مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

از سوی نمایندگان مجلس؛

وظایف و اختیارات بانک مرکزی تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با به‌کارگیری ابزارهای سیاست‌ پولی و ارزی مورد تأیید شورای فقهی و ایجاد زیرساخت‌های بانکیِ لازم برای تسهیل مبادلات خارجی کشور در طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.
این روزها این ضد و نقیض گوئی رئیس مجلس شورای اسلامی در قالب یک کلیپ در فضای مجازی دست به دست می‌شود همراه با این سؤال که بالأخره بانک‌ها مبتلا به ربا هستند یا نه؟
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگرچه نمی‌توان برای حصول توافق بازه زمانی مشخصی ارائه کرد اما با توجه به وضعیت کنونی معتقدم خیلی به توافق نزدیک شده‌ایم.
نماینده مردم دامغان در مجلس گفت: مهمترین خواسته ایران بسته شدن پرونده PMD است و باید این اتهامات واهی که مسئله هسته ای ایران نظامی است بسته شود زیرا ایران همواره اعلام کرده است که مسئله هسته ای خود یک مسئله صلح آمیز است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت:‌ اگر بخواهیم بار دیگر مسئله تفکیک وزارت صمت را به جریان بیندازیم، مجدداً قسمتی از تصمیم‌گیری‌ها را به بخش تولید و قسمتی دیگر را به حوزه تجارت و بازرگانی می‌دهیم، اقدامی که در اکثر کشورهای دنیا منسوخ شده است.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چگونگی برگزاری کنکور ۱۴۰۱ در مجلس با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شده است،گفت: سوالات کنکور علوم پزشکی تا یک میلیارد تومان خرید و فروش می‌شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: یکی از کارهای انجام شده توسط بانک مرکزی افزایش حجم تسهیلات‌دهی در رابطه با مسکن، فرزندآوری و ازدواج نسبت به گذشته است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی گفت: اسامی برخی وزرا، معاون اول و رییس دفتر رییس جمهور در این تحقیق و تفحص آمده است، نقش این افراد در بروز فساد فولاد باید از سوی قوه قضاییه برای مردم روشن شود.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی گفت: فراکسیون انقلاب باید اثرگذاری خود را نسبت به مسائل و مباحث روز بیشتر نشان دهد، بنابراین برای خروج از انفعال و پویایی فراکسیون انقلاب اسلامی تلاش داریم که اهداف و برنامه های جدیدی را برای فراکسیون در نظر بگیریم.
رییس مجلس اعلام کرد: کانون وکلا مکلف به اجرای قانون است و مجلس شورای اسلامی استفساریه‌ای را در این زمینه بررسی می‌کند.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: چنان چه در دوره دانشجویی ثابت شد که فردی در آزمون ورودی به دانشگاه تقلب و تخلفی را مرتکب شده است ماده ۱۱ شامل حال او نمی شود، اما ماده ۹ قانون است که شامل حال او می‌شود و می‌توان با استناد به این ماده قانونی فرد متخلف را از دانشگاه اخراج کرد.
طرح دو فوریتی استفساریه مواد ۳، ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در دستور کار مجلس قرار می گیرد که به موجب آن ، امتیاز میانگین نمرات در آزمون همان امتیاز میانگین وزنی نمرات تراز شده است و مطابق با روش و اصول معمول آزمون‌های سراسری و وکالت سال‌های گذشته محاسبه می‌شود.
روزنامه همشهری با اشاره به گزارش هیات تحقیق و تفحص درباره فولاد مبارکه نوشت: مجلس انقلابی، فساد یک بنگاه اقتصادی را بررسی و افشا کرده و آن‌وقت همین اقدام ضدفساد شده است نشانه فساد تودرتو و فساد سیستمی و چماقی علیه جمهوری اسلامی.
سازمان آگهی های پُرسون