تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشداری نسبت به شرایط جوی ناپایدار هفته جاری اعلام کرد که احتمال وقوع وزش باد شدید تا خیلی شدید و بروز طوفان گرد و خاک وجود دارد و همزمان، دمای هوا تا حدود ۸ درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت.

اداره کل هواشناسی استان تهران از تغییرات ناگهانی در وضعیت جوی پایتخت خبر داد؛ بر این اساس، رگبار باران و رعد و برق به‌ویژه از امشب پیش‌بینی شده و دمای هوا از فردا (۶ اسفندماه) به طور محسوسی کاهش خواهد یافت.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران از دستگیری ۷ نفر قاچاقچی چوب در این استان خبر داد و تأکید کرد که قاچاق چوب یکی از تهدیدات اصلی محیط زیست است و با آن برخورد قاطع صورت می‌گیرد.
قائم‌مقام عملیات متروی تهران اعلام کرد با توجه به افزایش سفرهای درون‌شهری و همزمانی با نمایشگاه بین‌المللی قرآن، خدمات مترو تا حدود ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت و اعزام‌های فوق‌العاده نیز در ساعات اوج انجام می‌شود.
سخنگوی آتش‌نشانی تهران از وقوع یک حریق بزرگ در چندین کارگاه چوب‌بری در بزرگراه آزادگان خبر داد. عملیات گسترده نیروهای امدادی سرانجام به مهار کامل آتش منجر شد و اعلام شد که این حادثه تلفات جانی و مصدومی در پی نداشته است.

مدیرعامل ساماندهی مشاغل تهران از شروع عملیات احداث بازار موقت برای ۲۵۴ واحد کسبه بازار جنت خبر داد که در آتش‌سوزی اخیر آسیب دیده‌اند. این فضای اقتصادی در منطقه ۵، حداکثر ظرف دو هفته آینده و پیش از شب عید، به صورت رایگان برای فعالیت کسبه آماده بهره‌برداری خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف قالیشویان تهران از مسدودسازی حدود ۱۵۰۰ خط تلفن و فیلتر شدن وب‌سایت‌های قالیشویی‌های غیرمجاز خبر داد و هشدار داد که بخش بزرگی از شکایات مردمی ناشی از فعالیت این واحدهای غیررسمی است. وی از شهروندان خواست تا برای اطمینان از اعتبار مراکز خدمات‌دهنده، حتماً پیش از هر اقدامی، استعلام نهایی را از طریق وب‌سایت رسمی اتحادیه انجام دهند.
بر اساس اعلام اداره‌کل هواشناسی تهران، افزایش سرعت باد به سطوح شدید در مناطق شمالی و احتمال وقوع گردوخاک در نیمه جنوبی استان، همزمان با افت ۶ درجه‌ای دما، شهروندان را نیازمند احتیاط بیشتر کرده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از افزایش قابل توجه ساعات خدمات‌رسانی در آستانه نوروز خبر داد. بر اساس این تصمیم، مترو تا ساعت ۲۴ و ناوگان اتوبوسرانی به صورت شبانه‌روزی به شهروندان خدمات ارائه خواهد داد.

شورای شهر تهران، نرخ‌های جدید خدمات شهری برای سال آتی را تعیین کرد. بر اساس مصوبه جدید، بهای خدمات پسماند (شامل پزشکی، صنعتی و ساختمانی) و همچنین نرخ بلیت موزه‌های شهرداری تهران با رشد ۱۵ درصدی همراه شد. افزایش نرخ مراکز ورزشی شهرداری نیز در این مصوبه گنجانده شده است.

سه تن از اعضای شورای شهر تهران به رد صلاحیت تعدادی از داوطلبان انتخابات شوراها اعتراض کردند. آنان روند بررسی صلاحیت‌ها را فاقد شفافیت دانستند و هشدار دادند که استناد به دلایل مبهم می‌تواند حق انتخاب مردم را محدود کرده و اعتماد عمومی به انتخابات را کاهش دهد.

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام کرد:

خط 11 متروی تهران غیرقانونی است

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام کرد: احداث خط ۱۱ مترو تهران به علت انطباق نداشتن مطالعات آن با طرح جامع شهرسازی، قانونی نیست.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین شاخص کیفیت هوای پایتخت به عدد ۹۸ رسیده و در وضعیت قابل قبول اما در مرز آلودگی قرار دارد.
داود قربانیان، مدیرعامل شرکت شهروند، در گردهمایی پایان سال مدیران با بیان اینکه توجه مشتریان از کالا به تجربه و اعتماد تغییر یافته است، بر ضرورت تصمیم‌گیری داده‌محور و نهادینه‌سازی کیفیت در تمامی سطوح سازمان تأکید کرد و گفت: مسیر موفقیت شهروند از صندوق‌ها و سالن‌های فروش آغاز می‌شود و با کیفیت‌محوری، توسعه دیجیتال و توانمندسازی نیروی انسانی به رهبری بازار خواهد رسید.
با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، جدول رسمی اوقات شرعی تهران شامل زمان اذان صبح، طلوع، اذان ظهر، غروب و اذان مغرب منتشر شد. رمضان، نهمین ماه قمری، یادآور نزول قرآن و رویدادهایی چون شب قدر، غزوه بدر و شهادت امام علی(ع) است.

سازمان آگهی های پُرسون