به گزارش سایت خبری پرسون، دکتر پیرحسین کولیوند توضیح داد: اکنون در هر روز به طور میانگین ۳ هزار داوطلب هلال احمر با مراکز واکسیناسیون همکاری میکنند. از مجموع ۱۴۵ مرکز فعال تزریق واکسن تا امروز، ۱۲۴ مرکز با مشارکت هلال احمر و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای علوم پزشکی سطح کشور مدیریت میشود و ۲۱ مرکز نیز به صورت مستقل توسط هلال احمر راهاندازی و تنها با استفاده از داوطلبان این جمعیت، خدمترسانی میکنند.
وی افزود: در ایام اوجگیری بیماری در نیمه تابستان گذشته و افزایش تعداد و حجم محمولههای سینوفارم که توسط هلال احمر به کشور وارد شد؛ با کاهش همهگیری کرونا و افزایش مراکز واکسیناسیون، تعداد مراکز تزریق از اوایل مرداد تا اوایل آبان ماه ۳۲۵ مرکز بود که شامل ۲۹۷ مورد همکاری مشترک و ۲۸ مرکز مستقل هلال احمر میشد و در این حدود ۱۰۰ روز، به طور متوسط روزانه بیش از ۷ هزار امدادگر داوطلب، مشغول خدمترسانی در این مراکز بودند.
دکتر کولیوند گفت: جمعیت هلال احمر پشتیبان و همکار وزارت بهداشت و درمان است. بنابرین تنها در صورتی به خدمات بهداشت و درمان اضطراری اقدام میکند که از سوی آن وزارتخانه و یا دانشگاههای علوم پزشکی به خدمات جمعیت هلال احمر اعلام نیاز شود. احداث مراکز واکسیناسیون و ۸ بیمارستان سریع الاستقرار (صحرایی) هم براساس اعلام نیازهایی بود که به هلال احمر ارسال شد و ما بارها اعلام کردیم که آمادگی همکاری تا چندبرابر میزان موجود را به لحاظ استعداد نیروی انسانی و تجهیزات لازم، داریم.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، کولیوند از همکاری سازمان جوانان هلال احمر تشکر کرد و گفت: اغلب واکسیناتورهای داوطلب هلال احمر از اعضای کانونهای دانشجویی هلال احمر و فعال در سازمان جوانان این جمعیت هستند.
منبع: ایسنا