به گزارش سایت خبری پرسون، مهدی جمشیدی در آئین معارفه خود که در محل اداره ورزش شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد به اهداف و برنامه های تدوین شده در زمینه ورزش دوچرخه سواری اشاره کرد و گفت؛ ۳ محور اصلی «جذب و سازماندهی»، «استعدادیابی و آموزش»، «همگانی کردن ورزش دوچرخه سواری» در دستورکار هیأت دوچرخه سواری شهرستان ساوجبلاغ خواهد بود.
وی با انتقاد از عدم تشکیل جلسات شورای عالی ورزش در سطح شهرستان به موضوع همکاری با سایر دستگاههای خدمات رسان دولتی و خصوصی در سطح شهرستان اشاره کرد و افزود؛ شهرستان ساوجبلاغ دارای ۴ شهر «هشتگرد، مهستان، کوهسار، گلسار» و حدود ۸۰ روستا است که برنامه ریزی جهت تعامل و همکاری با فرمانداری، بخشداری، شورای شهر، شهرداری، شرکت عمران شهر مهستان، آموزش و پرورش، بسیج، فرماندهی انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلال احمر با محوریت توجه به ورزش دوچرخه سواری صورت گرفته است.
رئیس هیأت دوچرخه سواری شهرستان ساوجبلاغ به موضوع «شهر دوستدار دوچرخه» نیز اشاره کرد و گفت؛ در اواخر تیرماه که به عنوان سرپرست هیأت مشغول فعالیت بودم، این موضوع را با مکاتبه و مذاکره پیگیری نمودم که انشا الله یک شهر و یک روستا در سطح شهرستان به عنوان شهر و روستای دوستدار دوچرخه با توجه به مولفههای تدوین شده انتخاب خواهد شد.
«جمشیدی» همکاری با آموزش و پرورش و مدارس را از اولویتهای اصلی پیش رو عنوان کرد و گفت؛ در نظر داریم تا تمام دانش آموزان پسر و دختر در هر سه مقطع تحصیلی که دارای دوچرخه هستند را به عضویت رسمی هیأت درآوریم تا با اختصاص «کد عضویت، کارت رسمی هیأت و بیمه ورزشی» بتوانیم پس از استعدادیابی، مراحل حرفهای شدن آنان را با آموزش پیش ببریم.
وی به موضوع ورزش در مدارس نیز اشاره کرد و افزود؛ متاسفانه ضعف استعدادیابی در بین دانش آموزان بشدت مورد انتقاد والدین قرار دارد که در نظر داریم با همکاری مدیران و مربیان ورزشی مدارس به خصوص اعضا انجمن اولیا و مربیان به این مهم توجه ویژه داشته باشیم و پیشنهاد «نواختن زنگ دوچرخه سواری» در مدارس را ارائه خواهم داد تا در یک زنگ، تمام دانش آموزانی که دارای دوچرخه هستند با دوچرخه خود به مدرسه بیایند تا بتوانیم آموزش دانش آموزان را با حضور مربیان در دستورکار قرار داده و عملیاتی نمائیم.
جمشیدی توجه به دوچرخه سواری بانوان را مورد تاکید قرار داد و افزود؛ نگاه جنسیتی به ورزش دوچرخه سواری و هر ورزش دیگری ظلم به جایگاه بانوان ورزشکار است و نباید تعصب و سلیقه ای رفتار کرد چرا که بانوان نیز با پوشش مناسب و عرف جامعه حق دارند تا در معابر شهری از این وسیله حمل و نقل پاک استفاده کنند.
رئیس هیأت دوچرخه سواری شهرستان ساوجبلاغ، با انتقاد از ضعف اطلاع رسانی در سطح هیأت های ورزشی استان و شهرستان گفت؛ درکنار انجام فعالیت های حرفه ای در هیأت های ورزشی، نگاه تخصصی و استفاده از افراد آشنا به امور رسانه ای و تبلیغات می تواند ضمن ایجاد تعامل سازنده با رسانه های محلی، استانی و ملی، خلا چندین دهه رویکردهای حرفه ای خبری و روابط عمومی را جبران کند و همچنین از رسانه ها نیز درخواست دارم تا مطالبه گری ورزشی در سطح روستا، بخش، شهر، شهرستان و استان را در دستورکار تحریریه خود قرار دهند که انشا الله با این رویکرد بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد شکوفایی رو به رشد ورزش در سطوح محلی باشیم.
جمشیدی در آخر اشاره ای هم به همگانی نمودن ورزش دوچرخه سواری کرد و گفت؛ با همکاری مدیریت شهری در ۴ شهر شهرستان ساوجبلاغ، کلیه بوستان ها و معابری که مستعد مسیر ویژه تردد دوچرخه هستند را شناسایی خواهیم کرد تا بتوانیم «جمعههای دوچرخه سواری همگانی» را احیا و اجرایی نمائیم.
این رویکرد فرصت درکنار هم بودن خانواده بزرگ دوچرخه سواران را در سطح شهرستان فراهم میکند و باعث پویایی و نشاط جامعه نیز خواهد شد.
بنابر این گزارش؛ پایگاه اطلاع رسانی هیأت دوچرخه سواری شهرستان ساوجبلاغ به نشانی http://savojbolagh-cycling.ir است.
به تازگی راه اندازی و در دسترس قرار دارد و علاقه مندان به ورزش دوچرخه سواری درخصوص عضویت و همکاری با هیأت می توانند با مراجعه به آن اطلاعات بیشتری کسب نمایند.
گفتنی است مهدی جمشیدی دارای مدرک کارشناسی ارشد برنامه ریزی و دکتری DBA مدیریت می باشد و سابقه فعالیت در «هیأت سوارکاری استان تهران»، «هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی استان تهران»، «کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر تهران» و «سردبیری چند نشریه اختصاصی» را در کارنامه عملکردی خود دارد.
منبع: پُرسون