احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

احترام به قانون و نهادهای قانونی کشور ازجمله شورای نگهبان و تمکین به قواعد مردم‌سالاری دینی، مهم‌ترین درس رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با مسئولان قوه قضائیه برای آنهایی است که گوشی برای شنیدن داشته باشند.
آیا وزارت کشور آمار 4 میلیون رأی باطله را به تفکیک اعلام کرده است؟ در این صورت بقیه روی برگه چه نوشته‌اند. اساسا وزارت کشور چنین وظیفه‌ای دارد یا ایشان حدس می‌زند و به چنین عددی رسیده است؟
مدیر گروه معیشت و اقتصاد مؤسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی:

مشکل اقتصاد کشور خلق پول است

غلامی با تأکید بر اینکه مشکل اقتصاد کشور خلق پول است، گفت: به مردم نباید امید واهی برای حل مشکلات از طریق هدایت نقدینگی داد، تنها باید با خلق پول که عامل اصلی مشکلات اقتصاد است مقابله کرد.
رحمانی با بیان اینکه هدایت نقدینگی می‌تواند در کاهش مشکلات اقتصادی مؤثر باشد، گفت: با هدایت نقدینگی می‌توان تناسب میان تولید و تورم را ایجاد کرد و بخشی از مشکلات اقتصادی را کاهش داد.
سید ابراهیم رئیسی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود، حضورش در انتخابات را «مستقل» از احزاب و جناح‌های سیاسی دانست و گفت؛ اعضای کابینه‌اش را بر اساس «شایسته‌سالاری» و برخورداری از ویژگی «انقلابی» انتخاب خواهد کرد.
کنشگر سیاسی اصولگرا فشار برخی گروه‌های سیاسی به رئیسی برای تحمیل افرادی به کابینه او گفت: برخی جریان‌های سیاسی قصد دارند بگویند تداوم دولت احمدی‌نژاد یعنی دولت رییسی.

تقلیل شکست انتخاباتی به مرحله‌ای از سیاست ورزی و تشبیه این شکست به مرگ جریان اصلاحات دو منتهی‌علیه روایت اصلاح طلبان پس از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم بوده و این در حالی است که این شکست تنها بخش کوچکی از چالش‌های متعدد اصلاح طلبان پس از ۲۵ سال کنشگری سیاسی است.
هر شخصیتی به فراخور جای و جایگاهی که داشت، از احمدی نژادِ 84 و 88 تعریف‌ها و تمجیدها به عمل آورد؛ او را «معجزه ی هزاره ی سوم» نامیدند، «اطاعت از احمدی نژاد را اطاعت از خدا» دانستند، حرف‌های او را «الهام خداوندی» برشمردند، نامه‌اش به بوش را می‌خواستند بدهند با جوهری از جنس طلا بنویسند و... در نهایت او که گنجایش این همه ستایش و تمجید را نداشت؛ هاله‌ی نور دید و آنی شد که این روزها او را فتنه می‌نامند.
اگر آیت‌ا... هاشمی امروز زنده بود، یقینا پیروزی روحانی ریشه‌دار، معتدل و عملگرایی همچون آیت‌ا... رئیسی را به فال‌نیک می‌گرفت و از انجام هر کمکی به ایشان دریغ نمی‌ورزید. ولی قطعا آیت‌ا... هاشمی برای توفیق «دولت رئیسی» توصیه‌هایی راهبردی هم ارائه می‌کرد که - با اندکی اغماض- احتمالا شبیه توصیه‌های زیر می‌شد:
ابراهیم رئیسی در مناظره‌های انتخاباتی و اظهارات اخیر خود اولویت نخستش را بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم قلمداد کرده است؛ اتفاقی که مطالبه اصلی مردم از رئیس‌جمهور آینده کشور نیز به شمار می‌رود.
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: یکی از ضعف‌های اصلاح‌طلبان این بود که فاصله‌شان با مردم زیاد شده بود و گفتمان رایج اصلاح‌طلبی در جامعه اوج نگرفت. گفتمان باید شکل بگیرد تا مردم در عرصه بایستند و در هر شرایطی به اصلاح‌طلبی پاسخ مثبت دهند.

عامل سوم بقای نظام، بی گمان نقش ممتاز اکبر هاشمی رفسنجانی است که سکان کشتی توفان زده را در دست گرفت. ناخدا، روحیه داد و کشتی را به او سپرد، یا خود قابلیتی نشان داد و در دست گرفت.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ملاک ما استفاده از افراد شایسته و کارآمد است و همه باید در پی کمک به دولت و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشیم و نباید از دولت سهم‌خواهی کنیم.
حدادعادل گفت:‌ باید از برادرم قالیباف تشکر کنم که ایشان از ماه‌ها پیش که برای ریاست جمهوری بحث داشتیم، صریحا اعلام کرد که اگر آقای رئیسی به صحنه بیاید من نخواهم آمد و ایشان به این هم عمل کردند. اگر جز این بود انتظار همکاری مجلس و دولت به تصور نمی‌آمد و الان یک وفاق و صداقت عمیق و باطنی بین آقایان رئیس و قالیباف روسای دولت و مجلس هست.
دولت هشت ساله اعتدالگرا با روزهای پرفراز و نشیب در حالی به پایان می‌رسد که منتظر روی کار آمدن دولتی از جناح مقابل است. روزهای پرفراز و نشیبی که باری بر گردن اصلاح‌طلبان شد و امید برخی را از اصلاحات ناامید کرد.
سازمان آگهی های پرسون