یزد

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس با بیان اینکه شبکه توزیع ناسالم منجر به کمبود نهاده‌های دامی و بحران مرغ و تخم مرغ شد، گفت: تمام این مشکلات به دلیل آن است که مدیریت درستی در اقتصاد کشور نداریم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد:

آغاز برداشت گل محمدی در مهریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهریز گفت: برداشت گل محمدی از گلستان‌های مهریز چند روزی است آغاز شده و تا نیمه خرداد ادامه دارد
دست اندرکاران و متولیان برگزاری بزرگترین انتخابات اقتصادی استان یزد خواستار مشارکت مردم و دارندگان غیرمستقیم سهام عدالت در این انتخابات که ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، شدند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با بیان اینکه امروز تبلیغات دینی و مذهبی در جامعه ما فراگیر و گسترده نیست، گفت: این تبلیغات به ویژه در مجموعه سپاه و بسیج باید فراگیر شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد ضمن تبریک روز هلال احمر به همه کارکنان و اعضای جمعیت هلال احمر گفت: روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر فرصتی است مناسب برای تکریم و تجلیل از خدمات صادقانه و خالصانه ماه نشانانی که برای نجات همنوعان خویش روز و شب اهتمام می ورزند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان یزد:

صحن حضرت زهرا(س) حرم امیرالمومنین آماده بهره‌برداری است

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان یزد گفت: صحن حضرت زهرا(س) حرم امیرالمومنین (ع) که بخش عمده‌ای از آن توسط یزدی‌ها احداث شده، آماده بهره‌برداری شده است.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، خواستار پیگیری جدی از سوی دولت و ستاد عتبات عالیات برای احداث خط ریلی از استان‌های مختلف از جمله یزد به نجف و کربلا شد.
در یک اقدام نمادین؛

اسرائیل را آب برد

دریک اقدام نمادین در یزد، نماد کشور اسرائیل را آب برد.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: کسانی که می‌خواهند در رقابت انتخاباتی شرکت کنند باید برنامه و تدبیر سیاسی و اقتصادی داشته باشند و ضروریات کشور را بشناسند.
روز جهانی قدس اتفاق افتاد؛

نماد اسرائیل در یزد به آتش کشیده شد + فیلم

همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس دانشجویان یزدی در یک اقدام آتش به اختیار، نماد رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.
شهردار میبد گفت: زمینی به مساحت 680 متر مربع (باغ گودالگ) واقع در محور تاریخی که بدلیل گود بودن زمین، شاهد مشکلات  و خطراتی برای شهروندان بودیم، با هماهنگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طرح اجرایی آن آماده شد.
نماینده یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس خبر داد:

حمایت مجلس از طرح‌های تحقیقاتی و درمانی در حوزه دیابت

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره وضعیت استان یزد در حوزه دیابت اظهار داشت: طرح‌های تحقیقاتی و درمانی قابل توجیه در حوزه دیابت مورد حمایت قرار می‌گیرند.
قاری نوجوان یزدی گفت: مسلما در تلاوت قرآن خوب، رعایت موارد مهم است اما صوت برای مردم بسیار مهمتر و جذابتر است و می تواند مردم را به سمت قرآن هدایت کند.
سازمان آگهی های پُرسون