احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

دبیر شورای نگهبان در خصوص دستاورد اخیر نیروهای امنیتی، گفت: از فرزندان مؤمن، رشید و جان‌برکف انقلاب اسلامی در وزارت اطلاعات که هیمنه رژیم نامشروع صهیونیستی را درهم شکستند، تشکر می‌کنیم.
یکی از مهمترین لقلقه‌های زبانی تندروها از سال‌ها پیش، «عدالت» بود و اگر خجالت نکشند، همچنان و در آینده هم تکرار می‌کنند. منظورشان از عدالت نیز خیلی ساده‌انگارانه و صرفاً هم از منظر اقتصادی و یک نوع توزیع مساوی ثروت است که هیچ نگاهی به تولید ثروت هم ندارد.
مسوولیت رفتاری فرزندان زیر سن قانونی اغلب با خانواده است و هر چه سن بیشتر و استقلال فرزند بیشتر شود، این مسوولیت نیز کاهش پیدا می‌کند. مسوولیت رفتاری فرزندان بزرگسال در خانواده‌های عادی نیز با خودشان است، مگر آنکه خانواده به دلایل گوناگون از رفتارهای خلاف آنان حمایت کنند.
در رشته دبیری معارف که یک رشته کاملاً تخصصی است فارغ‌التحصیلان رشته‌ای مانند زبان و ادبیات عرب امکان شرکت دارند اما فارغ‌التحصیلان حوزوی که سال‌ها در زمینه‌های مختلف مرتبط با شغل دبیری معارف آموزش‌های تخصصی پرحجم دیده‌اند امکان شرکت در این آزمون را ندارند!
وزیر امور خارجه پیشین، مشکل اصلی امروز را کاستی و نقص شناختی از سوی هر دو طرف دانست و گفت: این شناخت غلط باعث داوری‌های اشتباه و در نتیجه سیاست‌های غلط شده است. این کنفرانس‌ها به فهم بهتر کنش‌های جهانی و نقش هریک از کنشگران کمک خواهد کرد.
علیرضا چیذری، رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و رئیس ستاد انتخاباتی حامیان دکتر مسعود پزشکیان، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار اجرای فوری اصلاحات اصل ۴۴ قانون اساسی شد. او با اشاره به ساختار گسترده و پرهزینه نهاد ریاست‌جمهوری، پیشنهاد داد روند کوچک‌سازی و واگذاری وظایف غیرضروری دولت از همین نهاد آغاز شود.
در پی تصویب لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، کمیسیون حقوقی و قضایی دبیرخانه مجمع تشخیص، با هدف تنویر افکار عمومی و پاسخگویی به سوالات و ابهامات مطرح شده، بیانیه ای منتشر کرد.
تداوم وضعیت فعلی، یعنی مذاکره در این حد خاموش به صلاح جامعه نیست. البته شاید تیم مذاکره‌کننده با هدف آرام‌سازی بازار و تعدیل قیمت ارز، به امیدآفرینی درباره مذاکرات ادامه می‌دهند، اما این امیدآفرینی اگر با واقع‌گرایی همراه نباشد، یکباره به شوک در بازار می‌انجامد و شاید هدف دولت آمریکا نیز از دامن‌زدن به این موضوع، همین باشد که به بزرگ‌نمایی تصویر مذاکره بر اقتصاد ایران دست بزند.
روزنامه خراسان نوشت:مذاکره راهبردی یعنی یک مذاکره یکپارچه که امر توسعه، اقتصاد، فناوری، امنیت، نظامی، سیاست و... را به هم می‌دوزد و یک تصویر کلان و واقعی از همکاری استراتژیک ایجاد می‌کند.
محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری پیشین ایران چهارشنبه 14 خرداد 1404 نه در تهران و در حرم امام خمینی که در بوداپستِ مجارستان بود تا به عنوان میهمان ویژه در کنفرانس "پایداری در جهان در حال تغییر" سخنرانی کند.
دو ماه پس از آنکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، با حضور در دانشگاه امنیتی بوداپست مجارستان، دکترای افتخاری دریافت کرد، سه‌شنبه هفته گذشته هم محمود احمدی نژاد به این دانشگاه دعوت شد و او نیز دکترای افتخاری دریافت کرد!
حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی گفت: سرکار خانم دکتر صادق را از سال‌های پیش می‌شناسیم. ایشان از دیرباز در نقش‌هایی که داشته اند، توانمندی، مدیریت و صداقتی از خود نشان داده اند که در نامشان هم وجود دارد.
دکتر مرتضی مومیوَند پژوهشگر علوم انسانی نوشت:

اگر ۱۰ میلیون ایرانی خارج‌نشین برگردند چه می‌شود؟

با وجود حضور بیش از ۸ میلیون ایرانی مهاجر در قلب نهادهای علمی، اقتصادی و فرهنگی جهان، کمتر از ۵٪ این ظرفیت در پروژه‌های ملی به‌کار گرفته شده است. دکتر مرتضی مومیوند دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی و پژوهشگر علوم انسانی، خواستار ایجاد نهادی مستقل برای پیوند دوباره با این جامعه عظیم ایرانیان جهان شد.
سیدحسن خمینی گفت: مسجد سنگر است و باید در آن آماده دفاع بود؛ یعنی باید لحظه به لحظه انسان خودش را به قدرت فکر، اندیشه، بیان و پاسخ‌های درست مجهز کند. اگر انواع مختلف شبهات بود، باید در سنگر مجهز شوید.
سازمان آگهی های پرسون