کرمان

حَمّام گَنْجْعَلی‌خان یکی از بناهای مجموعه گنجعلیخان در شهر کرمان است که در سال ۱۰۲۰ ه ق (۱۶۱۱ میلادی) ساخته شده است. گنجعلی بیک ملقب به گنجعلیخان از حاکمان کرمان در زمان شاه عباس بود که کارهای عمرانی مهمی در کرمان انجام داده‌است. او برای اینکه در وسط شهر تفرجگاه‌های عمومی وجود داشته باشد، ابتدا یک میدان بزرگ ایجاد کرد. این میدان که بیش از صد متر طول و پنجاه متر عرض دارد از چهار طرف با بناهای اختصاصی شامل مدرسه، مسجد، بازار و حمام ، چهارسوق، آب‌انبار و ضرابخانه محصور شده و یک مجموعه عالی از آثار عمرانی عصر صفوی است. معمار آن استاد سلطان محمد معمار یزدی می‌باشد.
کلوت‌های کویر لوت، در کناره‌های کویر لوت، فرسایش‌های شدید سازه‌های طبیعی را به وجود آورده که کلوت نامیده می‌شوند. هنگام طلوع و غروب آفتاب بهترین زمان‌ها برای بازدید از این مناطق دیدنی کرمان است چرا که رقص نورهای رنگارنگ خورشید بر پستی بلندی‌های کویر شما را مسحور خود می‌کند
بارندگی های اوایل سال ۹۸ و بارش اخیر در کرمان دریاچه‌ای بی‌نظیر و زیبا در مجاورت کلوت‌ها در میانه کویر خلق کرد و همچنان تا امروز دلربایی می‌کند، حالا دیگر می‌توان از این دریاچه به عنوان یکی از پدیده‌های ثابت کویر نام برد.
مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان با اشاره به اینکه تمام رانندگان تاکسی و مسافران ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در راستای مقابله با کرونا هستند اعلام کرد: شهروندان، موارد رعایت نکردن پروتکل‌ها در ناوگان حمل‌ونقل عمومی را گزارش دهند.
فرماندار رفسنجان یکی از آسیب‌های زیر پوست این شهرستان را اعتیاد بانوان برشمرد و با اشاره به عدم پشتوانه مالی آنان از راه‌اندازی کمپ ترک اعتیاد بانوان خبر داد.
پروژه مجتمع اداری شهرستان ارزوئیه در آخرین روز هفته دولت با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان، جمعی از مدیران کل، فرماندار و مقامات شهرستانی به بهره‌برداری رسید.
معاون دانشگاه علوم پزشکی:

کمبود داروی کرونایی در رفسنجان نداریم

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از موجود بودن داروهایی مثل رمدسیویر و فاویپیراویر که از آنها برای کمک به درمان بیماران کرونایی استفاده می‌شود به اندازه کافی در این مجموعه خبر داد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از نظارت ۱۰ کارشناس، ۲۴ ناظر و ۹۰ بهورز در مراکز بهداشتی شهری و روستایی این شهرستان بر فرایند برداشت محصول پسته در رفسنجان خبر داد.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با بیان اینکه ۵۵۰ دانشجوی بی‌بضاعت در این دانشگاه شناسایی شده‌اند از در دستور کار قرار گرفتن کمک های مختلف معیشتی، تحصیلی، تامین جهیزیه و تسهیلات خوداشتغالی به برخی از این دانشجویان از طریق مرکز نیکوکاری نهال خبر داد.
مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اعلام کرد: سه عضو بیمار مرگ مغزی به نام "لاله جعفریان" به سه بیمار نیازمند عضو اهدا شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری سه متهم سابقه دار و کشف یک تن سیم برق مسروقه از یک کارگاه ضایعاتی در عملیات ماموران انتظامی کلانتری ۱۴ این فرماندهی خبر داد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

کرمان صندوق ضمانت وام مشاغل خانگی ندارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان اعلام کرد: هیچ صندوق ضمانت وامی برای مشاغل خانگی در کرمان وجود ندارد. وی افزود: در سال ۹۸ این موضوع بررسی شد اما با عوض شدن مسئولان پی گیری نشد.
فرمانده قرارگاه پلیس راه جنوب کرمان از واژگونی پژو پارس در بخش ساردوئیه جیرفت خبر داد و گفت: در این سانحه رانندگی یک نفر جان خود را از دست داد و یک نفر دیگر مجروح شد.
سازمان آگهی های پرسون