نادری عضو هیات رئیسه مجلس:

قطع همکاری برخی اساتید با دانشگاه موضوع بسیار طبیعی است

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موج رسانه‌ای که در مورد قطع همکاری با اساتید به راه افتاده، واقعیت ندارد، گفت: سعی دارند این موضوع را و سیاسی و امنیتی جلوه داده می‌شود، اما واقعیت ندارد، بلکه موضوع عدم احراز شرایط برای ادامه همکاری مطرح است.
تصویر قطع همکاری برخی اساتید با دانشگاه موضوع بسیار طبیعی است

به گزارش سایت خبری پرسون،احمد نادری در ارزیابی خود از راه‌اندازی موج رسانه‌ای اخراج اساتید دانشگاه با بیان اینکه خود دانشیار دانشگاه تهران است، گفت: برای من که از سال ۱۳۷۹ تاکنون یعنی ۲۳ سال در دانشگاه، بخشی را به عنوان دانشجو و بیش از ۱۰ سال نیز استاد دانشگاه تهران هستم، قطع همکاری برخی اساتید با دانشگاه موضوع بسیار طبیعی است.

وی افزود: بحث قطع همکاری با برخی از اساتید همواره بوده و هست و موضوع چندان جدیدی هم نیست. بسیار طبیعی است که دانشگاه گاهی اوقات با عضو هیات علمی که خود دانشگاه قبلا او را جذب کرده است، قطع همکاری کند.

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، تهران، ری، شمیرانات در مجلس عنوان کرد: برای ادامه حضور اعضای هیات علمی در دانشگاه، ارزیابی مداومی در دانشگاه اتفاق می‌افتد به این معنا که استاد باید صلاحیت‌های لازم را که صلاحیت‌های علمی و عمومی است، کسب کند و این پروسه ارزیابی به شکل مداوم وجود دارد.

نادری با بیان اینکه استاد دانشگاه باید سالانه تولیدات علمی قابل قبولی داشته باشد و ارزیابی‌های دانشجویی از اساتید باید در حد قابل قبولی باشد، اظهار داشت: لذا اساتید باید یکسری شرایط علمی چه در بحث آموزشی و چه در بحث پژوهشی داشته باشند تا همکاری هر دانشگاهی با آن‌ها استمرار یابد.

وی بیان کرد: در طول سال‌هایی که من در دانشگاه تهران بودم، دانشگاه بارها همکاری خود را با اساتید قطع کرده است زیرا برخی اساتید شرایط را برای ادامه همکاری احراز نکرده بودند.

برای تدریس در دانشگاه هم شرایط علمی و هم صلاحیت عمومی و اخلاقی باید وجود داشته باشد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: بنابراین برای تدریس در دانشگاه هم شرایط علمی و هم صلاحیت عمومی و اخلاقی باید وجود داشته باشد. این موضوع در همه جای دنیا وجود دارد.

نادری ادامه داد: من بخشی از تحصیلاتم را در دانشگاه آلمان سپری کرده‌ام و در آنجا هم شرایط همکاری اساتید به همین شکل است. از آنجایی که من سالهاست که فعالیت بین‌المللی در حوزه های مختلف اعم از دیپلماسی علمی دارم، از این موضوع کاملا اطلاع دارم.

وی افزود:‌ در همه جای دنیا استاد دانشگاه هم باید شرایط اخلاقی و هم شرایط علمی داشته باشند تا ادامه همکاری با استاد انجام شود.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته به نسبت فرهنگ آن جامعه شرایط اخلاقی متفاوت است اما یکسری شرایط اخلاقی مشترک در کل دنیا وجود دارد. در طول سالیانی که من در دانشگاه تهران بودم فراوان دیده‌ام که با استادی قطع همکاری شود.

نادری یادآور شد: من این موضوع را به معنایی که «اخراج اساتید» مطرح کرده‌اند، نمی‌دانم بلکه به معنای قطع همکاری فرض می‌کنم. کما اینکه زمانی که فردی به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه پذیرفته می‌شود تعهد و امضا می‌دهد که بایستی یکسری شرایط را برای ادامه همکاری داشته باشد.

وی بیان کرد: اساتیدی که با آنها قطع همکاری می‌شود که تعداد آنها بسیار اندک نیز هستند شرایط ادامه همکاری را ندارند و خود آنها هم کم‌کاری کرده‌اند.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: موج رسانه‌ای در مورد قطع همکاری دانشگاه‌ها با اندکی از اساتید به راه افتاده تا این موضوع را سیاسی و امنیتی جلوه داده می‌شود، واقعیت ندارد، بلکه موضوع عدم احراز شرایط برای ادامه همکاری مطرح است.

نادری درباره بررسی و تهیه گزارشی از سوی کمیسیون آموزش و تحقیقات درخصوص لیست جعلی اساتید اخراجی در دانشگاه‌ها گفت: کمیسیون قطعا در ادامه مسیر مطالبی که اخیراً برخی جریانات تحت عنوان اخراج اساتید از دانشگاه‌ها مطرح می‌کنند را مطرح و پیگیری خواهد کرد.

منبع: ایرنا

509550

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون