به گزارش سایت خبری پرسون، به تعداد آدمهای روی زمین ذائقه غذایی متفاوت وجود دارد که آدمها را از یکدیگر متمایز میکند.وگانیسم یا گیاهخواری یک سبک زندگی است که در آن افراد از استفاده هرگونه محصول و فراورده حیوانی اجتناب می کنند. اگر از طرفداران غذاهای وگان هستید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
مواد لازم
آرد1/5 پیمانه
شکر سفیدنصف پیمانه
شکر قهوه اینصف پیمانه
شیر سویا1 پیمانه
پودر کاکائونصف پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
وانیل2 قاشق چایخوری
روغن گیاهی1/3 پیمانه
پوره سیب3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
کره گیاهی3/4 پیمانه
پودر قند3 پیمانه
پودر کاکائو برای کرم کاکائو 3/4 پیمانه
شیر سویا برای کرم کاکائو2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم کاکائو روی کیک
پودر قند، پور کاکائو، وانیل و نمک را مخلوط نمایید.
کره گیاهی نرم شده در دمای محیط را به مواد بیافزایید و ترکیب کنید تا یکدست شوند.
چند مرحله شیر سویا را نیز داخل ظرف بریزید تا به غلظت مناسب برسد.
طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
آرد و پودر کاکائو را کاسهای مناسب مخلوط و دو مرتبه الک کنید.
به آرد و پودر کاکائو الک شده، شکر سفید و شکر قهوهای را همراه با بیکینگپور و نمک بیافزایید و با هم ترکیب کنید.
شیر سویا، وانیل، روغن، سرکه و پوره سیب را در یک ظرف با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا مایعی کاملاً یکدست به دست آید.
به تدریج مایع به دست آمده را با مواد خشک مخلوط کرده و بهوسیله یک قاشق چوبی یا همزن دستی هم بزنید.
قالب مخصوص کاپ کیک را ابتدا چرب و سپس آرد پاشی کنید.
خمیر به دست آمده را داخل قالب ریخته و برای پخت در فر قرار دهید.
قالب را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید.
کاپ کیک شکلاتی خود را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کاملا سرد شود.
کرم کاکائو را داخل قیف و ماسوره ریخته و سپس بهآرامی روی هر یک از کیکها را به کمک آن تزیین کنید.
نکات مهم تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
از پوره موز، ماست چکیده می توانید بهجای پوره سیب استفاده کنید.
از شیر سویا ساده استفاده کنید زیرا شیر سویا طعمدار روی مزه کاپ کیکها اثر گذار است.
برای تزیین کاپ کیک شکلاتی وگان می توانید از مقداری پودر قند یا اسلایسهای موز استفاده نمایید.
منبع: نمناک