شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

مهمترین اخبار

سازمان هواشناسی امروز برای مناطقی از شمال، شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش بینی کرده است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران در برخی از نقاط کشور طی امروز و فردا خبر داد.
مرکز مدیریت راه‌های کشور از آغاز محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران خبر داد و اعلام کرد تردد موتورسیکلت‌ها در برخی محورهای شمالی از ظهر امروز تا ساعت ۶ صبح شنبه ممنوع خواهد بود.
رئیس پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی جاده چالوس از ساعت ۷ صبح امروز به صورت دوطرفه خبر داد.
رئیس پلیس راه فراجا از انسداد کامل جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال از ساعت ۱۷ امروز خبر داد و گفت: این تصمیم به‌دلیل تشدید شرایط نامساعد جوی، احتمال ریزش سنگ و وقوع سیلاب و با هدف تأمین ایمنی مسافران اتخاذ شده است.
باند جنوبی تونل رسالت و تونل شهدای غزه در مسیر غرب به شرق، امشب از ساعت ۲۳:۵۹ تا ۵ صبح روز بعد به‌دلیل اجرای عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات مسدود خواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت حمل‌ونقل عمومی پایتخت اعلام کرد که رایگان بودن حمل‌ونقل عمومی تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه خواهد داشت؛ همزمان ورود واگن‌های جدید مترو به کشور به دلیل شرایط جنگی با تأخیر مواجه شده است.
تقدیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قزوین از عملکرد شهردار محمدیه؛

علی فولیان: عملکرد شهردار محمدیه در حوزه پیشگیری از وقوع جرم قابل تقدیر است

علی فولیان، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین، با تقدیر از عملکرد مدیریت شهری محمدیه در حوزه پیشگیری از وقوع جرم، گفت: شهردار محمدیه با اتخاذ رویکردی اجتماعی و پیشگیرانه و تقویت تعامل با دستگاه‌های مسئول، گام‌های مؤثری در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت عمومی برداشته است.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به سختی تامین اعتبار برای حمل‌ونقل رایگان، اعلام کرد که امروز در جلسه شورا درباره تداوم این طرح یا پایان آن در ۱۹ شهریور تصمیم‌گیری خواهد شد.
مهدی روشن، نائب رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه، گفت: آمادگی پیش از بحران، تضمین‌کننده امنیت و آرامش شهروندان است و مدیریت شهری محمدیه با تقویت زیرساخت‌ها و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه، مسیر ساخت شهری ایمن و تاب‌آور را دنبال می‌کند.



شهردار محمدیه با تأکید بر اینکه آغاز مهر باید با نشاط و امید برای آینده‌سازان شهر همراه باشد، گفت: با اجرای طرح استقبال از مهر و بهسازی فضای سبز و محیط مدارس محمدیه و مهرگان، تلاش داریم دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را در فضایی زیبا، شاداب و امیدبخش آغاز کنند.
تبدیل یک تهدید دیرپا به فرصتی برای زندگی، دقیقاً همان نقطه‌ای است که مدیریت شهری از اجرای یک پروژه عمرانی فراتر می‌رود و به "حل مسئله" می‌رسد؛ اقدامی که در مهرگان، با ایمن‌سازی حاشیه حدود سه کیلومتر از کانال و شکل‌گیری بوستان ساحلی هشت‌هکتاری، تلاش دارد فضایی که زمانی منشأ نگرانی و خطر برای شهروندان بود را به بستری برای تفریح، ورزش، آرامش و نشاط اجتماعی تبدیل کند. پروژه‌ای که اگر با همین رویکرد به سرانجام برسد، می‌تواند نمونه‌ای از این نگاه باشد که شهر را نه فقط با ساختن فضاهای جدید، بلکه با تغییر کارکرد تهدیدهای موجود، برای زندگی شهروندان امن‌تر و مطلوب‌تر می‌کند.
زینب سیادهنی،رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه از عزم مشترک شورا و شهرداری برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خبر داد و گفت: تدوین اطلس سرمایه‌گذاری محمدیه و مهرگان، مسیر ورود سرمایه‌های جدید و اجرای پروژه‌های شاخص شهری را هموار می‌کند.
محمد روشن، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر محمدیه خبرداد؛

برای تکریم شهید مهدویان پای کار آمدیم|۴ اتوبوس محمدیه برای وداع آماده شد

محمد روشن، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر محمدیه از اختصاص ۴ دستگاه اتوبوس از سوی مدیریت شهری برای تسهیل حضور شهروندان محمدیه و مهرگان در مراسم استقبال و تشییع پیکر مطهر خلبان شهید حسین مهدویان خبر داد.
محمد پیری در نشست کمیته پدافند غیرعامل شهرداری محمدیه با تأکید بر اهمیت مصون‌سازی زیرساخت‌های شهری اظهار کرد: پدافند غیرعامل یکی از ارکان اصلی در مدیریت شهری پیشرو است که هدف آن کاهش آسیب‌پذیری، افزایش تاب‌آوری و تداوم خدمات‌رسانی در شرایط بحرانی است.
مهندس محمد پیری شهردار محمدیه در چهارمین جلسه تدوین اطلس سرمایه‌گذاری شهرهای محمدیه و مهرگان در سال جاری گفت: اطلس سرمایه‌گذاری می‌تواند فصل تازه‌ای از توسعه اقتصادی محمدیه و مهرگان را رقم بزند و با هدایت هدفمند سرمایه‌ها به سمت پروژه‌های اولویت‌دار، زمینه رونق، اشتغال و افزایش رفاه شهروندان را فراهم کند.
باند جنوبی تونل نیایش و پل صدر در مسیر غرب به شرق، از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا به‌دلیل اجرای عملیات تعمیر و نگهداری تجهیزات مسدود خواهد بود.
شهردار تهران با اشاره به برنامه مدیریت شهری برای برقی‌سازی ناوگان و توسعه حمل‌ونقل برقی گفت: ایده بزرگی برای تبدیل مصرف انرژی در تهران به برق داریم و در همین راستا به دنبال استفاده از برق اتمی هستیم.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر ضرورت اجرای جدی قانون هوای پاک، توسعه حمل‌ونقل عمومی، برقی‌سازی خودروها و اسقاط وسایل نقلیه فرسوده را از راهکارهای اصلی کاهش آلودگی هوا دانست.
در گفت‌وگوی اختصاصی مدیر طرح آبرسانی سد طالقان با پُرسون مطرح شد؛

آب طالقان در مسیر قزوین؛ تأمین آب شرب ۱۶ شهر و ۱۹۲ روستا با همدلی دولت و اوقاف

حمید نوروزی مدیر طرح آبرسانی از سد طالقان به استان قزوین در حاشیه نمایشگاه "دستاوردهای وقف در استان من" در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار پُرسون قزوین گفت: طرح بزرگ تأمین آب شرب قزوین با همدلی دولت و اوقاف، با هدف انتقال سالیانه ۶۰ میلیون مترمکعب آب به ۱۶ شهر و ۱۹۲ روستا در مسیر تحقق قرار گرفته است.
سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از تداوم تردد دوطرفه در محورهای استان خبر داد و گفت ترافیک در محور کندوان و آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال نیمه‌سنگین تا سنگین است.
جانشین پلیس راه فراجا از یکطرفه شدن محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۵ امروز خبر داد و گفت این محدودیت تا زمان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.
سازمان آگهی های پُرسون