احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

عباس عبدی نوشت: مصوبه مجلس با عنوان «طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» مثل همه طرح‌های دیگر این مجلس و مجلس قبل عنوانی دارد که لزوما همسو با محتوایش نیست.
یک سال از ریاست‌جمهوری آقای پزشکیان می‌گذرد. خیلی از مردم او را با شوق انتخاب کردند. مردمی که برای انتخاب آمده بودند، اکثریت مردم نبودند. خیلی‌ها هم برای انتخاب‌نشدن دیگری آمده بودند. اما وقتی انتخاب شد عمدتا خوشحال شدند. شاید در کلوزآپ‌های رفتارش ایرادات زیادی بود اما در یک نگاه لانگ‌شات پزشکیان خیلی موفق بود. اولین بار بود که توانسته بود اعتماد رهبری را جلب کند و همین‌طور بتواند همکاری و حداقل عدم مخالفت نهادهای رسمی خارج از دولت را با خود داشته باشد.
یک روزنامه تندرو که خود را متولی مبارزه با اسرائیل می‌داند، اخیراً همراه با سایر تندروها جهت‌گیری خود را بر تضعیف نقطه قوت ایران در جنگ تحمیلی اخیر متمرکز کرده و نوشته است که: «دشمن اگر در ساعات بامداد روز ۲۳خرداد جسارت حمله پیدا کرد، این جسارت نه از سر اعتماد به قدرت خود، بلکه ناشی از ادراک ضعف از داخل کشورمان به‌واسطه مواضع افراد و جریانات غربگرا بود.»
دو روز پیش، به تاریخ ۱۷/۴/۱۴۰۴ دوستان ما در جبهه اصلاحات بیانیه‌ای در اعتراض به قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر کردند. من به‌ عنوان یک اصلاح‌طلب نمی‌توانم با این موضع‌گیری همدل باشم.
عباس عراقچی در مقاله‌ای تحلیلی برای روزنامه فایننشال‌تایمز، با تشریح روند موفق مذاکرات اخیر ایران و آمریکا، حمله رژیم صهیونیستی به ایران را «خیانت عمیق به دیپلماسی» دانست و هشدار داد: آمریکا اکنون در نقطه انتخاب قرار دارد؛ یا بازگشت به گفت‌وگوی محترمانه، یا ادامه جنگی که متعلق به دیگران است.
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، در مسیر بازگشت از برزیل به تهران، توقفی کوتاه در جده خواهد داشت تا با مقامات ارشد عربستان سعودی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌وگو کند.
آیت‌الله رجبی با اشاره به فتوای صریح مراجع تقلید، اعلام کرد که امت اسلامی در برابر هرگونه تعرض به رهبری و مرجعیت، ساکت نخواهد نشست و مزدوران آمریکا و اسرائیل در هیچ نقطه‌ای از دنیا احساس امنیت نخواهند کرد.
هکرهای «حنظله» اعلام‌کرد که شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل هک شده و اطلاعات ۷۱ هزار نفر که برای اینترنشنال اطلاعات فرستاده بودند در دست آنها است.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون،تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.
در شرایطی که تنش‌ها در منطقه بالا گرفته، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح ایران با حضور در رسانه المیادین، با صراحت از نقش آمریکا در تجاوزات اخیر سخن گفت و اعلام کرد که پاسخ ایران نه‌تنها محدود نخواهد بود، بلکه می‌تواند معادلات میدانی را به‌شدت تغییر دهد.
دکتر محمد صادق محفوظی فیلسوف و صاحب نظر در علوم انسانی و سیاسی نوشت:

نکاتی در خور درنگ؛ هم‌صدایی تاریخی نخبگان و رمزگشایی از هراس غرب

از عالم عصری سید محمد خاتمی و فیلسوف فرزانه متاله دکتر عبدالکریم سروش تا مورخ برجسته و محقق نامدار دکتر عطاءالله مهاجرانی به وظیفه ی تاریخی خود چون همیشه عمل نمودند و در روزهایی که ایران در معرض طوفان‌های رسانه‌ای و سیاسی قرار گرفته، همبستگی این چهره ها در کنار سایر اندیشه‌ورزان، هنرمندان و مردمان نجیب این سرزمین نویدی از بیداری و مقاومت ملی را به تصویر کشیده است. این هماهنگی بی‌سابقه، امروز مایه امید و فردا راهگشای آیندگان خواهد بود.
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری دولت دوازدهم، نوشت: در این شرایط، برخی متقابلا فحاشی می‌کنند، این همان تله و زمینی است که برای شما طراحی کرده‌اند و نباید وارد آن شد، لذا عدم واکنش احساسی، اصل اول و مهم در این جنگ روانی است، کسی که فحاشی می‌کند «کم آورده».
در روزهایی که ایران با تهدیدات جدی منطقه‌ای مواجه است، شاهد یکی از نادرترین پدیده‌های اجتماعی-سیاسی هستیم، یکپارچگی مثال‌زدنی ملت ایران، فارغ از قومیت، دین، مذهب و گرایش‌های سیاسی، در حمایت از موجودیت کشور و دفاع از کیان ملی. جنگ دوازده‌روزه اخیر نه‌تنها عاملی برای تنش نبود، بلکه باعث تقویت پیوندهای ملی و روشن شدن خطوط مرز میان "ملت" و "اقلیت بی‌پروا" شد.
با همه این تجاربی که به دست آورده‌ایم‌، آیا باید با چشم‌بستن بر عهدشکنی‌های مکرر آمریکا، باز همان چهره‌هایی را که سیاست خارجی ایران را معطل وعده‌های پوچ خود کردند، به‌عنوان رابین هود و ناجی ملت ایران معرفی کنیم؟
سازمان آگهی های پُرسون