وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۱۲۷ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۸۴ هزار و ۵۱۶ نفر رسید.
با وجود کاهش قابل ملاحظه موارد بستری بیماران کرونایی در روزهای پایانی اردیبهشت و خرداد ماه اما چند روزی است موارد سرپایی و بستری در بسیاری از شهرها مجدداً شیب افزایشی یافته است.
تهران به دلیل شرایط پایتخت بودنش مهد بیمارستان های کوچک و بزرگ است، بیمارستان تخصصی و غیر تخصصی تا سه دهه پیش کاملا به شکل دولتی احداث و مورد بهره برداری قرار می گرفت؛ اما در دو دهه اخیر بخش خصوصی تمایل بیشتری برای احداث بیمارستان دارد و این روزها بیمارستان های خصوصی بیشتر از بیمارستان های دولتی خودنمایی می کنند.
رییسجمهور تاکید کرد: «برای اینکه دچار محدودیتهای قبلی نشویم و شهرها دوباره تبدیل به وضعیت قرمز نشوند نیازمند رعایت کامل پروتکلها هستیم تا دوباره مجبور به اعمال محدودیتهای شدید نباشیم.»
جهانپور گفت: سازمان جهانی بهداشت نمیتواند کمک بسزایی در مهار کرونا داشته باشد زیرا تنها همان سهمیه کوواکس را دارد و برای ایمن سازی ایران و جهان از کرونا باید محمولههای واکسن از سوی کشورهایی که قول ارسال محموله را دادهاند به موقع باشد که برای ایران ، ارسال محمولهها به بدعهدی خورده است.
وزیر بهداشت گفت: یکی از مسائل بسیار مهم که ذهن ما را مشغول کرده بود، تقابل بین طب ایرانی یا به تفسیری طب سنتی و طب مدرن و جبهه آرایی دو گروه در مقابل همدیگر بود و آنچه لگدمال و گم میشد، حقیقت بود.
همیشه پس از هر انتخاباتی تا زمان تصدی منتخب جدید در پست ریاستجمهوری خصوصا تا معرفی وزرا و رای اعتماد مجلس 2 تا 3 ماه بلکه بیشتر فاصله میافتد و دوران فترتی پیش میآید که تا حدود زیادی طبیعی است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: در قضیه کرونا هیچ مطلبی وجود نداشت که بدون اتکا به مردم حل شود. داروهایی را ساختیم که این داروها در دنیا هنوز هم جزو کمیابترینها هستند.
براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت اگر اقدامی برای کنترل و پیشگیری از مصرف دخانیات صورت نگیرد، تا پایان قرن حاضر ۱ میلیارد مرگ ناشی از استعمال مواد دخانی در دنیا رخ خواهد داد.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیس مجلس خواستار دعوت مراکز تولید کننده واکسن کرونا در صحن علنی جهت تقدیر از زحمات آنها در تولید واکسن ایرانی شد.
سعید نمکی ظهر امروز در آیین آغاز به کار پویش ره سلامت یزد ایران را تنها کشوری دانست که هیچ بیماری پشت در بیمارستان هایش سرگردان نشده و گفت: نه فقط بیمار مبتلا به کووید، بیمار غیرکووید هم در هیچ کجای کشور رد نشد و با توجه به اشغال آی سی یو ها برای سایر بیماران هم آی سی یو جدا در نظر گرفته شد
انواع شربت خاکشیر، معجونی بی نظیر برای مقابله با گرمای جانسوز فصل تابستان است. برای مقابله با گرمازدگی میتوانید این شربت را در خانه تهیه و میل کنید. خاکشیر باید به شکل یخ زده یا همراه خرده یخ مصرف شود، تا تاثیر خنکی آن بر روی بدن عمل کند. در غیر این صورت ملین و اسهال آور است. شربت آب لیمو به همراه خاکشیر نیز از بهترین شربتها برای رفع گرما زدگی است. این شربت به علت داشتن ویتامین C در روزهای گرم و آلوده تابستان بسیار پرطرفدار است.