طرز تهیه پلوی علی پاشا؛ لذیذ و خوشمزه

فرهنگ غذایی ترکی بسیار شبیه به غذا ها ما ایرانی ها می باشد که همسایه بودن با این کشور دلیل تشابه غذا و فرهنگ می باشد.
تصویر طرز تهیه پلوی علی پاشا؛ لذیذ و خوشمزه

به گزارش سایت خبری پرسون، اما این پلو که شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی می‌باشد ولی در ترکیه به پلو علی پاشا معروف است و شما می توانید برای تنوع در غذا های خود این پلوی خوشمزه و ساده را به راحتی تهیه کنید و مطمئن باشید عاشق طعم و مزه این پلو خواهید شد و تبدیل به غذا های پای ثابت سفره های شود می شود.

مواد لازم:

  • برنج ۲ فنجان
  • کره ۲ ق غذا خوری
  • نودل قهوه ای مخصوص پلو یا رشته پلویی ۱ فنجان
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۳ ق غذا خوری
  • کره و روغن به مقدار لازم
  • رب ۱ ق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پلوی علی پاشا با کوفته قلقلی

مرحله اول: پخت برنج

ابتدا باید برنج را خوب تمیز کنید بشورید و برای ۱ ساعت خیس کنید. رشته نودل مخصوص پلو یا رشته پلویی را که ریزتر خرد کردید داخل تابه به همراه کمی کره و نمک تفت دهید تا رنگ قهوه ای شود و بعد آب برنجی که را خیس خورد دور بریزید و به مواد رشته و نمک اضافه کنید و ۲ فنجان آب اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید و زمانی که آب اضافه تبخیر شد درب قابلمه را قرار دهید و مانند کته دم بگذارید تا برنج نرم شود.

مرحله دوم: تهیه کوفته قلقلی

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و بعد به همراه گوشت و ادویه ها و تخم مرغ و آرد سوخاری خوب مخلوط کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شود و اگر مواد شل بود می توانید مجدد کمی آرد اضافه کنید.

مرحله سوم: سرخ کردن کوفته ها

در ادامه باید داخل یک تابه کمی کره و روغن بریزید و از مواد گوشتی بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود و در همین زمان در یک تابه کوچک کمی روغن ریخته و رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله چهارم: تهیه پلوی علی پاشا با کوفته

در ادامه کمی آب به رب اضافه کنید تا سس کمی رقیق شود و بعد روی کوفته ها بریزید تا سس به خورد کوفته ها برود و بعد از دم کشیدن پلو باید آن را داخل بشقاب سرو ریخته و کوفته ها را روی آن قرار دهید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پلوی علی پاشا با کوفته

اگر در هنگام پخت برنج آب کم بود و برنج دان بود می توانید کمی آب اضافه کنید.

تخم مرغ باعث انسجام بیشتر کوفته قلقلی می شود اگر دوست ندارید حذف کنید و بهتر است کوفته ها را بعد از تهیه داخل فریزر برای ۵ دقیقه قرار دهید و بعد سرخ کنید.

می توانید کمی زعفران دم کرده روی کوفته ها بریزید.

منبع: برترین‌ها

487188

سازمان آگهی های پرسون