رئیس دیوان محاسبات کل کشور تاکید کرد که یکی از مهمترین راهبردهای این دیوان در دورهی جدید رسیدگی به ترک فعل مسئولان است و اگر فقدان عملکرد از سوی برخی مدیران در جامعه مذموم شود، نهضت کار به راه خواهد افتاد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سفر رئیس مجلس به روسیه، گفت: بایدن سیاست های جدیدی در قِبال خاورمیانه و آسیا اتخاذ خواهد کرد لذا رایزنی و همفکری بین ایران و روسیه ضروری است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: فرانسویها همیشه به دنبال دشمنی با ملت ایران هستند؛ بنابراین پیشنهاد آقای مکرون از روی خیر خواهی نخواهد بود.
قالیباف در نشست با دیپلماتها و روسای نهادهای ایران در روسیه تاکید کرد:
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره تاکیدات قبلی خود به وزیر خارجه درباره لزوم تمرکزاین وزارت خانه بر حوزه اقتصادی، تاکید کرد: وزارت امور خارجه باید از ۲۰ سال پیش رویکرد خود را از نگاه سیاسی- امنیتی تغییر داده و کاملا اقتصادی- سیاسی می کرد، تا میتوانستیم از ظرفیت های کشور برای ارتقای توان اقتصادی به خوبی استفاده کنیم.
عبدالحسین روحالامینی هرچند مخالف طرح شفافیت بود ولی طبق آنچه در صفحه شخصی خود اظهار کرده با شفافیت مخالف نیست و در سخنرانی خود به اینکه طرح شفافیت دارای نقایصی و معایبی هست که اگر کار کارشناسی روی آن میشد بالاترین رای را میآورد، اشاره کرد.
تاکنون روایت ها و تحلیل های بسیاری از زوایای مختلف درباره چیستی، چرایی و چگونگی وقوع انقلاب اسلامی و وضعیت سیاسی اجتماعی منتهی به پیروزی انقلاب ارائه شده است. اما آنچه این موضوع را به واقعیت نزدیکتر می سازد؛ ارائه تحلیل فعالان و مبارزینی است که در بطن تحولات قبل و بعد از انقلاب حضور داشته و خود شاهد رویدادها و اتفاقات بوده اند.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به ضرورت تنقیح قوانین مازاد، گفت: مجلس دهم گام جدی در این زمینه برداشت، اما حداقل ۷ هزار قانون دیگر در کشور باید نسخ شود.
یک چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: آنچه که ما تاکنون از عملکرد مجلس یازدهم، شاهد بودیم این است که این مجلس به جای قانونگذاری، تبدیل به یک ستاد شبه تبلیغاتی برای انتخابات سال آینده است.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره سفر قالیباف به روسیه و پیامی که از طرف رهبر انقلاب برای رئیس جمهور فدراسیون روسیه خواهد داشت، گفت: از جزئیات نامه اطلاعی ندارم و صحیح نیست که مطرح شود.
ورود لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس تا زمانی که کلیات آن رد و بار دیگر بودجه به دولت برگشت حدود ۶۲ روز طول کشید، دوره ای که تغییر و تحولات زیادی در اعداد و ارقام و تبصرههای حائز اهمیت آن رخ داد ولی در نهایت بی نتیجه ماند و برای هیچ یک از طرفین راضی کننده نبود.