کوفته سبزی شیرازی را امتحان کنید

کوفته از دیگر غذاهای آب دار است که جزء دسته غذای سنتی نیز می باشد. کوفته سبزی شیرازی به دلیل وجود سبزی فراوان نسبت کوفته های دیگر که رنگشان قرمز است، رنگی سبز رنگ دارد.
تصویر کوفته سبزی شیرازی را امتحان کنید

به گزارش پرسون، در شهرهای مختلف، کوفته به روش های مختلف تهیه می‌شود و انواع مختلفی نیز دارد مانند کوفته آرد نخودچی قزوین، کوفته برنجی تبریز، کوفته سبزی شیراز و …

در این پست طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته سبزی شیرازی

  • ​سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) : به مقدار لازم
  • برنج : 300 گر م
  • لپه : یک فنجان
  • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
  • پیاز سرخ شده : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • کشمش سرخ شده : 5 قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده : 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه و آب : به اندازه لازم.

تهیه کوفته سبزی شیرازی

  • برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
  • سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید.
  • بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.
  • گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
  • از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به‌صورت گلوله توپی در آورید.
  • طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.
  • در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
  • مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را ​ همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفته‌های آماده را در آن بیندازید.
  • حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.
  • در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ماند که به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از پختن، کوفته‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.

منبع: جام جم

533305

سازمان آگهی های پرسون