جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان خبر داد:
توقیف پنج دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان از توقیف پنج دستگاه خودروی حامل انواع کالاهای قاچاق از سوی ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز این استان خبر داد.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان خبر داد:
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان از توقیف پنج دستگاه خودروی حامل انواع کالاهای قاچاق از سوی ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز این استان خبر داد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان:
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: تسهیلات طرح ویژه بهسازی باکارمزد ۵ درصد تا سقف۱۰۰میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی پرداخت می شود.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش استان زنجان خبر داد:
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش استان زنجان گفت: 15 شهریور، پایان مهلت ثبت سفارش کتب دانشآموزان در سامانه ثبت سفارش کتب درسی خواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری زنجان:
رئیس سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری زنجان، گفت: ناوگان اتوبوسرانی زنجان بعد از وقفه چند هفتهای به خاطر کرونا آغاز به کار کرد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی ادارهکل دامپزشکی استان زنجان:
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی ادارهکل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه رنگ گوشت قرمز باید روشن و طبیعی بوده و به تیرگی متمایل نشود گفت: نیز موارد خونمردگی، قارچزدگی و ذرات خارجی نباید در گوشت مشاهده شود.
سرپرست پیشگیری بهزیستی استان زنجان:
سرپرست پیشگیری بهزیستی استان زنجان از اجرای غربالگری تنبلی چشم در مراکز مثبت بهزیستی خبر داد و گفت: معاینه چشم کودکان که پیش از این نیز در مهدهای کودک اجرا می شد هم اکنون توسط مراکز مثبت زندگی انجام می شود.
معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور گفت: سوءمدیریتها و فقدان ساختارهایی که در مجموعه وزارت بهداشت بود و همینطور تاثیر تحریمهای بین المللی در تاخیر تولیدات واکسن تاثیر داشت.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران گفت: برای تعمیرات خودرو وام10 میلیون تومان برای تاکسیهای پراید، سمند و پژو و 20میلیون تومان برای ونها در نظر گرفتهایم که البته این مسأله با مشکلاتی مواجه شده بود که خوشبختانه در حال حاضر در حال به سرانجام رسیدن است و به زودی این اقدام برای تاکسیرانان اجرایی خواهد شد.
مدیرعامل بورس منطقهای زنجان:
مدیرعامل بورس منطقهای زنجان از رشد 63 درصدی معاملات سهام این منطقه در هفته گذشته نسبت به هفته ماقبل، خبر داد.
مدیریت باغبانی جهادکشاورزی طارم:
مدیریت باغبانی جهادکشاورزی طارم با بیان اینکه محصول انار از لحاظ سطح زیرکشت و اهمیت اقتصادی، رتبه دوم را در بین محصولات این شهرستان دارد گفت: انار سرخ در ۱۵۸۰ هکتار از باغات طارم برداشت شد.