«کشک کدو کرمانی»، غذایی اصیل با طبعی خنک

کشک کدو برای افرادی که به دنبال غذا‌های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است.
تصویر «کشک کدو کرمانی»، غذایی اصیل با طبعی خنک

به گزارش سایت خبری پرسون، کشک کدوی کرمانی و کشک کدوی شیرازی یکی از از پیش غذا‌های سنتی از مردمان در کرمان و شیراز است.

کشک کدو برای افرادی که به دنبال غذا‌های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است. ترکیب کشک در کنار کدو سبز یک غذای مقوی و سیر کننده است.

مواد لازم:

  • کدو سبز ۵ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۱ بوته
  • کشک ۱ پیاله
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به میزان لازم
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
  • مغز گردو ۵ عدد
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه‌های لازم را به میزان ۱ قاشق چایخوری یا به دلخواه به میزان کمتر اضافه کنید.

سیر را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید.

به مقدار ۱ قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.

کشک را به کدو سبز اضافه کرده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده شود و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد کرده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.

منبع: وقت صبح

506269

سازمان آگهی های پرسون