کردستان

رییس سازمان آتش نشانی شهرداری بانه گفت: در سالجاری میزان آتش سوزی ها در شهرستان بانه نسبت به سال گذشته رشد بالایی دارد و شامگاه دیروز جمعه نیز شاهد یک مورد از این آتش سوزی ها در سطح شهر بودیم.

استاد «دانشگاه بریتیش کلمبیا» در گفتگو با پرسون مطرح کرد:

صنایع بزرگ جهان مدیون علم «روانشناسی صنعتی» هستند/ روانشناسی صنعتی در ایران مهجور است

استاد «دانشگاه بریتیش کلمبیا» گفت: روان شناسی صنعتی نقشه راه را در مقابل شرکت ها و کارخانه های بزرگ قرار می دهد و به زبان ساده تر این علم نیازهای جامعه را شناسایی می کند و آن را در قالب یک پروژه چند منظوره در اختیار صاحبان صنعت قرار می دهد.

در نامه کارگران معترض شهرداری سریش آباد؛

«نان» را به صورت قرضی از نانوایی ها می گیریم

کارگران شهرداری سریش آباد که بعد از گذشت چندین ماه هنوز حقوق های عقب افتاده خود دریافت نکرده اند با تهیه نامه ای جالب توجه خطاب به مسئولان خواستار احقاق حقوقشان شدند.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان خبر داد:

فرونشست دشت در شرق استان کردستان

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان از فرونشست یکی از دشت های شرقی این استان خبر داد.

مدیرکل زندان‌های کردستان:

خیر سقزی 19 زندانی را آزاد کرد

مدیرکل زندان‌های کردستان گفت: خیر سقزی با پرداخت مبلغ 6 میلیارد ریال  زمینه آزادی 19 زندانی جرائم غیرعمدی در این شهرستان را مهیا کرد.

معاون اول رییس جمهور گفت: مشاهده کوله بران بسیار دردآور و نگران کننده است و باید به دنبال راهکارهایی باشیم تا با ساماندهی فعالیتهای تجارت مرزی، هم کوله بری ساماندهی و هم معیشت و زندگی مردمی که از این راه امرار معاش می کنند، تأمین شود.

در برنامه ششم توسعه به منظور جبران عقب‌ماندگی‌های استان‌های محروم و جنگ‌زده، ‌بندی تحت عنوان ماده ۱۱۲ گنجانده شد و در این بند آمده است، کسانی که در مناطق جنگی خدمت می‌کنند باید از مزایای مناطق جنگی بهره‌مند شوند.

استاندار کردستان گفت: بی گمان با به رسمت شناخته شدن مرز «سیرانبند» در شهرستان بانه از سوی طرف دولت اقلیم کردستان عراق می تواند شاهد تحولات اقتصادی و تجاری قابل توجهی در این منطقه باشیم.

استاندار کردستان گفت: براساس برنامه‌ریزی اداره کل راه و شهرسازی، مقرر شده تا دهه فجر ۵۸۸ واحد مسکن مهر تحویل متقاضیان شود که امیدواریم این تعداد به یک هزار واحد تا پایان سال برسد.

سوال نماینده کردستان از وزیر نیرو؛

چرا میزان کُلر آب شرب سنندج بیش از حد مجاز است؟

نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران برای سومین بار در خصوص کم کاری در حوزه آب و فاضلاب استان کردستان و تامین آب شرب سالم شهر سنندج از وزیر نیرو طرح سوال کرد و گفت: چرا برای آنکه آب شرب سنندج به حد استاندارد برسد بیشتر از حد مجاز از کلر استفاده می‌شود؟
سازمان آگهی های پُرسون