رئیسجمهوری با تاکید بر لزوم نقشآفرینی بیشتر تعاونیها در اقتصاد ایران، گفت: معتقدیم تصدیگری دولت در اقتصاد باید روزبهروز کاهش یابد و دولت به حمایت، هدایت و نظارت در اقتصاد مشغول باشد.
در کشور ما بر خلاف کشورهای توسعه یافته که دولتها زیر سایه ملتها نفس میکشند؛ هنوز دولتها، سایه سنگینی در مناسبات اقتصادی و سیاسی بخش خصوصی دارند و تا رسیدن به نقطه مطلوب راه درازی در پیش است. به عبارتی همچنان بخش خصوصی و حوزه عمومی در ایران، به ناچار در زیر سلطه دولتها میتوانند فعالیت داشته باشند و در صورتی که چارچوبهای دولتی را رعایت نکنند، حیاتشان بهخطر خواهد افتاد
. در حالی که در پلههای اول خلاقیتهای فرهنگی و رسانهای نیز قرار ندارند. حضور در قدرت آنان را دچار توهم دانایی کرده است، البته اگر صادقانه چنین توهمی را ابراز کنند. پیشنهاد عملی بنده این است که یک گروه موجه و معتبر را انتخاب کنید تا تصویری از مجموعههای موجود در ایران و ایرانیان خارج از کشور که مشغول تولید محتوا هستند، ارایه کنند هم به لحاظ کمّی و هم از منظر کیفی و اثرگذاری تا روشن شود که بازی و رقابت حکومت، حداقل در این عرصه به پایان رسیده است.
رئیسجمهور گفت: دولت مردمی تلاش کرده در عمل امیدآفرینی کند و دشمن این نکته را به خوبی دریافته است که با حمایت مردم، همت دولت و از همه مهمتر هدایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی موفق نشده است.
واپسین برنامه سفر یکروزه رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی که همزمان با اربعین انجام شد، دیدار با نخبگان، جوانان، برگزیدگان و فعالان سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی این استان بود تا دغدغهها و انتظارات خود را بازگو کنند.
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در اجتماع مردم فردوس اظهار داشت: اگر کسانی فکر میکنند که بنده از تریبونهای مختلف مشکلات را به جامعه منتقل خواهم کرد، بنده هرگز چنین کاری نخواهم کرد. ما آمادهایم که مشکلات را حل کنیم، نه اینکه با گفتن عباراتی همچون «خزانه خالی است» در جامعه ایجاد نگرانی کنیم.
وزیر کشور با بیان اینکه دستورالعملهای ایمنی در معدن طزره دامغان بر پایه گزارشها رعایت شده و ارتقای ایمنی پیگیری میشود، گفت: انفجار در معدن و جانباختن ۶ کارگر یک اتفاق غیرمنتظره ناشی از خروج گاز از حفرهها بود.
معاون رئیس جمهور گفت: دولت در تلاش است تا زمینه اشتغال مولد و مؤثر را در استان فراهم کند و در کنار مسائل اقتصادی، باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی خاص کردستان هم توجه ویژهای شود تا توسعه این استان به صورت متوازن پیش برود.
نوعی از سیاست داریم که همه را نگران میکند و هر جای جامعه را زخمی کرده و تعادل آن را به هم میزند. کافی است این سیاست اجرا نشود تا روند بهبودی غالب شود. نوع صحیح سیاست، دخالت حداقلی است، زیرا مردم و جامعه خودشان میدانند که بر چه اساسی زندگی خود و امور را اداره کنند.
سخنگوی دولت سیزدهم در برنامه «بدون توقف» در خصوص تصمیم دولت در خصوص برجام، گفت: در حوزه برجام ما توافق را برای توافق دنبال نمیکنیم، بلکه ما توافق را برای رسیدن به هدف از بین رفتن مؤثر تحریمها دنبال میکنیم.
جمهوری اسلامی نوشت: کاربران فضای مجازی در واکنش به دوگانگی در دولت سیزدهم میگویند: حال در این همهمه دستاورد سازی، مردم نمیدانیم قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را!
مردم باید در صحنه و در عمل و در معاملات و در زندگی روزمره خود ادعاهای مقامات و نتیجه عملکرد آنان و بهبود در زیست خود را لمس و درک کنند؛ در آن صورت اعتماد ترک خورده آنان ترمیم میشود و قدردان هم خواهند بود.
سید ابراهیم رئیسی نه پل زد و نه دیوار ساخت. او و دولتمردانش در این بیست ماه، خندقی که طی هشت سال توسط آقای روحانی و مدیرانش بین مردم و مسئولین حفر شده بود را با مسئولیتپذیری، خدمترسانی، موقعیتشناسی و در یک کلام کار شبانهروزی نسبتا ترمیم کردهاند. مسلما هشت سال عقبماندگی، ترک فعل و سوءمدیریت با دو سال کار و تلاش بیوقفه قابل جبران نیست اما برآیند کلی دولت سیزدهم در این دو سال به ما میگوید سید ابراهیم رئیسی هم تدبیر داشت و هم امید را به مردم بازگرداند؛ کاری که رئیس دولت تدبیر و امید قرار بود انجام دهد اما هشت سال از انجام این کار نیز عاجز بود!
در گفتوگوی تفصیلی با دکتر محمدجواد لاریجانی مطرح شد:
بخشی از این دشمنیها که با ما میشود در غرب صهیونی به خاطر توانایی عظیم ماست. میگویند شما در حوزهی هستهای پیشرفتتان زیاد است پس باید ساق پایتان را بزنیم قدتان کوتاه بشود.
به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران قرار است نماینده ویژه رئیس جمهور در امور آسیبهای اجتماعی، شورایی را تشکیل دهد و دستگاههای مسئول برای هر کدام از این آسیبها، فرا خوانده خواهند شد.
سخنان حکیمانه و راهگشای رهبر فرزانه انقلاب در جمع رئیس جمهور و اعضای کابینه سیزدهم به مناسبت هفته دولت امسال حاوی نکات برجسته و مهمی است که واکاوی آنها برای برون رفت از چالش های پیش روی کشور ضرورت دارد.
شاخص های خانواده در ستاد ملی زن و خانواده با پشتوانه علمی و تحقیقی که می تواند به تقویت بنیان خانواده ایرانی کمک کند به تصویب رسید؛ ولی متاسفانه مانند تحقق عدالت جنسیتی که تکلیف قانون برنامه ششم بود و هنوز هم اعتبار دارد، به فراموشی سپرده شده، در حالی که اینها همه مصوب ستادی فرابخشی و فراقوه ای بوده و جنبه قانونی دارند.