بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

«متخصصان تاکید می‌کنند دریافت دوز اول واکسن کرونا ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند. ۲ هفته پس از دوز دوم، فرد به ایمنی نسبی می‌رسد اما این ایمنی مانع از ابتلا به کرونا نمی‌شود. آنها می‌گویند تا وقتی ۷۰ درصد جمعیت واکسینه نشوند، نمی‌توان به ماسک‌نزدن فکر کرد.»
پیک پنجم کرونا جنوب و تا حدودی غرب کشور را فرا گرفته و طی یکی دو هفته آینده تعداد شهرهای قرمز کشور افزایش خواهد یافت. در چنین شرایطی صحبت از وضعیت زرد و نارنجی و آبی در کشور شوخی با سلامت جامعه است.
عضو شورای شهر تهران ضمن تشکر از آتشنشانان فداکار در جریان اطفا حریق پالایشگاه تهران نسبت به روند کند واکسیناسیون کشور و رد صلاحیت اعضای شورای شهر پنجم اعتراض کرد.

محققان آمریکایی در پژوهش جدید و جالب توجه خود نشان داده‌اند که بهره گیری از رژیم غذایی سرشار از منابع گیاهی و ماهی‌های مختلف، می‌تواند در جلوگیری از نوع متوسط تا شدید کووید 19 مؤثر باشد.
سازمان غذا و دارو آمریکا استفاده از داروی تجربی "آدوکانوماب" برای مراحل اولیه بیماری آلزایمر را پس از ۲۰ سال تایید کرد.
این روزها خبرهای ناخوشایندی از بروز وقفه در انجام واکسیناسیون به گوش می‌رسد که باعث بروز دل نگرانی‌هایی بین مردم به ویژه افراد دریافت کننده دُز اول شده است؛ در نتیجه اقدام عملی جدی‌تر و تعیین تکلیف سریعتر محموله‌های خارجی و صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن کووایران، می‌تواند شرایط واکسیناسیون عمومی را مطلوبت‌تر کند.

مسؤول نظارت بر واکسن کووایران با تأکید بر اینکه واکسن کووایران آماده بوده و اثر خوبی دارد، گفت:همه جای دنیا برای واکسن‌های خود مجوز اضطراری گرفته‌اند، اما کارهای وزارت بهداشت مقداری کند است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: بر اساس شواهد علمی موجود، اصولا واکسن‌های کرونا هیچ خاصیت مغناطیسی در بدن ایجاد نمی‌کنند و باقیماندن اجسام روی بدن در مواردی که ادعا می‌شود به دلیل ایجاد خاصیت مغناطیسی توسط واکسن نیست.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران ضمن گلایه از عدم دعوت شهردار تهران در جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون 31 هزار و 517 نفر در پایتخت به دلیل این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس کارگروه ساخت واکسن کوو ایران برکت در گفتگو با پرسون:

واکسن کوو ایران برکت هم‌تراز واکسن‌های خوب دنیا است

از صفر تا صد کارهای تولید واکسن کوو ایران برکت را خودمان در ایران با تلاش جوانان باهوشی که سرمایه مملکت هستند، انجام داده‌ایم. این جوانان به صورت شبانه‌روزی در تمام آزمایشگاه‌ها و مراکز کار می‌کنند و با همت این جوانان و مدیران بسیار خوبی که در این پروژه داشتیم، توانستیم این واکسن را به عنوان اولین واکسن ساخت این تشکیلات در ایران برای سلامتی مردم ارائه دهیم.
در هفته‌ای که گذشت و درحالی که از چهارشنبه ممنوعیت‌های کرونایی سفر اعمال شده است، با وجود کاهش نسبی تردد وسایل نقلیه مختلف، خبری از پایین آمدن ترافیک و شلوغی محورهای مواصلاتی کشور نیست و به نظر می‌رسد این ممنوعیت‌ها آنطور که باید اجرایی نشده است.
سازمان آگهی های پرسون