احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

منتجب نیا با اشاره به تندروی ها گفت: یادم نمی‌رود زمانی که آیت‌الله هاشمی به رحمت الهی پیوست و آقای روحانی به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شده بود، همان زمان، با اجازه رهبری، مسئله مذاکره به شکل‌های مختلف آغاز شده بود. یک عده کفن‌پوش راه افتاده بودند در قم و جاهای دیگر و می‌گفتند: «ای که مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت.
بررسی اظهارات جلیلی در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۹۲، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ یا در جریان حمله اسرائیل و آمریکا، هم از دیگر مواردی است که می‌توان با اتکا به آن گفت که جلیلی و یارانش از مخالفان شدید توافق با آمریکا هستند.
استاد علوم سیاسی دانشگاه بجنورد در گفت‌وگو با پُرسون مطرح کرد:

عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به توقف تجاوز و رفع محاصره دریایی آمریکا وابسته است

عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد گفت: تنگه هرمز در میانه فشارهای دیپلماتیک و تقابل نظامی، به نقطه‌ای تعیین‌کننده در معادلات منطقه تبدیل شده است؛ جایی که از یک سو بحث توافق بر سر سازوکار عبور کشتی‌ها دنبال می‌شود و از سوی دیگر، کاهش شدید تردد دریایی، نشانه‌ای از تغییر شرایط عبور و مرور در این آبراه راهبردی است.
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به دو جنگ تمام‌عیار در سال گذشته و امسال گفت: با رشادت رزمندگان و حضور با بصیرت مردم، اجازه ندادیم دشمنان به اهداف خود دست پیدا کنند.
فرض کنیم ادعای «پوریا بختیاری» در برنامه پادکستی «باضیا» ادعای نادرستی نیست و تیم نزدیکان شهید رئیسی که در آن مقطع تیم نهاد ریاست‌جمهوری بوده‌اند، از یک کارشناس کمک گرفته‌اند تا در حوزه‌های اقتصادی پاره‌ای مباحث کارشناسی را در خدمت ایشان بحث کند؛ تا اینجای کار، آیا اتفاق خارق‌العاده‌ای رخ داده است؟!
وزیر دولت سیزدهم در مطلبی در شبکه ویراستی نوشت: با اعلام وزارت امور خارجه و رئیس جمهور مبنی بر توافق با عمان برای مسیر مشترک و اجلاس و مذاکره با کشورهای خلیج فارس در خصوص تنگه هرمز قیمت نفت خام حدود ۶ دلار سقوط کرد! مدیونید اگه فکر کنید این دو موضوع به هم ربط دارن!
رسول سعیدی زاده نویسنده و پژوهشگر نوشت:

آبگرفتگی شمال انتقام طبیعت نیست؛ بهای توسعه غیراصولی است!

بارندگی‌های سنگین در گیلان و مازندران بار دیگر خیابان‌ها را به رودخانه و خانه‌ها را به آب‌گرفتگی کشاند، اما، مسئله فقط شدت بارش نیست؛ بلکه توسعه بی‌ضابطه شهری، کاهش سطوح نفوذپذیر، ساخت‌وساز در حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها و تغییر مسیر آبراهه‌های طبیعی، راه عبور آب را بسته است.
در شرایطی که کشور با مسائل و پیامدهای یک جنگ تحمیلی دست‌وپنجه نرم می‌کند و افکار عمومی بیش از هر زمان دیگری انتظار دارد قوای کشور با تمرکز بر حل مشکلات مردم، تقویت انسجام داخلی و کاهش فشارهای اقتصادی و اجتماعی حرکت کنند، گاهی برخی رفتارها و مواضع، به جای آنکه در خدمت این ضرورت ملی قرار گیرند، فضای سیاسی کشور را به سمت حاشیه‌هایی سوق می‌دهند که نه مشکلی از مردم حل می‌کند و نه به تقویت اقتدار کشور در برابر دشمن می‌انجامد.
فواد ایزدی درباره دیدار محسن رضایی و عاصم منیر با ادبیاتی کنایه‌آمیز می‌گوید «بعد از یک بغل‌گیری باید لباسش را عوض کند»، بد نیست یک سؤال ساده از خود او پرسید اگر نزدیکی و گفت‌وگو با یک مقام پاکستانی، آن هم در چارچوب منافع و مسائل امنیتی دو کشور، محل اشکال است، تکلیف سال‌هایی که خود او در آمریکا تحصیل و زندگی کرده چیست؟
در روزهای اخیر، ادبیاتی در فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور پررنگ شده که یک گزاره مشترک دارد: اگر ایران مقاومت کند، جنگ طولانی‌تر می‌شود؛ اقتصاد فرو می‌پاشد؛ دلار به ارقام نجومی می‌رسد؛ زیرساخت‌ها نابود می‌شوند و سرانجام باید میان «تسلیم امروز» و «ویرانی فردا» یکی را انتخاب کرد.
تصاویر حضور میدانی کامالا هریس، رقیب انتخاباتی دموکرات ترامپ در یک پمپ‌بنزین در شارلوت کارولینای شمالی و سخنان بی‌پرده او، پرده از بحران عمیقی برداشت که جنگ‌طلبی کاخ‌سفید برای اقتصاد آمریکا به بار آورده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

جنگ با ایران ابهت ارتش آمریکا را شکست

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تحولات اخیر نظام بین‌الملل گفت: ابهت ارتش آمریکا در جنگ اخیر شکسته شد و ۶۰ درصد مردم این کشور معتقدند جنگ با ایران هیچ دستاورد و ارزشی برای آمریکا نداشته است.
در روزهای اخیر و به دنبال تلاش آمریکا برای تشدید فشار اقتصادی بر کشورمان، مسئله شعب ابی‌طالب و مقاومت پیامبر اسلام (ص) و یارانشان در برابر فشارهای اقتصادی مشرکان، بار دیگر در فضای اجتماعی مطرح شده است.
آقای علی نیکزاد نایب رئیس مجلس می‌گوید در برخی سفرها دچار تردید می‌شویم که آیا مقصد پرواز همان‌جایی است که اعلام شده است یا خیر؛ چرا که با دیدن وضعیت ظاهری افراد شک می‌کنیم.
سازمان آگهی های پُرسون