احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

فرهیختگان روزنامه دانشگاه آزاد نوشت: گزارش چند هفته پیش یکی از دستگاه‌های امنیتی درباره ایتا این بوده که موساد با استفاده از برخی اکانت‌های ایتا در گروه‌های بزرگ این پیام‌رسان حضور دارد.
علم الهدی گفت: ما مسئله حجاب با مردم نداریم و اصلا حجاب قابل بحث نیست، مثل مسئله نماز خواندن. خب ما ترویج نماز می‌کنیم، اما هرکسی بخواهد می‌خواند و هرکسی نخواهد نمی‌خواند، حجاب هم یک وظیفه واجب شرعی است، حالا یک نفر انجام می‌دهد و یک نفر انجام نمی‌دهد، ما مشکلی که داریم مسئله بی حجابی است.
روزنامه اصولگرا با انتقاد از اظهارات اخیر ابراهیم اصغرزاده می گوید: او به تبع مشی همیشه اصلاح‌طلبان می‌خواهد بگوید اختیارات رئیس‌جمهور کم است و سهم او از قدرت معلوم نیست! گویا قبل از انتخابات یادشان نبود و بعد که کاندیدای اصلاح‌طلب رأی آورد و دولت تشکیل شد، یادشان افتاد قدرت رئیس‌جمهور کم است و نیروهای مسلح را هم می‌خواهند!
علم الهدی گفت: ما مسئله حجاب با مردم نداریم و اصلا حجاب قابل بحث نیست، مثل مسئله نماز خواندن. خب ما ترویج نماز می کنیم اما هرکسی بخواهد می‌خواند و هرکسی نخواهد نمی‌خواند، حجاب هم یک وظیفه واجب شرعی است، حالا یک نفر انجام می دهد و یک نفر انجام نمی‌دهد، ما مشکلی که داریم مسئله بی حجابی است.
اعضای جبهه پایداری هیچ علاقه‌ای به موفقیت شما ندارد و تمام تلاشش را می‌کند که شما را زمین بزند. همین روزها را ببینید؛ بعد از سه سال، پایداری‌چی‌ها یادشان افتاده که قیمت دلار بالا می‌رود و سفره مردم از نان خالی شده است.
چه شد که هم عوام و هم بسیاری از خواص در طول چند ماه فتنه ۸۸ فکر می‌کردیم کسانی که انقلاب برخاسته از نهضت حسینی را قبول ندارند غیر از کسانی هستند که خود امام حسین علیه السلام را قبول ندارند؟
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: نظریه جدایی دین از حکومت به این معناست که برای حل مشکلات مردم دین را از سیاست جدا کنند که این همان معنای سکولاریسم است یعنی دین از امور اجتماعی و سیاسی جدا شود.

نگاه وفاق و گفت وگو با شخص یا جریانی که مخالفتی دارد اجمالا قابل پسند است ولی نه به معنای اینکه میدان به رقیب وا گذار شود که باعث یأس نیروهایی که با امیدواری وارد این عرصه شدند بشود. ایجاد تعادلی این چنین می تواند به دولت کمک کند که کار خود را بیشتر و بهتر پیش ببرد
خاتمی گفت: من فکر می‌کنم هنوز هم آن بیانیه ۱۵ ماده‌ای که مطرح شد کم هزینه‌ترین و پرفایده‌ترین راه برای این است که کشور دچار آشوب و درگیری نشود و به تعبیر من هم براندازی ناکام بماند و در عین حال خودبراندازی هم نباشد و نظام جمهوری اسلامی در جایگاه خودش بماند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه آنچه تردید مردم را در فتنه ۸۸ بیشتر کرد بی بصیرتی برخی خواص بود، گفت: وقتی مردم فهمیدند فتنه به کجا رسیده و هدف آن براندازی دین و شعائر اسلامی است، وارد صحنه شدند.

مراسم درگذشت محمدرضا مشایخ، برادر محمد صادق مشایخ رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان، چهارشنبه، مورخ ۱۴۰۳.۱۰.۵، در مسجد نور تهران برگزار شد.
.

به گزارش پُرسون، در این مراسم شخصیتهای سیاسی، اقتصادی و مسئولین کشوری، از هیات دولت، مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه، وزارت صمت، وزارت اقتصاد، وزارت نیرو، اتاق بازرگانی ایران و ... شرکت کردند.
.

صدر شرکت کنندگان مقامات سیاسی و کشوری، دکتر محمد رضا عارف، معاون اول رئیس جمهور و دکتر علی اکبر صالحی، وزیر اسبق امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دکتر معصومه آقاپور علیشاهی مشاور اقتصادی رئیس جمهور بودند.
.

همچنین، تعدادی از معاونین وزارتخانه ها، سفرا و مدیران ارشد کشوری نیز حضور داشتند.
همچنین از بخش خصوصی نیز، تجار بازار تهران حضور یافتند.
.

دکتر فائزه هاشمی رفسنجانی فرزند رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر حمیدرضا آصفی سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه، دکتر مجتبی خسروتاج قائم مقام سابق وزارت صمت، دکتر حسن قشقاوی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس و معاون اسبق کنسولی وزارت امور خارجه، دکتر حیدر مستخدمین حسینی معاون اسبق وزارت اقتصاد، فیض الله عرب سرخی معاون اسبق وزارت بازرگانی، دکتر فرشاد مومنی اقتصاددان و استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر بهروز نادری نسب معاون بنیاد امید ایرانیان، دکتر غلامرضا طالقانی استاد مدیریت و معاون اسبق دانشگاه تهران، مهندس وفا تابش معاون اسبق وزارت نیرو و دکتر مسعود دانشمند عضو اتاق بازرگانی ایران و رئیس شرکت حمل دریائی ایران و... از جمله حاضران در این مراسم بودند.
.

تصاویر تهیه شده پُرسون از مراسم ترحیم محمد رضا مشایخ را در زیر می بینید:
رئیس دولت اصلاحات با تأکید بر درس گرفتن از اشتباهات و پیدا کردن شجاعانه رویکردهای درست در وضعیت خطیر فعلی کشور گفت: من به عنوان شهروند کوچک جامعه، در سالهای گذشته پیام های غیر رسمی و شخصی به مسئولان بالای کشور داده‌ام و زمانی هم رسماً اعلام کردم. مدتی پیش هم بیانیه 15 ماده ای نوشتم و منتشر شد و روح آن بیانیه این بود که جمهوریت را با حاکمیت، به جامعه ایران برگردانیم؛ چون بنا بوده است که «جمهوری اسلامی» داشته باشیم.
فریدون عباسی رییس اسبق سازمان انرژی اتمی با بیان این که بخش مهمی از ناترازی انرژی ناشی از سوء مدیریت در بخش‌های دولتی و طولانی بودن بروکراسی‌های اداری است، عنوان کرد: جناح‌های سیاسی ایران، مشکل ناترازی انرژی را به یک مساله سیاسی تبدیل کرده‌اند
سازمان آگهی های پرسون