طرز تهیه کیک هویج متفاوت و خوشمزه

کیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه است که به روس های متفاوتی تهیه می شود.
تصویر طرز تهیه کیک هویج متفاوت و خوشمزه

به گزارش سایت خبری پرسون، کیک هویج می‌تواند به عنوان یک گزینه سالم‌تر نسبت به سایر کیک‌ها در مهمان‌ها و جشن‌ها سرو شود و به راحتی می‌توانم آن را با مغزها یا میوه‌های خشک شخصی کنم.

مواد لازم

۳ عدد تخم مرغ

۱ لیوان شکر

۱ استکان روغن مایع

۱ استکان گردو

نصف استکان شیر

۱ پاکت بکینگ پودر

۱ ق م دارچین

نوک ۱ ق چ پودر میخک

۲ لیوان هویج رنده شده

۲ لیوان آرد

نصف پوست پرتقال رنده شده (پوست نارنگی هم میشه)

۲ لیوان شیر

۱ استکان شکر

۲ ق غ آرد

۱ ق غ نشاسته

۱ پاکت وانیل شکری

۱ ق غ کره (۵۰ گرم)

پوست پرتقال رنده شده

گردو

دارچین

‌طرز تهیه

تخم مرغ و شکر رو ۳ تا ۴ دقیقه خوب هم می‌زنیم بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کرده خیلی کم هم می زنیم سپس آرد الک شده رو با بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. در نهایت هویج، گردو، دارچین، پودر میخک و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کرده و با کاردک هم می‌زنیم سپس داخل قالب روغن مالی و آرد پاشی شده می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می‌پزیم.

برای محلبی شیر، آرد، نشاسته و شکر رو روی اجاق گذاشته و تا وقتی که قوام بیاد هم می‌زنیم. وقتی به قوام محلبی رسید وانیل و کره رو اضافه کرده و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. برای این که صاف بشه ۲ تا ۳ دقیقه با همزن هم می‌زنیم سپس محلبی رو روی کیک می مالیم در نهایت روش رو تزیین کرده و ۳ تا ۴ ساعت بعد سرو می کنیم.

منبع: نمناک

786812

سازمان آگهی های پرسون