایش است تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت بهطور جدی به نظارت و بازرسی از رستورانها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماریها جلوگیری کند.
منبع: تسنیم