به گزارش سایت خبری پرسون، کیک هویج میتواند به عنوان یک گزینه سالمتر نسبت به سایر کیکها در مهمانها و جشنها سرو شود و به راحتی میتوانم آن را با مغزها یا میوههای خشک شخصی کنم.
مواد لازم
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان گردو
نصف استکان شیر
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ ق م دارچین
نوک ۱ ق چ پودر میخک
۲ لیوان هویج رنده شده
۲ لیوان آرد
نصف پوست پرتقال رنده شده (پوست نارنگی هم میشه)
۲ لیوان شیر
۱ استکان شکر
۲ ق غ آرد
۱ ق غ نشاسته
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ کره (۵۰ گرم)
پوست پرتقال رنده شده
گردو
دارچین
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو ۳ تا ۴ دقیقه خوب هم میزنیم بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کرده خیلی کم هم می زنیم سپس آرد الک شده رو با بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در نهایت هویج، گردو، دارچین، پودر میخک و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کرده و با کاردک هم میزنیم سپس داخل قالب روغن مالی و آرد پاشی شده می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزیم.
برای محلبی شیر، آرد، نشاسته و شکر رو روی اجاق گذاشته و تا وقتی که قوام بیاد هم میزنیم. وقتی به قوام محلبی رسید وانیل و کره رو اضافه کرده و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. برای این که صاف بشه ۲ تا ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم سپس محلبی رو روی کیک می مالیم در نهایت روش رو تزیین کرده و ۳ تا ۴ ساعت بعد سرو می کنیم.
منبع: نمناک