احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

دکتر علی‌اکبر ولایتی، رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، به ویروس کرونا مبتلا شده‌ است .
در مورد مصوب بودن مذاکرات ایران و آمریکا نظر رهبری خیلی صریح است؛ به عبارت دیگر وضعیت قانونی و مهمتر از آن وضعیت سیاسی این تصمیم، که مبتنی بر اراده تمامی نظام است، مورد تایید قرار گرفته است. بعلاوه گام اول را هم بطور کامل و به درستی تایید کرده‌اند.
بیانیه تازه مهدی کروبی فقط بازگشت به صحنه نیست؛ بیانیه‌ای است با پیامی روشن که اگر قرار است اصلاحات زنده بماند، نمی‌توان موسوی و رهنورد را همچنان در حصر نگه داشت. کروبی در سیاست است، اما تنها نمی‌خواهد بماند.
نمایندگان محترم رهبر معظم انقلاب در استان ها و ائمه محترم جمعه شهرها، به عنوان پدران معنوی استان ها و شهرستان ها و حلقه وصل بین ولایت و ملت، موظفند در خطبه های خود به تقویت اعتماد عمومی و انسجام ملی اهتمام بیشتری باید داشته باشند.
یک امام جمعه [علم الهدی] سه سال پیش در زمانی که نزدیکانش در ریاست‌جمهوری بود درباره مذاکرات هسته‌ای چنین گفت: «در رأس تیم مذاکرات قهرمان ایرانی، یک جوان متدین نمازشب‌خوان قرار دارد.»ولی او اکنون که به هر دلیلی آنان در مسند قدرت نیستند درباره گفت‌وگوهای در حال اجرا، چنین می‌گوید: «خلاف غرور ملی است. بی‌توجهی به تکلیف شرعی و دینی است که باعث گرفتاری ما در محاصره دشمن خواهد شد.»
ابو الاء الولائی، دبیرکل کتائب سیدالشهداء عراق؛

بازتاب قدرت دیپلماسی ایران؛ تحقیر مطیعان آمریکا در سایه مذاکرات عمان

در پی برگزاری مذاکرات اخیر جمهوری اسلامی ایران با برخی کشورهای غربی در عمان، ابو الاء الولائی، دبیرکل کتائب سیدالشهداء عراق، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، از عملکرد مقتدرانه تهران در این گفت‌وگوها تقدیر کرد.
محمود واعظی رئیس دفتر رئیس دولت درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان، گفت: با توجه به اهمیت زیاد نتیجه مذاکرات و تاثیر آن در منطقه و کشور علاوه بر موافقان، دشمنانی وجود دارند که ضروری است در راستای خنثی‌سازی توطئه‌های آنها تدبیر شود.
همسویی و گفتمان و نگرانی‌های مشترک برخی از مخالفان مذاکرات با نگرانی صهیونیست‌ها عجیب و البته قابل تأمل است! اغلب این مخالفان و نه همه آنها صلاحیت هیچ‌گونه اظهارنظر ‌ سیاسی را ندارند، چراکه حرفی برای گفتن ندارند و تنها دغدغه‌شان این است که هر حرکتی را که در راستای امنیت و آسایش اقتصادی آحاد مردم می‌بینند، به پروژه‌ای تبدیل کنند که فقط منجر به شهرت کاذب شود و نه محبوبیت!
داخلی های تندرو نه فقط می خواهند از منزلت مذاکرات بکاهند، بلکه لازم می دانند در آن مداخلات نامشروع کنند. ورود آنها در هر معامله و مذاکره ای، یا به بن بست کشیده یا به فسادهای بزرگ یا به تحریم مردم و تهدید وطن انجامیده است. با اینها باید چه کار کرد؟
واکنش انتقادی به روند شروع مذاکرات میان ایران و آمریکا امری غیرقابل‌پیش‌بینی نبود، در میان منتقدان، چهره‌ها و تفکراتی وجود داشتند که با استدلال غلط یا درست، مذاکره با آمریکا را افتادن در مسیری می‌دانستند که انتهای آن بن‌بست است.
سمت و سوی سیاست ایران با ارادۀ عالیترین مراجع کشور تعیین و ابلاغ می شود. به ویژه در موضوعی به اهمیت مذاکرات اخیر که می تواند بازی خبیثانه و اهداف شومِ نتانیاهو علیه میهن را خنثی سازد یا در آن تأثیری تاریخی داشته باشد.
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه گفت: تصمیم عملیات وعده صادق شجاعانه و بزرگ بود، در شرایط این تصمیم اخذ شد که کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی و سیاسی توصیه می‌کردند که کشور خویشتن‌داری کند.
جلال رشیدی کوچی درمورد فیلترینگ و روند آن گفت: اقدام برای رفع فیلتر واتساپ به عنوان گام اول خوب و مناسب بود اما مردم انتظار داشتند، دیگر اپلیکیشن‌ها نیز در ابتدای فعالیت دولت پزشکیان رفع فیلتر شوند.
صادق زیباکلام تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب، درگفت و گویی که با خبرآنلاین انجام داده بود گفت: یقینا اگر ترامپ به موفقیت برجام امید داشت از برجام خارج نمی‌شد. ترامپ زمانی از برجام خارج شد که هیچ امیدی دیگر به برجام نبود، که برجام بتواند یک تغییر جدی بوجود آورد.
علی مطهری درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا گفت: اینگونه نباشد باشد که عده ای بگویند که دولت یا اصلاح طلبان این مذاکره غیر مستقیم را بر رهبری تحمیل کردند. نباید از ابتدا صدای اختلاف بلند شود. همه باید توجه داشته باشند که این مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا تصمیم کل نظام بوده است و همه باید حمایت کنیم.
سازمان آگهی های پرسون